Gyerekek,majd rakok fel képet az új szerzeményről a Cagiva Cocis 80-asomról,eléggé hasonlít a Ti gépetekre! ha már tuareg fórum,akkor legalább egy arra hasonlító géppel beszélgessek
maxi ne add fel ien könnyen
csak 1 beálítás kell annak a gépnek
vagy 1 kiszáradás
am a trafó biztos,h jó..
mer az oan,h vagy megy,vagy nem..de ha nem,ak be nem indul a motor...
hello!
nah ez a mai nap valahogy nem hiányzott....
Loveimmel elmentünk moccozni az esőben....az még el is ment, de vmiért szar a mocc, fals levegőt szív még mindig, vagy beállítás , nem tom....egy idő után meghalt az önindítóm, nem ment ki a Blendx.....aztán hazaértem, kinthagytam a vasat, az erkély alatt, hogy azért mégse ázzon anniyra....mondom átcserélem a fúvókát a gyárira, amivel vettük, mert biztos az a baja....átcseréltem betoltam a moccot, és hagytam hogy had jáérjon kicsit, mer próbáltam pörgetni, de 5 ezernél tovább nem ment, és úgy voiltam vele hogy biztosan csak hideg.....járattam egy ideig, aztán leállt....ezután betoltam, és nem volt alapjáratom, tőgázon volt, és úgy volt 2ezres fordulatszám.....kivettem a gyertyát full oilos volt, kicseréltem, úgy is kipróbáltam, úgy 4 ezerig kipörgött megint, de aztán visszaesett 2ezerre azzal is....szal most várok holnapig hátha csak beázott a cucc, de ha nem akk valószínű, hogy a trafó offolt be, és akk vagy megveszek egy új trafót és rögtön eladom, vagy hagyom a garázsba állni, addig ameddig nem kell pénz.....
nah és emiatt nem nagyon leszek fórumon se......
most viszont lépek
bye
széles utat!
hát igen,más dolog,h apu szalonból hozza kicsi fiának a motort,aki mellesleg 2× bukott a suliba,meg 2es tanuló,de le van szarva pénzeljük... nekünk meg ez maratt,h építünk ithon..de hát így talán jobb is ,jobban megbecsülöd a motort,úgy,h a te sok munkád van benne,és megdolgozol érte..meg így egyéni lesz,ienje nincs másnak..a a gyári sm ből meg azé megy 1-2 az utakon...
na itt vannak a mai eredmények
meg az úja karbit rábütyköltem a gépbe,meg kitakarítottam ,meg ien apróságok..a blockom is nemsoká kész,má megvan midnen hozzá,csapágyak bene a blockfélbe,váltót kel átpakolni és mehet össze
Akinek apuci fizeti a motort, és sznobságból nem vesz használt gépet...
Kizárt dolog hogy egy 125ösért ennyit fizessek, azért 125ös gépeket nem szokták olyan sokáig használni, nem értem 1 évre minek ilyen gépet venni , ennyiért sv 650et lehet venni szép állapotban, vagy vehetek egy rg 500at, vagy kawasaki h2 őt amiről fölösleges beszélni...
hát, ki a lószarnak van töb mint 1 millája venni egy sm 125ös dt-t?
az én mocim ha kész lesz,max 200ba lesz benne, full polír álapotba,full felújított block, cross szettel és supermoto szettel..azé emiket éri meg jobban?
Bontókban láttam múltkor jó kis cuccokat... amire felfigyeltem mondjuk egy pár féknyereg ZX-6 os kawáról... azé az biztos tud harapni... SMre elég jó lenne azért...
Na most mentem táncolni majd jövök... bye
sztem egyszerübb egy új sm et venni azok szépek:D meg a dt k is szépek sm ként etx et nem tudnám elképzelni főleg most szanaszét bombáztuk már rakom összefele villanbyát csak megakadtram van egy pár vezeték aminek nem tom mi a helye mire vagy hova kell kötni:S
csak 1 beálítás kell annak a gépnek
vagy 1 kiszáradás
am a trafó biztos,h jó..
mer az oan,h vagy megy,vagy nem..de ha nem,ak be nem indul a motor...
nah ez a mai nap valahogy nem hiányzott....
Loveimmel elmentünk moccozni az esőben....az még el is ment, de vmiért szar a mocc, fals levegőt szív még mindig, vagy beállítás , nem tom....egy idő után meghalt az önindítóm, nem ment ki a Blendx.....aztán hazaértem, kinthagytam a vasat, az erkély alatt, hogy azért mégse ázzon anniyra....mondom átcserélem a fúvókát a gyárira, amivel vettük, mert biztos az a baja....átcseréltem betoltam a moccot, és hagytam hogy had jáérjon kicsit, mer próbáltam pörgetni, de 5 ezernél tovább nem ment, és úgy voiltam vele hogy biztosan csak hideg.....járattam egy ideig, aztán leállt....ezután betoltam, és nem volt alapjáratom, tőgázon volt, és úgy volt 2ezres fordulatszám.....kivettem a gyertyát full oilos volt, kicseréltem, úgy is kipróbáltam, úgy 4 ezerig kipörgött megint, de aztán visszaesett 2ezerre azzal is....szal most várok holnapig hátha csak beázott a cucc, de ha nem akk valószínű, hogy a trafó offolt be, és akk vagy megveszek egy új trafót és rögtön eladom, vagy hagyom a garázsba állni, addig ameddig nem kell pénz.....
nah és emiatt nem nagyon leszek fórumon se......
most viszont lépek
bye
széles utat!
de ez is 1 lépés előre
meg az úja karbit rábütyköltem a gépbe,meg kitakarítottam ,meg ien apróságok..a blockom is nemsoká kész,má megvan midnen hozzá,csapágyak bene a blockfélbe,váltót kel átpakolni és mehet össze
Kizárt dolog hogy egy 125ösért ennyit fizessek, azért 125ös gépeket nem szokták olyan sokáig használni, nem értem 1 évre minek ilyen gépet venni , ennyiért sv 650et lehet venni szép állapotban, vagy vehetek egy rg 500at, vagy kawasaki h2 őt amiről fölösleges beszélni...
az én mocim ha kész lesz,max 200ba lesz benne, full polír álapotba,full felújított block, cross szettel és supermoto szettel..azé emiket éri meg jobban?
Na most mentem táncolni majd jövök... bye
Ezeket a képeket már feltettem 1x.
Lehet nem láttad.