Szasztok moccos társak!Ahhh a rendszer nálam sem szuperált..nem tudtam belépni...sőtt ha meg beengedett...írni nem hagyott ...nya mizu erre?Csapatás?trakee- bizti jo lehetett...képek?nincsennek?
Hihi mi szombaton 3-an robesztúráztunk :) Mickey simsonnal (S51) Richárd haverom egy Joggal, én az SR50 es simsonnal, Tihanyig :) Bicikliúton, lehetőleg úgy, hogy kanyarokba csörömpöljön a kipuff :) LEgalábis nálam ez volt a cél :) De jó volt :) Hja, hozzáteszem Mickey Letenyéről jött el eddig, majd vissza! Szép kört ment :)
hát,én is rem,h nem jön a kaka időp,de mondják,h jön
hát igen, a wind mőkás lenne sm ként
de jót mociztunk ma... volt minden.. 5en mentünk..mind szimó.. volt városba 1kerezős történet,meg endurozás is
De az is hülyeség, mert akkor meg a név nem egyezik, akkor meg már vissza kellett volna jönnie. Látod Maxi, mondtam én, hogy elsőbbségivel küldöm inkább...
Ez már nevetséges tényleg... De nem értem, mert, ha meg nem vették át, akkor vissza kellett volna jönnie már. Remélem öcsém nem írta el a címet... Azt hol lehet megnézni, hogy hova lett feladva?
hello!
nah már vagyogatok én is.....ma kimentem a motoros kiállításra, hát nem volt rossz de 1 Tuareget nem láttam, az enyémen kívül persze
am Phisoo-nem kaptam még mindig meg bár most szünet van a postán is talán......
nah maj később lehet, hogy felteszem a képeket amiket csináltam, bár igaz, hgy összesen lett vagy 5 de azokat majd később lehet
nah most ennyi!
széles utat!
bye
nem akarom eladni
most lezs megcsinálva supermotonak
de a nked teccik,ak vegyél 1 windet és alakícsd sm é
am te is sm et akarsz az mxből?
hehe,én nem ke suliba jövőhéteeeeeeeeeeeeen
"beteg vok"..
nekem van
téleg kell,v csak hülyülsz?
hát igen, a wind mőkás lenne sm ként
de jót mociztunk ma... volt minden.. 5en mentünk..mind szimó.. volt városba 1kerezős történet,meg endurozás is
viszont én lépek aludni....
holnap suli.....
bye, jo8 all
széles utat!
nah már vagyogatok én is.....ma kimentem a motoros kiállításra, hát nem volt rossz de 1 Tuareget nem láttam, az enyémen kívül persze
am Phisoo-nem kaptam még mindig meg bár most szünet van a postán is talán......
nah maj később lehet, hogy felteszem a képeket amiket csináltam, bár igaz, hgy összesen lett vagy 5 de azokat majd később lehet
nah most ennyi!
széles utat!
bye
Mennyi kivezetése van a feszszabnak ? 5 v 6 ?