csőőőőőő
de rég járátl erre..
oh,mot meghatóttam,h gondoltál rám
nem adtam el a gépe,tmegcsináltam faszára,msot még 1 block felújítás van,me szétszált..de garanciális,és most nagyon poatert lesz,új henger,kicist nagyobb mint az előző,vmi speciális sportdugóval,arow rendszer,új csapágyak meg lesz itt minden..ja meg supermotosítom a gépet..17es kerekek,aszfalt gummák,sm sárvédő,felnicsík meg minden lesz itt
szval zajlik az élet...
veled mizu?
Na, asszem elteszem magam holnapra mert már így is néha elszunnyadok itt a monitor előtt. Főleg hogy ilyen parázs élet van itt . Mi van ti is fáradtak vagytok vagy csak bojkott van?
Jó éjt all! Széles utat és jó időt mihamarabb mindenkinek!
hát szió ...fire- nem adja el gépét...supermotosításba fogott....tali-május előreláthatolag...várjuk a jo időt...konkrét időpont nix....logo-azt sem döntöttük még el....röviden ennyi
Jó tudni hogy ilyen bulik vannak a környékünkön Holnap tart még? Ha igen azt hiszem átmegyek. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. Maxi a kipuff-ot és a power-t megnézted már? Nekem ez kettő okozott hasonló problémát.
Szép jó estét mindenkinek!
Azt hittem soha többet nem tudok benézni ide. Egész eddig dolgoztunk mint az állat de megérte, hétfőn mehet ki a gép dolgozni. Lassan minden összeáll és lehet hogy végre le lessz festve a mocc is. 2 és fél hónap után. Amúgy döntöttetek már a logó-ról mikor lessz a tuareg-tali ? Maradt a május vagy másik helyszín? Fireball-al mi a helyzet ? Remélem meggondolta magát és lehiggadt azóta hogy el akarta adni a gépét! Légyszi segítsetek mert egy kicsit-nagyon fáradt vagyok hogy végigolvassam az elmúlt néhány hét termését !
nemtom skyline-t fényképeztem-e annyira szét voltak tuningolva hogy a ladát nem ismertem fel, egyébként egy skyline-al nyomták a driftet mint állat alig láttunk vmit a füsttől, szinte mindig szabályzott
de rég járátl erre..
oh,mot meghatóttam,h gondoltál rám
nem adtam el a gépe,tmegcsináltam faszára,msot még 1 block felújítás van,me szétszált..de garanciális,és most nagyon poatert lesz,új henger,kicist nagyobb mint az előző,vmi speciális sportdugóval,arow rendszer,új csapágyak meg lesz itt minden..ja meg supermotosítom a gépet..17es kerekek,aszfalt gummák,sm sárvédő,felnicsík meg minden lesz itt
szval zajlik az élet...
veled mizu?
Jó éjt all! Széles utat és jó időt mihamarabb mindenkinek!
Nélkülöznöm kellett kedves társaságotokat, főként a tiéd Elissa.
Azt hittem soha többet nem tudok benézni ide. Egész eddig dolgoztunk mint az állat de megérte, hétfőn mehet ki a gép dolgozni. Lassan minden összeáll és lehet hogy végre le lessz festve a mocc is. 2 és fél hónap után. Amúgy döntöttetek már a logó-ról mikor lessz a tuareg-tali ? Maradt a május vagy másik helyszín? Fireball-al mi a helyzet ? Remélem meggondolta magát és lehiggadt azóta hogy el akarta adni a gépét! Légyszi segítsetek mert egy kicsit-nagyon fáradt vagyok hogy végigolvassam az elmúlt néhány hét termését !
Köszi
k**va jok a képek
de a csajok jobbak mint a kocsik
legközelebb nem hagyok ki ilyet