Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én itt vagyok más nemtom holvan
Halihó!
Valaki van itt?
Pegaso.
De teljesen mindegy ,nagyon szép az egész motor.
Főleg a színe.
Vagyok élek meg minden, szoktam olvasni topicot is szóval nem felejtettelek el titeket csak most tre a gep egy ideje anyagi gondokkal küzdök, de most megoldani látszanak ezek a dolgok szóval nemsokára csapatok géppel amugy meg msn en mindig vagyok nah mind1 jó moccozást nektek kik tehetik vigyázzatok magatokra csáó
...
Jolvan megmondom!
nya matricaszetteket is találtam, gyárit http://www.svida.cz/index.php?...
jol el vok egyedül...
bár mondjzk az aprilia jele a pegazus...ugyh....nem kizárt...olyan szép a tanbetöltő is...
nézzétek milyen szépet találtam....csak nem értem, h ez akkor egy wind, v pegaso?mert az oldalára pegaso van írva...sztetek? http://images.google.hu/imgres...
ahm végre vmi info....rola...mostanság nem non jár ide ha már ennyire informált vagy, mondd meg neki h a tuareg clubbosok várják
apriliaclub.gportal.hu de már phisoo megelőzött ...amugy szép napot nektek ....kezd megint meleg lenni...
Szevasztok!

Hú, bazz, nem vagyok 3 napig, azt 8321 oldalt írtok... Na, mindjárt megyek a csapágyakért, aztán rakom össze a moccomat
Zoli a kluboldal: gportal.hu/portal/apriliaclub
Szeva mindenkinek!
Mi van mindenki motorozik ?
Elissa - Van kluboldalunk ? És hol?
Mindenkinek további szép napot majd még benézek.
én is mek,kihalt a topic
mosanába nincs akora forgalom napközbe se járjatok má többet forumozni..én midng nézegetem,oszt oan ritkán irkáltok..aktívabban emberek
a csááááááá
Na elteszem magam ööö... mára.
További szép estét és széles utat!
azt jól teszi
tegye mindenki azt
Iceice most éppen motorgenerál elött áll,amugy megvan,nagyban csajozik!
Bár tehetném már, de el vagyok havazva. Amúgy lehet hogy idom nélkül azért kipróbálom a hét végén. Teljesen ki vagyok. Itt a jó idő, a gép meg még sehogy se áll.
úgy kell a,azé van,h húzzad neki
na igen
ott a baj nekem bezzeg nem dugul el,és ütöm neki rendesen
lehet azé nemtom én se a minimu mfogyasztását me sose ütök a kezemre amko "véletlen megcsuszik a gázon "
Pedig nálam el szokott.
Főleg ha sokat pösztörgök a városba lépésben vagy ha sokat hagyom járni álló helyben.

hát,elméletileg annak nem kéne eltömődnie,főleg nem 1000km alat...
Csövi mindenkinek!
Véletlen nem tudja vki hogy mennyinként szokás power-t takarítani mer haverral ezen vitáztunk. Ő azt mondja 3-3 és fél ezer én azt hogy nálam általában 800-1000 km-enként legkésőbb.