Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tehát ak teljesen balra és kb 1 milit visza.maj megnézem a dugót,h menyire áll a holtponttól,és ak belövöm,rem jó lesz,ha nem ak szerelő
na igen,ez a baj,h a csávó kin van mot németosrszágba..me különben nem lenne itt baj,ő tudja hogy kel álni meg cucca is van hozzá..csak épp hannoverbe van motorokér...
Sajna, azt én sem tudom, meg szervízkönyvem sincs 127-hez... De ki vette le a lendkereket? Kérd kölcsön tőle a lehúzót, arra az egy órára, míg kísérletezel.
és vmi szerzizkönyv,ahol levan írva,h menyinek kell lenni az előgyújtásnak,oanod nincs esetleg?
hát,most levan véve a gyújtás,szval most tudom álítani kedvemre csak ha rárakom,akkor nem tom levenni má.. me van ott jelölés rajta,h hány mm előgyújtás van,azt nemtod,h menyin kell álni?
Nem mindig szinterezik, az OCC nem érdekel, amúgy meg igazad volt, na...
Én vagyok valaki? Csak vicceltem. Ha nem tudod levenni a lendkereket, úgy elég nehéz lesz állítani, mivel nem nagyon férsz hozzá az állórészt fogó 3 csavarhoz... Amúgy nálam(!) úgy volt jó, hogy kilazított csavaroknál teljesen eltekertem jobbra az állórészt, majd kb egy mm-ert vissza. De hangsúlyozom ez nálam volt csak jó, én kikísérleteztem, nem biztos, hogy nálad is jó. Szerintem, szerezz be egy lehúzót, és kísérletezd ki te is! Ha nincs lehúzó sehol, akkor esztergáltass egyet: 24-es átmérő, 1,5-es menetemelkedés, jobb menet, belülre, meg amit akarsz. Én szerencsére tudtam venni, 2000 ft volt, de szerintem olcsóbb, ha csináltatsz!
tényleg, te nem tudom hol élsz..., csak vázat szokták szinterezni, a többit festik, nézd meg occ-t mondjuk
segííícs má phisooooooooooooooooooooooooo
motorozni akarok ma az etx el
Habár, mondjuk úgy sem egy szín lenne az egész, végülis elképzelhető lenne. Most olvasgatom a szinterezést és elég jónak tűnik, ráadásul nem is drága. Mért nem előbb jutott eszembe, negyed annyiból kijöttem volna... Egyet nem tudok csak, hogy, ha leszintereztetném a vázamat például, az nem fog eldeformálódni a kemencében a melegtől?
phisoo vagy vki,te má szetted szét az etx ed blockját,mekkora előgyújtást kell álítani neki? me így nemtöm öszerkni,és lendkeérk lehúzóm meg nincs,szval tudni kéne h hoova állíccsam...
Tényleg?... És szerinted, hogy nézne, ki, hogy a vázat, hátsó villát szintereztetem, a többit meg fényezem? Akkor már az egészet fényezem, mellesleg, a jó fényezés van olyan jó, mint a szinterezés tartósság szempontjából.
Ez úgy hívják hogy mázli, nem tudom hogy sikerült ennyiből átírni
Ezt úgy hívják: RABLÁS
Megint mi motorosok szívunk.
megkérdeztem az átiratást....
mindennel együtt eredetvizsga, kötelező, forgalmi,tk 60 ezer!
anyósék 1,2es corsának meg 55 volt 2 hete

hogy van ez?
Miért kéne mindent? csak a vázat szokták
Ja és a másik meg, hogy én nem használom terepen a motort, tehát bokorveszély nincs Amúgy köszi a segítséget!
Én is gondoltam a szinterezésre, van is ismerősöm szinterüzembe, sztem tök olcsón megcsinálnák. Azért nem akartam, mert akkor az egész motort szinterezni kéne, de a műanyagokat meg nem lehet ugye... meg a tankot se igazán, mert azt meg ki kell gittelni, de az meg leégne a kemencében.
szar
http://www.spiritaker.atw.hu/l..." target="_blank">Turbós zzr 1400
Sziasztok kollégák!

egy éve Tuaregezek, most is van kettő belőle, mindkettő felújítás alatt. Olvasgattam itt a fórumot, találkoztam a meg nem száradó lakk problémájával. Ha jól értem a váz lett fújva. Én is festettem a vázamat és a tanácsom a következő: ne sz@arakodjatok festéssel lakkozással! Én elvittem homokfúvatni a vázat, lengővillát utána pedig szépen leszintereztettem. A homokfúvás került 3 ezerbe a festés pedig 5ezerbe. szerintem nem éri meg pöcsölni ilyen összegért, tekintve hogy a porfestés olyan mint a gyári ütheted, nem jön le. ellenben a hagyományos technológiával ahol a lakknak elég néhány bokron átszaladni ahhoz hogy karcos legyen. a másik érv az idő. homokfúvás 1óra utána a festés kb 4 óra. Ha valakit érdekel tudok segíteni ezekben.
üdv.
szió trakee- de rég láttunk erre felé...fogadok rovod a kilométereket a gépezettel...
Na jó étvágyat mindenkinek!
Remélem délután még be tudok nézni addig is szép napot és széles utat. Csövi
Heheh kicsit későn, de nem bírom kihagyni :D Szóval persze, hogy lehet házilag cserélni, feltéve, ha rendelkezel otthon egy komplett gépműhellyel, és mégbánni is tudsz a gépekkel :D de mivel ezt erősen kétlem, így nem.