orosháza? az nincs messze
hé nem ismered emát a 125ös cbr el,vagy árpikát a tuning robesszal?
és mikor lesz kész a géped előrehátlatólag?
enyim sincs még kész amúgy,
de a bloc kelvielg a napokba meglesz és lehet özedobni
125ös a cucc...
hello!
nah Zoltan - az enyém csak 50es és nincs benne pover, de a kipuffot még lehet, hogymeg kéne néznem....viszont most megjavult a gép, kiderült, hogy csak beázott az elektronika, vagyis a trafó, és nem adott szikrát.....de most úgy néz ki, hogy jó, csak a szívócsonkhoz amit vettem tömítést az meg nem volt jó és csöpögött a benya, de Eduárd segített, és most talán joo lesz végre, de majd ma kierül
nah most ennyi, mentem gurulni
bye
széles utat!
Fire Az enyém is darabokban van még várja a festést (immár 2 és fél hónapja ).Orosházán lakok.
Szerintem a közös gurulásnak nincs ezen kívül akadálya. Tényleg mekkora is az etx-ed?
sztem a gyertyapipád...
hé nem ismered emát a 125ös cbr el,vagy árpikát a tuning robesszal?
és mikor lesz kész a géped előrehátlatólag?
enyim sincs még kész amúgy,
de a bloc kelvielg a napokba meglesz és lehet özedobni
125ös a cucc...
Minden jót és széles utat!
nah Zoltan - az enyém csak 50es és nincs benne pover, de a kipuffot még lehet, hogymeg kéne néznem....viszont most megjavult a gép, kiderült, hogy csak beázott az elektronika, vagyis a trafó, és nem adott szikrát.....de most úgy néz ki, hogy jó, csak a szívócsonkhoz amit vettem tömítést az meg nem volt jó és csöpögött a benya, de Eduárd segített, és most talán joo lesz végre, de majd ma kierül
nah most ennyi, mentem gurulni
bye
széles utat!
Szerintem a közös gurulásnak nincs ezen kívül akadálya. Tényleg mekkora is az etx-ed?
Mindenki alszik?
Persze aki ilyen korán kel .
Asszem én is átugrom szegedre, egy kis kikapcs-ra.
Jó éjszakát Tuaregesek!
tesomék is mennek hnap erre a zaccra... fölszetted a csajszit,akit ott a képen majnem lesmárolsz?