ez non sajnálatos...de hidd el más is sz*v dolgokkal...csak lehet h mással...jah amugy jot moccoztam+pizza...meg a yardok a nyomomban...kissé huzattam a gépet.... de semmi még csak nem is igazoltattak
Egyre több Tuaregesünk van Holnap sajna nem tudok menni a közös gurulásra Miskolcra talán du. felnézek, fodrászhoz kell mennem me nem jön rám a bukó vasárnap meg másnapos leszek szerintem holnap amúgy is viszem a gépest átnézetni hogy minden rendben van e, meg tanácsot kérni a telószimeringel kapcsolatban. Aztán ha semmit nem kell cserélni, javítani stb. akkor sztem gurulok is egyet
Az újabb embereknek jelzem hogy készülőben van egy motoros találálkozó Tuaregeseknek (más is jöhet mint kísérő) Helye : előreláthatólag SÁSTÓ (Gyöngyöstől északra pár Km) Ideje: az még nem tisztázott csak annyi hogy májusban (ugye máj 1. Kunmadaras aztán pihenő 7 és aztán a maradékban valamikor)
Akire számíthatunk az szóljon.
És aki még nem tette az csatlakozhat körünkbe IWIW en is a "Tuaregesek barátiköre" nevű felhasználó után keresve....
Széles utat!
Üdv mindenkinek nagy gondal fordulok hozzátok.
Egy olyan problémám van a Tuaregemmel, hogy nehezen akart indulni van, hogy eggyátalán nem is akar.Amikor nem akar indulni akkor olyanokat produkál mint amikor előgyujtása van és durrog prüszköl.
Van egy tippem mi okozhatja méghozzá a gyujtás electronika.Szerintem és a szerelőm szerint is.
Az lenne a kérdésem/kérésem hogyha valaki találkozott már ilyen gondal az osszea meg velem a megoldást.És ha valóban az elektronika okozza a gondott akkor hol lehet beszerezni és mennyiért
Segítségeteket előre is köszönöm.
hát loveim elég homályos a kép....de azért vmit látni ...ez elég gáz....ugy sajnálom h ien problémád adodott...remélem hamar megcsináljátok...és akkor lehet csapatni
nem adok linket.....
bár ez sem 100% még...
ha az jó árlista amit nemrég eduárd írt akkor max 150ezret kell rátolni
és szinte új a gép...
de lehet kijön olcsóbban is...
ha lesz kép teszek fel róla véleményezni
Nah szétszedtem ezt a x*rt........ Dugó szétrepedt, ez a kisebb baj lenne, egy dugo nem nagy cucc....azonban lekapta a nikacil elég nagy részét a hengerről.....
Aki vette nekem, most próbájja baszogatni a forgalmazót, hogy anyaghibára vagy vmire hivatkozva cseréjjék ki, vagy csinájjanak vmit vele.
az olajszivattyú is a keverékhez kell szal ha kikötöd (mint itt páran) és keveréket öntessz a tankba az is megfelel.... Jah és ami a legfontosabb hol a link?
vagy tüzelőanyag eláátási problem is lehet... nincs benne elég erő amint mondja... amúgy olyat nem csinál hogy felpörög esetleg vagy ha már fordulaton van és odahúzod akkor lehörög? a powernek meg nyitási fordulatszám alatt semmi köze ilyenekhez... (mivel alapból gondolom zárva van és akkor rendeltetés szerűen teszi dolgát) ha afölött genge akkor lehet az baj. Kompresszió mekkora a hengerben? megforgattad már így kézzel? csak mert ha könnyen megtudod tekerni az már nem valami jó sőt ... na majd írj...
hi!
ismét találtam egy gépet...
bár ez be sem indul de legalább 123as blokk arról meg van dokument....
nem olcsó, 140 de rendszámos új gumival elég jól néz ki a gép
olajszivattyú fontos? vagy keverékkel lehet járni vele?
123-ast lehet fúratni?
köszi!
A power szelep a kipuff nál van és egy adott ford. után nyit ki. Megnöveli a kipuff nyílást jobb öblítés ergó jobb égés=több erő. Ha vissza olvasol találsz róla ábrát is.
Az újabb embereknek jelzem hogy készülőben van egy motoros találálkozó Tuaregeseknek (más is jöhet mint kísérő) Helye : előreláthatólag SÁSTÓ (Gyöngyöstől északra pár Km) Ideje: az még nem tisztázott csak annyi hogy májusban (ugye máj 1. Kunmadaras aztán pihenő 7 és aztán a maradékban valamikor)
Akire számíthatunk az szóljon.
És aki még nem tette az csatlakozhat körünkbe IWIW en is a "Tuaregesek barátiköre" nevű felhasználó után keresve....
Széles utat!
Egy olyan problémám van a Tuaregemmel, hogy nehezen akart indulni van, hogy eggyátalán nem is akar.Amikor nem akar indulni akkor olyanokat produkál mint amikor előgyujtása van és durrog prüszköl.
Van egy tippem mi okozhatja méghozzá a gyujtás electronika.Szerintem és a szerelőm szerint is.
Az lenne a kérdésem/kérésem hogyha valaki találkozott már ilyen gondal az osszea meg velem a megoldást.És ha valóban az elektronika okozza a gondott akkor hol lehet beszerezni és mennyiért
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.Mogyi
bár ez sem 100% még...
ha az jó árlista amit nemrég eduárd írt akkor max 150ezret kell rátolni
és szinte új a gép...
de lehet kijön olcsóbban is...
ha lesz kép teszek fel róla véleményezni
Nah szétszedtem ezt a x*rt........ Dugó szétrepedt, ez a kisebb baj lenne, egy dugo nem nagy cucc....azonban lekapta a nikacil elég nagy részét a hengerről.....
Aki vette nekem, most próbájja baszogatni a forgalmazót, hogy anyaghibára vagy vmire hivatkozva cseréjjék ki, vagy csinájjanak vmit vele.
Mekkora az esélye hogy foglalkozni fognak vele?
ismét találtam egy gépet...
bár ez be sem indul de legalább 123as blokk arról meg van dokument....
nem olcsó, 140 de rendszámos új gumival elég jól néz ki a gép
olajszivattyú fontos? vagy keverékkel lehet járni vele?
123-ast lehet fúratni?
köszi!
Mindenkinek a legjobbakat!