Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.
Van egy Áprilia Tuareg Rally 125.hat sebességes de a 3 dik után nem birja lassul és igazán az előző sebességekben sem adja le a teljesitményt. .Mi lehet a gond?
Csá!
hi
Ahhoz képest hogy a tuareg-be 14 csak a dugó valóban olcsó. De sztem a kenő olaj olcsóbba lett volna .
én el lennék az idővel.. de mostanra rég fel kellett volona készíteni a gépet a tavaszra :P Úgyis hosszú volt a tél :P Megjegyzem szerdán énis egyik évfolyamtársammalé a robeszát szedtem szét... Elkenődött az olajpumpőát hajtó műanyag fogaskerék (kenőanyag hiányában) és a dugattyú szépen besült... Mindegy, mázlija van, 5500 Ft fúrás+dugó, szerintem olcsón megússza... Elvileg kedden rakjuk össze...
én is most mek szerelni
szasz elissa
Szia elissa és mindenki más is aki itt van!
A szerelésből csak d.u -n lesz vmi meg úgyis oan sz@r idő van.
na mek,fojtatom az etx öszerakást
Szasztok tuaregesek
szia

sajnos csak szeretném... mert most a koliköltözéssel is jól betettek nekem, így holnap valószínűleg elmarad a tervezett Pápa-kör :( Pedig basszus igencsak fontos lenne nekem :) MEg sajna otthon vagyok egy héten 3 naőpotm, abból egyen általában nagymamilátogatás, szóval max 2* motorozhatok :( Úgy meg olyan 3-400 km, ha nagyon ráérek :) De túlvan az 53 e km -en az óra hihi :D Év vérére a minimum terve a 60 e, de inkább 65 :d sőőt a régen dédelgetett álom, a horváét túra is lebeg a szemem előtt augusztus utolsó két hetében... Hogy néhány napra lemotorozni, sok-sok km-el :D
na igen,ezér van nekem 50es papírral az etx..nekem nincs pénzem ienekre,h midnneér elkérnek 1 rakás pénzt... legalább így a z átírást,meg pár hülyeéget kikerülök....
megkérdem majd ,jövőhéten megyek...
na igen ezt sajnos meg kell szokni mert tenni ellene nem nagyon lehet
bearááás!

nézegetek külföldi hirdetéseket 600-700 eur kategóriában olyan gépek vannak ami elmenne szinte 0km-esnek.... de volt 400 ért is...
láttam olyan 86os gépet aminek a szervízkönyve megvolt, és vezetve is volt... még a 2007es bejegyzés is volt
de mire behozatnám az +150 lé lenne...

ekkora rablást ami itt megy
Meg az első lámpabúrába a foglalat komplett.
Olyat kérdezz meg nekem, hogy: blokkvédő lemez(vagy műanyag) a váz aljára, kuplungbowden, hengerfej.
hát,csak nekem van ingyen de mond,megszerzem és eladom neked
Hát ha nekem is ingyen van, akkor sorolom...
az nicns,most kérdeztük vmeik nap
nekem van 1.. a motoromon de azt nem adom
épül a gép,má helyén a block,heger fenn,gyújtás fenn,kipuff fenn..
apróságok vannak m ácsak
hnap teszt
akkor szerezz nekem kiloóra spirált
hú mindnekinek kell gumi?
hát tok szerezni olcsón...de akármien alkatérszt tok,ha kel apriliához..jó a forrásom.. én pl szinte mindent ingyen kapok
Nya én lépek. Majd holnap megnézem a karbit. Addig is jó 8 all és széles utat meg jó pocsarast
hehe de műszerfal az akk is kéne :) na még megbeszéljük ezt csak elöbb adjam el a gépem, na lépek mert van egy fasza film, na szevasztok jóéjt mindenkinek pá széles mocsarat