Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jujj de kicsi a hátsó lánckerék kb 43-43es lehet ,elől mekkora van? mit megy így a gép? 140 körül?
a kis titokzatos
nya ezt jol elírtam....mind1
és ksöze nektek...amugy azért lett fekete h a motor színét igy jobban ki lehet emelni a motornak...nem olvad egybe mint a bordoval
ööö eléggé baráti áron
Na ez nagyon szép lett Én is gondoltam feket ülésre de volt majdnem ugyanolyan piros bőrük mint a régi. Mennyibe csinálták?
tényleg nagyon szép lett mennyibe került?
KÉÉÉPEEET
most hozták az ülésem olyan szép lett...legalább is nekem non tecc...happy vok
nemhiszem,h a trafó ázott be
sztem a gyertyapipád...
orosháza? az nincs messze
hé nem ismered emát a 125ös cbr el,vagy árpikát a tuning robesszal?
és mikor lesz kész a géped előrehátlatólag?
enyim sincs még kész amúgy,
de a bloc kelvielg a napokba meglesz és lehet özedobni
125ös a cucc...
ideje
Aki kihagyta az sajnálhatja Gecc ez nem nekem való... a szivem leverte Talma motorjának fordulatszámát Órát átállítottátok már?
nem semmi verseny volt meg kell hagyni....huuu de szorítottam h sikerüljön
Nagyon nagyon durva volt, itt ordibáltunk faterral
Talma lett az 1. Ti nem nézitek a motogpt?
Na asszem én is lépek.
Minden jót és széles utat!
hello!
nah Zoltan - az enyém csak 50es és nincs benne pover, de a kipuffot még lehet, hogymeg kéne néznem....viszont most megjavult a gép, kiderült, hogy csak beázott az elektronika, vagyis a trafó, és nem adott szikrát.....de most úgy néz ki, hogy jó, csak a szívócsonkhoz amit vettem tömítést az meg nem volt jó és csöpögött a benya, de Eduárd segített, és most talán joo lesz végre, de majd ma kierül
nah most ennyi, mentem gurulni
bye
széles utat!
Fire Az enyém is darabokban van még várja a festést (immár 2 és fél hónapja ).Orosházán lakok.
Szerintem a közös gurulásnak nincs ezen kívül akadálya. Tényleg mekkora is az etx-ed?
Jó reggelt így fél 10 körül!
Mindenki alszik?
Persze aki ilyen korán kel .
Asszem én is átugrom szegedre, egy kis kikapcs-ra.
asszem akkor én is tolom a cangát aludni
Jó éjszakát Tuaregesek!
nicns a ladáról lemaratt vmi légbeömlőd a motorháztetőre? kéne polára havernak
faszák a képek
tesomék is mennek hnap erre a zaccra... fölszetted a csajszit,akit ott a képen majnem lesmárolsz?
de van,csak msot értem haza