Sajnos kipufogó vezérlő elektronika kapcsolással nem rendelkezek.
Ha lenne segítenék.
Sajnos a közelemben sincs ilyen motor, aminek az elktronikájáról vizuális infót gyüjthetnék
Lehet nincs nagy baja.
Ha esetleg tudsz infót küldeni róla (Gyártó ,típus, széria szám, milyen mocin van ) akkor utána nézek hátha sikerül valamit összehozni.
Nem tudom mennyibe kerül a váltófelújítás.
A váltót nem szoktuk újítani.Új fogaskeréksór és kész.
A kapocsolódó fogaskerekeket párban kell cserélni.
Bontóban keress váltó alkatrészeket.Nem szoktak csak úgy magától tönkremenni a fogaskerekek,léptető villa,meg általában semmi.Csak kopik de ahhoz már 100e km körül kell legyen benne,hogy széthulljon.Hacsak nem szerelsi hiba, vagy nincs megfelelő viszkozitású olaj.
Csak hallkan megsúgom hogy Rotax 560cm3 -es blokkjában ugyanez a váltó van 1 az 1-be.
Tehát a 350-es váltója túlméretezett. Ezért ........
Vazzeg, mondtam, hogy ne árulj el... Ja, és a talin úgy kell egykerekezned, hogy nem lesz benne az első kerék... Akkor elhisszük! És neked is üdv tesa!
hát,reméljük etx el menni fog,ami a szimóval má megyeget na,maj szólok havernak,h vegye föl az 1kerót,monyuk most szar lett az idő is,meg am is se benzin,se oil.. szvalnemnagyon lesz szimózás mostanába
am van 1 régebbi vidi,azt feltölthetem,de az még ien kezdeti próbálkozás...
nem fogok megsértődni
am má 10. osztálynál tartok fatter,és eddig töretlenül haladok előre
szval ne szójjá be apu
am meg én se futtatom magam,ne mis montam,h anynira tudnék kerekezni..csak midnenki írkál,h megy túrázni,hát én meg 1kerekezni mek
vagy a te esetedbe: megyek festeni, me jó az idő,csak szál a por
na jó,elég a hülyeségből üdv tesó
Állj, állj, állj! Én egy szóval sem mondtam, hogy tudok kerekezni, meg nem futtatom it magam, mint egyesek.... Eddig még nem láttunk semmit a te egykerekezésedből sem...
Ha lenne segítenék.
Sajnos a közelemben sincs ilyen motor, aminek az elktronikájáról vizuális infót gyüjthetnék
Lehet nincs nagy baja.
Ha esetleg tudsz infót küldeni róla (Gyártó ,típus, széria szám, milyen mocin van ) akkor utána nézek hátha sikerül valamit összehozni.
A váltót nem szoktuk újítani.Új fogaskeréksór és kész.
A kapocsolódó fogaskerekeket párban kell cserélni.
Bontóban keress váltó alkatrészeket.Nem szoktak csak úgy magától tönkremenni a fogaskerekek,léptető villa,meg általában semmi.Csak kopik de ahhoz már 100e km körül kell legyen benne,hogy széthulljon.Hacsak nem szerelsi hiba, vagy nincs megfelelő viszkozitású olaj.
Csak hallkan megsúgom hogy Rotax 560cm3 -es blokkjában ugyanez a váltó van 1 az 1-be.
Tehát a 350-es váltója túlméretezett. Ezért ........
lefényképeztem neked az új gummádat
am van 1 régebbi vidi,azt feltölthetem,de az még ien kezdeti próbálkozás...
am má 10. osztálynál tartok fatter,és eddig töretlenül haladok előre
szval ne szójjá be apu
am meg én se futtatom magam,ne mis montam,h anynira tudnék kerekezni..csak midnenki írkál,h megy túrázni,hát én meg 1kerekezni mek
vagy a te esetedbe: megyek festeni, me jó az idő,csak szál a por
na jó,elég a hülyeségből üdv tesó
na maj meglátjuk ki tud jobban 1kerekezni a talin