hát ezt így ránézésre nehéz megmondani,rákell próbálni...
am ép most hoztam el a blockom darabokba és az én alaplapom nem így néz ki,nekem több terercs van,és ien műgyantába van öntve...
dede,ingyen kaptam a cuccokat..szeretek atiilával bizniszelni,me van mindene,hihetlen sok cucc ,és meglátok vmit,ami kel,mondom,h hé ez kel mit éksz érte? monya ot van vigyed a báttyától emg vetem 1 17es aszfaltgumit,kemény ezer ft ér összesen
pl csak az a lánc,amit adott,az újonnan vagy 20pénz..marhadárgák azok a szinesett láncok..
húő hajjátok most értem haza,anyi mindent kaptam a tuareghez,h az hihtetlen... 1aszfalt gumma öszesen ezer ft,a több iminden ingyen lendkerék,1 szinte teljesen új eloxált lánc..narancssárga,sm sárvédő csomó matrica ,csomó tömítés...meg 1 csmó cumó csak a főtengelyt otfejeltettem a láncal és most mentek ki németbe,de lehet átmek érte hnap,anyától elkérem
Szép estét ...igen jol szalad a kis sivatagi tevém ...ha visszaolvasol kicsit akkor megláthatod az ülésem át lett bőröztetve ...felniket is felpolíroztam csilli-villi phisoo- te meg bakker olyan helyen vegyél festéket ahol tudod h minőségi a cucc ...és hh nem száradt meg?
hááát Phisoo, még mindig nem jött meg ennyit a magyar postáról de ha mégegyszer elküldenéd akk az neked még plusz pénz lenne.....azért ne verd magad költségebe miattam de ha elküldöd akk azt nagyon megköszönöm, meg akkor a talin már 2sörre hívlak meg vagy amennyi jön jah és sok sikert a festéshez......
Phisoo
Nem lenne egyszerűbb ha vennél rendes autófestéket és azzal lefújnád?
Vagy egy szakboltban kikeverik neked amilyet kérsz és az tuti hogy megszárad meg még jó is lessz.
hello!
nah vagyogatok én is azért.....
Phisoo - remélem sikerül helyrehoznod, vagy legalábbis olcsón emgcsinálnod (persze olcsón és jól)....
én meg most a motorra visszaraktam a gyári légszűrőt, meg megcsináltam a km óra spirált.... jah és van vmi anyag....vmi oasmi a neve h bibollon, vagy mi.....a szerelő azt mondta, hogy ezt lehet esztergáltatni a szívócsonk, és a karbi közé.....aki tudja, lécci írja már le ennek az anyagnak a nevét, csak hogy mi lehet ez előre is kösze
nah most vioszont lépek
bye, jo8 all
széles utat!
Mi van mindenki alszik?
Bezzeg egész éjjel írkáltok aztán másnap meg csak szunya délig.