na tehát..
.p20as karbit, meg minden esmi cuccot veterán motorbörzén kell venni,nevetséges áron lehet kapni őket..haver ha jól tom 1000ft/db ba vette őket.. vett 4et
nekem 55ös dugóm van az új hengerbe...am azér kellett ,mer az én hengerembe kiseb a dugó am is,meg válla van,ennnek meg semi válla nincs..több lesz az erő benne
Amit elképzeltem, az lett volna kb annyi, nem a kipuff, henger, meg a karbi... És igen is nem P20-as karbi lenne rajta, szarok rá, hogy milyen tuning simókon van. És mint mondtam, nem nagyon lehet kapni felénk sehol. Egyetlen egy helyen tudtak volna szerezni, ott is csak megrendelésre, és valami horribilis összeget mondtak rá, már nem emléxem pontosan, nem akarok hülyeséget mondani, de több, mint 10 ezret mondtak az biztos...
megvolt az üzletelés citrommal
csak a cross gummát nem találtuk meg,valszeg a másik garázsba van,de maj megles az is napokon belül..tolok fel 1-2 képet az új cuccokról a tácsát visza kell adnom neki,cask nem birta leszedni
12pénz volt öszesen elég baráti ár
phisoo,neked mekkora dugó va na mocidba? ez a henger,amit szereztem,55ös dugóval van... nemrég lehetett fúrva,me semmien kopás nem láccik rajta,és a dugó is elég újnak tünik...
jajj,ne csináld má,h adok magamra... pannonia jó motor,és hidd el,h a legpatentebb tunnig szimókon is ott figyel a jó kis p20as karbi... am meg biztos vok benne,h ithon olcsóban megcsinálják,min taz az nemtom mien tuning.. elöbb írtad,hogy 150lett volna... inthon meg 30-40ből megvan a tuning...
Ja és, ha már adok a motorra egy kicsit, akkor nem P20 karbi lenne rajta... A másik meg, hogy felénk amúgyis hiánycikk a P20 porlasztó, akinek meg esetleg van, az meg nem adja el...
Sajnos be van öntve műgyantával :) De ha meg tudod javítani, vagy újat eszkábálni, akkor eljuttatom hozzád haverét :) Majd hétvégén leszek teljes terjedelmemben, akkor írom a típust stb .. és köszi csáo
az a rezo nem ér semmit rajta...am meg nem németből kel venni,hát itt mo n megcsinálják sokal olcsóbban a felömlő tuningot,és a hengerhez terveznek 1 hangolt rezo dobot... meg nem kell del orto karbi se,panonia p20 tökéletes...
Amúgy akartam bele RZT 5 sebességes váltót, RZT rezót, 21-es Dell"Orto karbit, 6 felömlősre megcsináltatni, vagy alapból 6 felömlős RZT hengert venni, vízhűtést, vázat megerősíteni, stb. Ja most van rajta még egy sportlégszűrő is, csak nincs behangolva a moci, meg még téli álmát alussza, majd lassan elő kell már venni
Nekem nem kell mondanod... Enyém volt a simó Most is van benne egy kis tuning, rezó, Arreche 19-es karbi, hengert megreszeltem itt-ott, stb... Jól megy. Olyan terveim voltak vele, hogy bele kellett volna ölnöm vagy 150 ezret, azért inkább jobbnak láttam, ha veszek egy "új" motort (Tuareg). Majd délután teszek fel képeket róla, öcsém gépén van egy pár, csak nem tudom a jelszavát
tudod micsinálj? tuningoljátok meg azt a szimót..az am is úgy az igazi,ha szimó block van benne,és úgy megy,ha má 1 máik block,az nem oan nagy poén... nálunk most itt egyre töb a tunnig,vannak emberek,akik foglalkoznak szimó tuningal..henger tuning kb 10ezer,meg a kipufogó is kb 10ezer pízből megvan...kel hozáá p20as karbi,ált babetta gyújtást tesznek rá..nálunk ez a divat és mennek nagyon,most van 1 új,még nincs beálítva,de má nagyon brutálul megy,120körüli végseb lesz
Persze, azért mondom, hogy át kell gondolni még ezt azért... Bár az élményért megérné Gondolj bele, öcsém nem a sportrobikkal gyorsulna, hanem az én ETX-emmel Milyet néznének az emberek Gondolom azért nem kapkodnak a blokkért, remélem meglesz még később is, mert össze kell gyűjteni rá a lóvét is még
hello!
a több kép sztem is jobb lenne, nagyon tetszik az a polisport fejidom mennyiért vetted?
am szia Elissa a dögös nők az nagyon jól hangzik
nah de én megyek, mert suliban vagyok....
széles utat!
Elissának dögös csávókat, a többieknek meg dögös csajokat
nah bye
.p20as karbit, meg minden esmi cuccot veterán motorbörzén kell venni,nevetséges áron lehet kapni őket..haver ha jól tom 1000ft/db ba vette őket.. vett 4et
nekem 55ös dugóm van az új hengerbe...am azér kellett ,mer az én hengerembe kiseb a dugó am is,meg válla van,ennnek meg semi válla nincs..több lesz az erő benne