Vagyok élek meg minden, szoktam olvasni topicot is szóval nem felejtettelek el titeket csak most tre a gep egy ideje anyagi gondokkal küzdök, de most megoldani látszanak ezek a dolgok szóval nemsokára csapatok géppel amugy meg msn en mindig vagyok nah mind1 jó moccozást nektek kik tehetik vigyázzatok magatokra csáó
nézzétek milyen szépet találtam....csak nem értem, h ez akkor egy wind, v pegaso?mert az oldalára pegaso van írva...sztetek? http://images.google.hu/imgres...
Hú, bazz, nem vagyok 3 napig, azt 8321 oldalt írtok... Na, mindjárt megyek a csapágyakért, aztán rakom össze a moccomat
Zoli a kluboldal: gportal.hu/portal/apriliaclub
én is mek,kihalt a topic
mosanába nincs akora forgalom napközbe se járjatok má többet forumozni..én midng nézegetem,oszt oan ritkán irkáltok..aktívabban emberek
a csááááááá
Bár tehetném már, de el vagyok havazva. Amúgy lehet hogy idom nélkül azért kipróbálom a hét végén. Teljesen ki vagyok. Itt a jó idő, a gép meg még sehogy se áll.
Csövi mindenkinek!
Véletlen nem tudja vki hogy mennyinként szokás power-t takarítani mer haverral ezen vitáztunk. Ő azt mondja 3-3 és fél ezer én azt hogy nálam általában 800-1000 km-enként legkésőbb.
Valaki van itt?
De teljesen mindegy ,nagyon szép az egész motor.
Főleg a színe.
Hú, bazz, nem vagyok 3 napig, azt 8321 oldalt írtok... Na, mindjárt megyek a csapágyakért, aztán rakom össze a moccomat
Zoli a kluboldal: gportal.hu/portal/apriliaclub
Mi van mindenki motorozik ?
Elissa - Van kluboldalunk ? És hol?
Mindenkinek további szép napot majd még benézek.
mosanába nincs akora forgalom napközbe se járjatok má többet forumozni..én midng nézegetem,oszt oan ritkán irkáltok..aktívabban emberek
a csááááááá
További szép estét és széles utat!
tegye mindenki azt
ott a baj nekem bezzeg nem dugul el,és ütöm neki rendesen
Főleg ha sokat pösztörgök a városba lépésben vagy ha sokat hagyom járni álló helyben.
hát,elméletileg annak nem kéne eltömődnie,főleg nem 1000km alat...
Véletlen nem tudja vki hogy mennyinként szokás power-t takarítani mer haverral ezen vitáztunk. Ő azt mondja 3-3 és fél ezer én azt hogy nálam általában 800-1000 km-enként legkésőbb.