Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mek alszok
csá midnenki
cit,hnap 1re mek akk a sok cuccér
hát az biztos..főleg csíknál nemtom,h mi fog hamarabb bekövetkezni,h széthullik a block,vagy csik töri ösze a motort
am fain lesz a zo,csak úgy kellett vna fényképezni,h láccódjon az ablakba felakasztott tuareg váz
Jah amm Fire , valszeg csík cimója tudni fogja a 120-at ha jol be lessz lővde , de már így is durva , 2x eldobta a motor a kölököt De a blokk 1 honpnál többet nem fog bírni , sőt szerintem a lánckerék se meg a váz se de majd kiderül
Sziasztok! Alakul az apriliám:) Tegnap megjöttek a szimeringeim , raktam is össze a szobában a blokkot mára benne van a vázba Supermoto kerék centírozáson , de nemsoká az is benne és gurul:) Már csak henger kéne , valószínű perselyezve lessz.... Nyomok képet is..
Ócsó benyát mindenkinek!
haveromnak a szimója 15le,és 100fölött megy
100 fölött azé megnézném az arcát simón... nem hiszem olyan rettentő stabil lenne... bár kitudja... lehet olyan ez mint a 125 ös MITO most lesz egy új széria belőle amiben 500 ccm-is husq blokk lesz... de a váz meg minden ugyanaz marad...
Na mentem csucsukálni!
Széles utat!
hát,block 50,kipufot én odaadom 15be neked,kel 1 hűtő,az van havernak,3k ér odaadja... más nem kell hozzá,ja de a gyújtás,azt nemtom menyiér tucc szerezni..lendkerék az van,csak álórész kell... töbi meg othoni melo,váz erősítés,meg iesmi.. meg jó fékek is kellenek rá! ara figyeljetek,me lehet,h 60ról megfogja a fék,de 100fölött azé más...
Aham, köszi, még egyenlőre gondolkozunk, hogy mit hogy kéne csinálni/átalakítani, mert ugye azért elég sokmindenben más a Rotax. Ja és hogy mennyiből is jönne ki mindez... Mert lehet egy ETX is kijönne az árából Mondjuk nem lenne olyan gizda, mint a Rotax blokkos simó, az biztos
fekete block 127es...RAVE felirat a henger oldalán
hali
megvan ,jah...de egy alaplap és trafó nincs hozzá,a nélkül,hengerrel,karbival mindennel 1ütt 50k.. nagyon patent block,semmi baja.. ja nekem meg van hozzá gyári puffom.. odaadom olcsóér:) én is néztem má,h ráférne pont a szimómra az aprilia arow kikéne próbálni,mien
hát,nekem sincs má sok,ez az sm elviszi mindet..ezé kéne eladni azokt a cuccokat,amik nem kellenek..mindig is ebből tartotam fenn a motorozást,h elattam ami nem kell
thx tuareg 125 egy része ugyanaz mint ami a képeken pl lenkerekes kép.... szóval az lehet ugyanaz 123 meg 127 nél majd lex vmi... kösze mégegyszer
Fire, haverodnak megvan még a komplett Tuareg blokkja? Lehet kinevettek, de öcsémmel azon gondolkoztunk, hogy ráheggesztjük a szimóra Milyen durva lenne már, mi? Szét lehetne alázni az összes gagyi sportrobit
köszi szépen tuareg 125 ezer hála amugy ez a fekete rave esblokk ez a 123 as nem vagy épp ez a 127 es? mindig keverem akinek van még infoja jöhet kondorosi@msn.com msn re is felvehettek okosságot megosztjuk...
ezt most kinek írtadf és mire?
Jééé, csoda.... Egyszer az életben visszaolvastál.... Bár értelmesen írni még mindig nem tanultál meg...
Én adjak pénzt, hidd el neked több van, iszonyatosan le vagyok égve
jah bocs küldöm amim van...
adjál pízt rá
azé ez egy elég nagy korlát
téleg,nem tuttok vevőt 1 wind mellvértre? 1 használtam csak,nem járok többet pályázni,sm re állok át,oda meg nem kell vért... ha tuttok rá vevőt szoljatok plz
aggggyá mélcímet
okés,nézd meg mi a baj,haveromnak van bontott tuaregje,van komlett blockja,kitünű álapotbann,gyújtás nélkül... szóljál,ha kell bármi is
CSináljad csak, gyorsan, kiváncsi vagyok rá
na üzleteltem 1 csomó cuccot az sm hez,meg a cross setthez is,az 1ik legjobb barátommal,citrommal
szval megindult a supermotosítás
majd holnap megnézem hogy lett e baja.. ma már csak kilámpázom a fő vezeték köteget itt a szobámba hogy minden szál okés e azt annyi:S valaki nem tudna nekem tuareghez rajzokat leirásokat dobni nagyon megköszönönném azse baj ha nem etx csak jöjjön köszi köszi..
ugyanez történt nekem is... nekem szétszáld a lendkerék,meg megfordult a csapágy...szval blockfél csere,meg lendkerék... am ha megragatt a hengered,azt tudok 1 eladót... ha érdekel...jó áll ba van,pár ezer km es vertex dugóval,tökéletesen működő powerrel...