Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenlőre nem, illetve attól függ találok-e valami melót hogy kifizessem..., de nem hiszem, brinagtúrára gyűjtök és kettő együtt nem fér meg
nem lesz ak sm mtx?
na mek sm esítem az etx et
havertől veszem és részletre, és el lesz adva mtx
hát,vegyed ha van miből
de 2napja még itt montad,h nem támogacc sm építésbe,me semi pénzd,mostmeg má rendszámos nsr-t veszel? hogy van ez vaze?
Jó lesz végre rendszámos moci , lehet utast vinni , meg lehet szabályosan 40 fölött menni
Mert ismerem a srácot, meg a motort... meg mert jó
mé pont nsr?
menyibe adják am?
Jó, vigyázok, és nem mondom el senkinek.
Lehet ma veszek egy nsr-t rendszámosat, mostmár akkor akárhova el tudnék menni, jó messzire is :)
na montam én ,h csak enyit kel csinálni... vigyázzál vele,én véletlenül odahúztam 1 nyelet neki 300nél és majnem hátraestem,me feljött kerékre..szval csak ovatosan..és ezek titkos fejlsztések,ne terjszd
Ó köszi, már rá is rakta, és így 3x Le helyett 300Le lett
na,maj most mek sm et építeni
jah ,azaz,hogy nem,mer most mek kajolni,de atán jövök haza,és elkezdem
akkor már kajak hozzáfogtál csinálni?
ja,itt is esik ez a kaka...
aham,supermotozás lesz
mek is ,csinálgatom küllőzöm ki az elsőp kereket
figyelj,annyi az egész lényege,ha acélcső,akkor erősebb a moci,ha alu,akkor gyengébb..ja és nagyban befojásolja a tejjesítményt,hogy mien vastag falú csőből csinálod!arra is vigyelj
Hellosztok ...esik az eső..... ...karikára......tréé egy idő van...fire-jah hát akkor supermotosítás lex?kira uj dolgok....
Az idő se olyan szép mint tegnap
Én kerítéscsőre gondoltam, az jó vastag biztos jobban megy tőle
na miaz,mi ez a nagy kihaltság eme szép időpontban?
a dugó keskenyebb szoknyájának kell a kipuff leömlő fele lennie ugye? me ezen a hülye dugón nincs rajta az irány,csak belevan ütve,h 55mm es oszt cső
na nem tudja vki a 127es block löketét? vmi leírásban csak benne van,kinek van ienje?
na,de ak öszeált a block,az a lényeg
am tok 30ér hengerszettet neked,fasza dugóval ha érdkeel
Hát nemtom milesz, mert nemrég megfektettem a gépet, vagyis megpörgettem vagy 360fokba de az oldalán Ledőltem egy visszafordító dombról vele és kicsit megtekeredett az eljén az idom meg összetört a plexi De mondjuk a plexin kívül mindent megcsináltam rajta
baze
én meg nem vetem észre,h 6999 nél vok
na ,nembaj..
mizu veled alex? hogy áll a gép?talira rem ösze áll
nem akarok 1edül menni
én má valszeg sm etx el mek maj
Na most én vagyok a 7000. , az 5000-ről lemaradtam