Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól elvagyok itt egyedül.
Mi van mindenki alszik?
Bezzeg egész éjjel írkáltok aztán másnap meg csak szunya délig.
Csőőőő!
Rég láttunk loveim!
Mi volt veled ?
Te is melóztál mint én?
CSősztök, újra vagyok, má minden nap terveztem felnézek azt soha nem jött ki..
Hétvégén jön vki miskolci talira, Vagy eger rally a nyerőbb?
na,odaraktam a gummákat,meg a sárvédőt,h megnézzem mien hatása van elég faszán néz ki
hát ezt így ránézésre nehéz megmondani,rákell próbálni...
am ép most hoztam el a blockom darabokba és az én alaplapom nem így néz ki,nekem több terercs van,és ien műgyantába van öntve...
dede,ingyen kaptam a cuccokat..szeretek atiilával bizniszelni,me van mindene,hihetlen sok cucc ,és meglátok vmit,ami kel,mondom,h hé ez kel mit éksz érte? monya ot van vigyed a báttyától emg vetem 1 17es aszfaltgumit,kemény ezer ft ér összesen
pl csak az a lánc,amit adott,az újonnan vagy 20pénz..marhadárgák azok a szinesett láncok..
[7313] hozzászólásnál ott a kép

ebbe belevaló?
Jaaa

meg ez jó szerintetek egy 125-ös tuaregre?
No de...
Találtam én állórészt meg mágnest,de geci mesze
van.nem bírom rá felpróbálni.

Itt a rossz mágnes,ami szétment,meg itt amit adni akarnak. Szerintetek kompatibilis?
van olyan aki neked ingyen osztogat dolgokat? természetben fizetsz cserébe vagy mi?ma már ingyen semmit sem adnak...lassan a levegőt sem ....
húő hajjátok most értem haza,anyi mindent kaptam a tuareghez,h az hihtetlen... 1aszfalt gumma öszesen ezer ft,a több iminden ingyen lendkerék,1 szinte teljesen új eloxált lánc..narancssárga,sm sárvédő csomó matrica ,csomó tömítés...meg 1 csmó cumó csak a főtengelyt otfejeltettem a láncal és most mentek ki németbe,de lehet átmek érte hnap,anyától elkérem
Szép estét ...igen jol szalad a kis sivatagi tevém ...ha visszaolvasol kicsit akkor megláthatod az ülésem át lett bőröztetve ...felniket is felpolíroztam csilli-villi phisoo- te meg bakker olyan helyen vegyél festéket ahol tudod h minőségi a cucc ...és hh nem száradt meg?
Háát
ilyen
123 as Rotax?
elvileg a blokkok ugyanazok... szóval sztem jó bele... de lehet hogy nem csak gondolom...
A Tuareg szériák mindegyikébe ugyanolyan a gyújtás és az állórész?

Gondolok én arra,hogy Wind,ETX,50 vagy 125?

Ugyanaz lenne a gyújtás?

Légyszi segítsetek...
Elissa és veled miujság ? megy a gép? megy a ... nahjo elég
ha 2 nap alatt nem köt meg az 100% hogy beégetős festék.... ha jól tudom 170 fok körül már tök gyors megszárad
hááát Phisoo, még mindig nem jött meg ennyit a magyar postáról de ha mégegyszer elküldenéd akk az neked még plusz pénz lenne.....azért ne verd magad költségebe miattam de ha elküldöd akk azt nagyon megköszönöm, meg akkor a talin már 2sörre hívlak meg vagy amennyi jön jah és sok sikert a festéshez......
Bár az eddigi melót és költséget így is elbuktad.
Phisoo
Nem lenne egyszerűbb ha vennél rendes autófestéket és azzal lefújnád?
Vagy egy szakboltban kikeverik neked amilyet kérsz és az tuti hogy megszárad meg még jó is lessz.
Hát ez az...

Maxi, még mindig nem jött meg a cső? Ha nem, akkor küldök másikat, ma vettem egy métert! Szerintem ez elveszett. Azért utána fogok nézni.
hello!
nah vagyogatok én is azért.....
Phisoo - remélem sikerül helyrehoznod, vagy legalábbis olcsón emgcsinálnod (persze olcsón és jól)....
én meg most a motorra visszaraktam a gyári légszűrőt, meg megcsináltam a km óra spirált.... jah és van vmi anyag....vmi oasmi a neve h bibollon, vagy mi.....a szerelő azt mondta, hogy ezt lehet esztergáltatni a szívócsonk, és a karbi közé.....aki tudja, lécci írja már le ennek az anyagnak a nevét, csak hogy mi lehet ez előre is kösze
nah most vioszont lépek
bye, jo8 all
széles utat!
A hossza a probléma. Nekem 400-ért csinálták mikor az oldalidom felső csavarja körül kitört. Ebből gondoltam hogy ez kb 2000.
Halihó!

Valaki megtudná nekem mondani,hogy aprilia tuareg wind gyujtás állórész és mágnes jó-e a tuareg etx-be?