kerekedik a dolog... új gumik új láncszett elméletileg mindene jó rendszámos 88as fekete rotax motoros 135 pénz
a hüvelyes motorba házilag lehet hüvely cserélni?
na én itt vok
délután,fasza idő.. áh mek szimózok 1et... beindít,átmek haverhoz, na mondom én mek mocizni... felkapom 1ekrék ,mek 10métert,lehörög.. nemnagyon megy,na mondom karbi eldugult,karbi szét, nézem úszó lyukas.. benzint kiszed belőle,beforaszt,úszszint álítás.. szarakodok sehogy se jó,vagy nem is jön a benzin ,vagy fojik orrán száján... aztán végre álítottam vmi szitet neki,beindult meg mindn,de oan furáén jár, sazggat,meg fojik mint az álat de nem tom honnan a benzin..szval hnap fojtathatom,ma se tuttam motorozni kész lehetne má az etx,azzal elgalább tok jókat moccolci,ezen a buzi szimót mindig behal vmi,amikor nem kéne..eddig a gyújtás baszakodott,msot az fasza lett,most meg a karbi... áh szétverem 1× ezt a buzi szimót
Szevasztok!
Ini a tapasztalat az hogy sokkal gyorsabb ha telefonálsz. Ott már a hangsúlyokból a válasz gyorsaságából is tudsz következtetni a valóságtartalomra. Az emil is jó de nálam is sokszor előfordul hogy ma elküldtem és az ember csak másnap délután kapja meg.
igazándiból csak autós haverjaim vannak, motorokhoz senki sem ért... max simson porosodik némelyiknél...
de majd fülelek tekergetem minden részét össze vissza ha odakerülök
vki nem tudja annak a cégnek a nevét, vagy webcímét ami a kiállításon rossis polokat+sapikat...egyéb árult?ott vettem a kulcstartom de nem jut eszembe a nevük...?
hát,az elv ugyanaz,kicsit bonyolultabb azé..de nem nehéz szétszedni... van perselyes meg nikasilos is... a 127es régebbi fekete block gyárilag perselyes,a 123as szürke block má nikasilos,de sok van már megcsinálva perselyesnek,me megragat vagy vmi,és ne mtudnak csinálni normális nikasilt rá,sokan inkább perselyeztetik...
hali
áh,váltó az a,mi utojjára fog szétmenni a motorba... az nem fogyó alkatrész... am meg,az h most újított block,annak nem kell hinni,me nem mindig van az téleg megcsinálva..elkel lmeni megnézni,mondom ara figyelj nagyon,h nincs e sufnizva,és vigyél vkit,aki ért a motorokhoz,anyi ember t átbasznak...baráti társaságba is veszik a motort,meg se nézik mit vesznek,aztá csodálkoznak,h 100ezret kel rákölteni,h motor legyen belőle,én meg anyiból vettem tök jó motort..szval oda kel figyelni nagyon...
aki szedett szétt ilyent az mesélhetne milyen bonyolult..
simsont hátratett kézzel szétt-össze rakom pillanatok alatt:)
hüvelyes a henger ugye? találtam beállt motorral kis pénzért is....
Sziasztok ...hát az sokmindentől függ sztem....hogy mért akarja vki eladni/lehet egy nagyobb, ujabb motor vétel, vagy pénzre van szüksége, vagy mást vesz/...szoval ha esetleg felhívod a tulajt akkor rákérdezhetsz nyugodtan....hogy na mért is adja el.Nem bíztos h azért mert sz*r a mocc....persze jol át kell nézni mindent,de akkor mennyj el személyesen...vigyél egy hozzáértőt esetleg ha van ismerősöd....én ennyit tudok mondani...mert találgatni fölösleges-hogy mit hogy és mért- oda kell menni és meggyőződni
most beszéltem egy volt tulajjal azt állítja sok váltóhibás van a 125-ök ben
vélemények?
találtam egyet am 130 lé arra gondoltam inkább felgenerálozom, és akkor én járatom be stbstb
szerintetek?
van sok ami frissen felújított és mégis eladják 170-230 pénzekért
csak akkor miért adják el?
hú látom zajlik az élet..hát az én moccom is 8körül eszik jó tegyük hozzá tőgázon ha nem húzom neki,elég rikta akkor azé én is észrevesze,h alig eszik csak én nem tom megálni,h ne húzzam neki
a hüvelyes motorba házilag lehet hüvely cserélni?
délután,fasza idő.. áh mek szimózok 1et... beindít,átmek haverhoz, na mondom én mek mocizni... felkapom 1ekrék ,mek 10métert,lehörög.. nemnagyon megy,na mondom karbi eldugult,karbi szét, nézem úszó lyukas.. benzint kiszed belőle,beforaszt,úszszint álítás.. szarakodok sehogy se jó,vagy nem is jön a benzin ,vagy fojik orrán száján... aztán végre álítottam vmi szitet neki,beindult meg mindn,de oan furáén jár, sazggat,meg fojik mint az álat de nem tom honnan a benzin..szval hnap fojtathatom,ma se tuttam motorozni kész lehetne má az etx,azzal elgalább tok jókat moccolci,ezen a buzi szimót mindig behal vmi,amikor nem kéne..eddig a gyújtás baszakodott,msot az fasza lett,most meg a karbi... áh szétverem 1× ezt a buzi szimót
Sehol senki?
majd utánna jön a telefonos zaklatás...
Ini a tapasztalat az hogy sokkal gyorsabb ha telefonálsz. Ott már a hangsúlyokból a válasz gyorsaságából is tudsz következtetni a valóságtartalomra. Az emil is jó de nálam is sokszor előfordul hogy ma elküldtem és az ember csak másnap délután kapja meg.
de majd fülelek tekergetem minden részét össze vissza ha odakerülök
áh,váltó az a,mi utojjára fog szétmenni a motorba... az nem fogyó alkatrész... am meg,az h most újított block,annak nem kell hinni,me nem mindig van az téleg megcsinálva..elkel lmeni megnézni,mondom ara figyelj nagyon,h nincs e sufnizva,és vigyél vkit,aki ért a motorokhoz,anyi ember t átbasznak...baráti társaságba is veszik a motort,meg se nézik mit vesznek,aztá csodálkoznak,h 100ezret kel rákölteni,h motor legyen belőle,én meg anyiból vettem tök jó motort..szval oda kel figyelni nagyon...
simsont hátratett kézzel szétt-össze rakom pillanatok alatt:)
hüvelyes a henger ugye? találtam beállt motorral kis pénzért is....
vélemények?
találtam egyet am 130 lé arra gondoltam inkább felgenerálozom, és akkor én járatom be stbstb
szerintetek?
van sok ami frissen felújított és mégis eladják 170-230 pénzekért
csak akkor miért adják el?
na mek alszok ,maj hnpa fojtatjuk ma megbeszélést
benzin/olaj keverékre érzékeny vagy külön olajozású?
olajcseréket milyen sűrűn kell csinálni?
levegőszűrő cserés vagy mosható?
A Jawa 250-esem nekem majdnem a bokám törte.