Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

durrogott?
hát Fire neked elgyen igazad.....bár holnap úgyis kiderül, hogy mi a helyzet.....
Gyerekek,majd rakok fel képet az új szerzeményről a Cagiva Cocis 80-asomról,eléggé hasonlít a Ti gépetekre! ha már tuareg fórum,akkor legalább egy arra hasonlító géppel beszélgessek
maxi ne add fel ien könnyen
csak 1 beálítás kell annak a gépnek
vagy 1 kiszáradás
am a trafó biztos,h jó..
mer az oan,h vagy megy,vagy nem..de ha nem,ak be nem indul a motor...
hello!
nah ez a mai nap valahogy nem hiányzott....
Loveimmel elmentünk moccozni az esőben....az még el is ment, de vmiért szar a mocc, fals levegőt szív még mindig, vagy beállítás , nem tom....egy idő után meghalt az önindítóm, nem ment ki a Blendx.....aztán hazaértem, kinthagytam a vasat, az erkély alatt, hogy azért mégse ázzon anniyra....mondom átcserélem a fúvókát a gyárira, amivel vettük, mert biztos az a baja....átcseréltem betoltam a moccot, és hagytam hogy had jáérjon kicsit, mer próbáltam pörgetni, de 5 ezernél tovább nem ment, és úgy voiltam vele hogy biztosan csak hideg.....járattam egy ideig, aztán leállt....ezután betoltam, és nem volt alapjáratom, tőgázon volt, és úgy volt 2ezres fordulatszám.....kivettem a gyertyát full oilos volt, kicseréltem, úgy is kipróbáltam, úgy 4 ezerig kipörgött megint, de aztán visszaesett 2ezerre azzal is....szal most várok holnapig hátha csak beázott a cucc, de ha nem akk valószínű, hogy a trafó offolt be, és akk vagy megveszek egy új trafót és rögtön eladom, vagy hagyom a garázsba állni, addig ameddig nem kell pénz.....
nah és emiatt nem nagyon leszek fórumon se......
most viszont lépek
bye
széles utat!
hát,azé ez még nem supermoto,csak 1 kiküllőzött tuareg első agy
de ez is 1 lépés előre
hát igen,más dolog,h apu szalonból hozza kicsi fiának a motort,aki mellesleg 2× bukott a suliba,meg 2es tanuló,de le van szarva pénzeljük... nekünk meg ez maratt,h építünk ithon..de hát így talán jobb is ,jobban megbecsülöd a motort,úgy,h a te sok munkád van benne,és megdolgozol érte..meg így egyéni lesz,ienje nincs másnak..a a gyári sm ből meg azé megy 1-2 az utakon...
Menj a picsába, mocsokos supermotos
na itt vannak a mai eredmények
meg az úja karbit rábütyköltem a gépbe,meg kitakarítottam ,meg ien apróságok..a blockom is nemsoká kész,má megvan midnen hozzá,csapágyak bene a blockfélbe,váltót kel átpakolni és mehet össze
Akinek apuci fizeti a motort, és sznobságból nem vesz használt gépet...
Kizárt dolog hogy egy 125ösért ennyit fizessek, azért 125ös gépeket nem szokták olyan sokáig használni, nem értem 1 évre minek ilyen gépet venni , ennyiért sv 650et lehet venni szép állapotban, vagy vehetek egy rg 500at, vagy kawasaki h2 őt amiről fölösleges beszélni...
szép..az enyém még szebb lesz
hát, ki a lószarnak van töb mint 1 millája venni egy sm 125ös dt-t?
az én mocim ha kész lesz,max 200ba lesz benne, full polír álapotba,full felújított block, cross szettel és supermoto szettel..azé emiket éri meg jobban?
ne is
Ez a dt elég szép
hát ez 351 es etx azért.. meg nem vaqlami frankó de elfogadnám:D ugysincs most moccom csak a simo de azért dt t nézd meg azis szép..
Bontókban láttam múltkor jó kis cuccokat... amire felfigyeltem mondjuk egy pár féknyereg ZX-6 os kawáról... azé az biztos tud harapni... SMre elég jó lenne azért...
Na most mentem táncolni majd jövök... bye
Ez marha jó!
Pedig az ETX is szép SM-é alakítva.
Ezeket a képeket már feltettem 1x.
Lehet nem láttad.
Hát akkor jo sm építést...aki belefog
sztem egyszerübb egy új sm et venni azok szépek:D meg a dt k is szépek sm ként etx et nem tudnám elképzelni főleg most szanaszét bombáztuk már rakom összefele villanbyát csak megakadtram van egy pár vezeték aminek nem tom mi a helye mire vagy hova kell kötni:S
Ha titkos, akkor én sem mondom el senkinek...
Huhh gyerekek,nagyon rááltatok erre az SM-es témára! Hajrá
sok sikert
aham..na mek csinálom az sm et