ez a power szelep mire jó?
kb mennyit eszik a gép átlagos használatnál?
nekem kell közúton is kellene, méhészkedem a méheket "látogatni" néha alig lehet megközelíteni őket olyan helyekre visszük őket......
Hát akkor nagyjából hogy most kb mit néznék rajta aztán majd kiegészítik...
Lábtartók és egyéb kopó alkatrészek állapotából ehet következtetni hogy mennyit használták, ha a kiloóra spirál esetleg törve van vagy nincs akkor ugye mondhat bármit mennyit futott.
Power szelep működik e rajta, telókat hogy a hátsó nincs e törve vagy nem lötyög e, az elsőnél a szimeringek nincsenek e kirepedezve vagy netán ereszti e az olajat. Kormányütköző állapota (villahídon 2 kis bütyök) ha hiányzik akkor buktak vele nagy valószínűséggel. Féktárcsát ha megfogod a felső peremnél mennyire van "kivállasodva". Lánc, lánckerekek állapota.
Ha hobby célra kell csak és nem akarod rendszámoztatni akkor sztem találhatsz ennél újabbat is esetleg ...
Na majd a többiek kiegészítik amit lehagytam vagy nem fontos...
hááát nem értek hozzá kicsit sem... eddig simson volt de lassú lett és nem bírja a terepet
igazán sok pénzem sincs rá néztem fiatalabbat is de 250 felé voltak...
nekem bejött a link..
te hogy törted el a kipuffot?
én is eltörtem cross pályán az arrowot..ugtrattam,leszakatt az 1ik felfogatás,me elöregedett a gumiszilent,és csak 1 csavar tartotta,aztán én víga ugráltam rtovább,oszt eltört..de haver meghegesztette co val,jobb mint új korába
ja hülye vok,aszittem azt írtad,h most vettél,és közbe most akarsz
am sztem kicsit sok érte,azé nem mai motor má,meg lejárt a műszaki is... meg nincs kimondottan szép álapotba kivülről...
am,hát mint minden motornál azt kel nézni itt is.. végülis,mindent kell nézni block ,tutómű..meg főleg azt nézd,h nincs e kokányolva.. most írt vmi srác,h vet haverja tuareget,és power be heggesztve,meg mz! dugója belekókányolva meg mittomén..tehát ara figyelj,h ne legyen sufnizva a gépme a jómagyar hajlamos sufnizni a motort
Üdv köreinkben!
Milyen tuareget akarsz venni? Rallyt Windet? Nekem egy Wind van és eddig nem sok baja volt. Apróbb hibák persze becsúsztak power tisztítás kipuff törés de ezek nem a gép hibái. Ezek akkor dühítőek ha nem tudod hogy tulajdonképp mi is van a vassal csak azt látod hogy nem megy.
Nekem is van egy Áprilia Tuareg Rally 125, engem érdekelnének a müszaki leirások és robbantott rajzok,valamint az alkatrész beszerzési helyek .
Előre is kösz.
Sanyi.
aham..hát nekem maga motor elvielg a jövőhéten má menni fog,de a supermotosítás még heteket vesz igénybe...atól függ ,h hogy tok cuccot szerezni hozzá...
Szeva mindenkinek!
Fire - előreláthatólag még kb 2-3 hét az időmet ismerve. De hogy ilyen szép idő lett, lehet hogy a festést kihagyom. - Úgyis lekopik, meg akkor sajnálnám a dagonyában .
Elissa - király az üléshuzat tényleg szépen megcsinálták.
na,mégiscsak rx?
hétvégén csak kimegyünk élőre beteszteljük mit tud..adigra kész lesz az én moccom is ..legalábbis nagyon remélem
fain az a cross gumma hátul,nem fog elakadni
sajna ami olcsóbb papírok nélkül vannak...