Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a 18as is joo lenne
háhhá,az sm nek nagy a 18as kerék... ezé jó az etx,hátul gyárilag 17es felni
mé pont 17?
így maradhatna a hátsó kerék a gyári
17es ink
akartam, de nincs pénzem rá meg kéne egy 18"os felni
csinálj
na jah, az sm szett az faxa kéne nekem is
hát,az ety et is ellehet adni főleg,ha meglesz csinálva az sm szett meg a corss szett..
de azt el lehet adni később
minek? gyári supermoto ? ami nem is szép? kel a ráknak
akk má inkább TDR-t vennék

vmit basszál neki aztán vegyél 1 másikat.. 125ccm est
akk elképzelhető, hogy falsot szív.....de nem tom, remélem kiderül mi a baj, mert így eladni sem elhet
hátrafele indult be? az mókás,oan helyen áll a gyújtás,h hátrafle is beindul..havernak is oan a szimója..megy előre hátra is,atől függ merre tolod be
hy all ,nekem egyszer olyat csinált hogybeinditottam aztán időnként adott 3-4 szikrát aztán ahogy leált volna megint adott 3-4 szikrát ha huztam a gázt ha nem...ugyanezt csinálta szabályosan szaggatott, aztán leállítottam és megint beinditottam aztán má faszául pörgött, máskor meg olyat csinált hogy beinditottam és hátrafele indult be a motor ezek mitől vannak ? látszik hogy rotax
sziasztok etx-het milyen gyertya a legjobb?
hát,nemtom ak is szokott iet csinálni,h nem pörög ki meg minden...
akk a karbis részt csak jol tudtam
a fals levegő szívás az mien? valahogy azt nem lehet kiszűrni?
vagy ,ha anyira sok az oil,lehet kinyomt a a szimeringet és eszi a váltóoil,tmeg farsot szív,azé nem pörög ki... sok midnen lehet,msot így látatlanba nem lehet megmondani..
am ha karbi eldugul,ak ált az van,h húzol 1 nagy gázt,ak lehörög...
de ha eldugul akk ledadognia kéne meg ienek nem?
meg én kicsavartam a levegő csavart és akk fel kellett volna, hogy pörögjön, vagy vmi iesmi.....
majd holnap megnézem azt is, de elég sok oil lehetett a hengerben, szal sztem nem fúvóka dugulás lesz....de ki tudja, majd kiderül....
hát attól,mer olajos a gyertya,atótl nem biztos,h a sziktra nem volt... sokat kap,és azé olajos a gyrtya,az is lehet..vagy eldugult a fúvóka
sztem nem karbi lesz az.....mi dugult volna el?
meg nagyon oilos volt a gyertya, szal sztem szikra nem volt elég.....
akkor karbi baj van maxi bácsi...nincs eltömődve a karbi?
durrogni nem durrogott.....csak nem pörögött először 4ezer felé, utána meg 2 ezer felé.....
na mutasd