sima
de lefényképezem ha kell csak msot levan fagyva a kezem és nehéz nyomogatni normálisan... meg ha elírok vmit nem javítom ki,úgyis megértitek,ha már betű elvan nyomva
na megjöttem a főzésről
öszegyűjtünk páran,aztán haveromék főztek bográcsba,nagyon fain volt
ma nem is láttam a motort,most nem lahad az sm ne mis fog,me minyá mek el házibulba meg am sincs cucc hozzá,h haladjak...
Helloka!Hát ugy volt h mi is megyünk erre a Szegedi hóka-mókára....konvojban a többi Hondással....de sajna se az idő nem olyan, se a crx nem üzemképes még...most vittük át elektronikai átnézésre...
bírja az a lada, pár napja cseréltük ki a motortartó bakokat meg a kuplungot mind a 2 cucc Nívának a cuccai szal fasza ebbe, már csak a kardánt és a hengerfejeket kell kicserélni, aztán fasza lesz a gép,
Nálunk makón sincs sok dolog csak nyáron motorostali van meg ilyenek de inkább szegeden van egy csomo lehetőség , ha meg megéri miért ne menjünk be...30 km, é nszemély szerint a quadot nem szeretem, ritkaszar vele kanyarodni , meg a gáz is szarul van megoldva, egy rohadt kart kell nyomni a hüvelyikujjaddal tök szar szerintem az összes quad, rossz uttartás könnyen felborulsz stb... maradok a crossnál meg az enduronál
Szasztok...
Jó nektek hogy ilyen rendezvények vannak arrafelé... Ebben a kisvárosban nem nagyon van lehetőség sem igazán ilyesmire remélem azért Miskolcon majd csinálnak jó dolgokat azért... Mondjuk nem hivatalosan úgy hallottam hogy lesz egy Quad pálya itt nem messze és lehet majd bérelni gépeket... na oda egyszer tuti elmegyünk... ha megéri Itt még mindíg sz@r idő van esik néha, nem süt a nap sem szal nem az igazi...
Na bye
Ja meg májer 1500 -ös ladával megyünk kiodafele kiprobáljuk menyit bír a vas padlógázon fel fogom venni videóra le van ültetve a gép, niva kuplung van benne szal lesz uttartása
DE höhö hello, mna megyünk szegedre tuning autókiállítás drift versenyek, gyorsulások stb benne lesz csomo filmből az összes autó halálos iramba 1-2-3 tolvajtempo, visza a jövőbe szal májer lesz csomot fényképezek
menyibe csinálják?
de lefényképezem ha kell csak msot levan fagyva a kezem és nehéz nyomogatni normálisan... meg ha elírok vmit nem javítom ki,úgyis megértitek,ha már betű elvan nyomva
öszegyűjtünk páran,aztán haveromék főztek bográcsba,nagyon fain volt
ma nem is láttam a motort,most nem lahad az sm ne mis fog,me minyá mek el házibulba meg am sincs cucc hozzá,h haladjak...
Jó nektek hogy ilyen rendezvények vannak arrafelé... Ebben a kisvárosban nem nagyon van lehetőség sem igazán ilyesmire remélem azért Miskolcon majd csinálnak jó dolgokat azért... Mondjuk nem hivatalosan úgy hallottam hogy lesz egy Quad pálya itt nem messze és lehet majd bérelni gépeket... na oda egyszer tuti elmegyünk... ha megéri Itt még mindíg sz@r idő van esik néha, nem süt a nap sem szal nem az igazi...
Na bye
szegény lada
oda tesom is megy a barátjával holnap... szegedre... fain a lada nehogy szétszáljon a gép,me aztán tolhatjátok a kiállításra