hát azzal a moccal bíztos jol lehet döntögetni a kanyarban ...mondjuk én szeretem a tuareggel is a kanyargos utakat jo volt multkor az alföldi turán is jo kis utak..egyikből a másik kanyarba suhanni
Véletlenül a 125-ös kipufogóvezérlő elektronikájáról nincs ilyen szép rajzod? Az is ducati energia, gondoltam, hátha sikerült megszerezni azt is, és ha meg is tudod valósítani, tudok rá vevőt :)
Dehogynem úgy kell menni vele :P Sőőt, még annál is jobban! Az az igazi élvezet, mikor kanyarba kenheted a gépezetnek :) Megjegyzem az apriliaval is a kanyargós utakat szeressem :)
125/50 Aprilia tuareg 89 új h.gumi,aksi ,,
meg szorult a blokja(fötngej) + sok alkatrészt adok váz,kerekek,idom,blok,(egész motor) sok mindent
SÜRGÖSEN ELADÓ tel:06707019643
mindenkinek más teccik,mindenki másmiet épít,ezér jó ez az sm építés,mer ettől oan egyéni lesz a motorod,nem oan széria,ahogy kijött a gyárból..oan ,amiennek te szeretnéd.. én is pár dolgot máskép csináltam volna az rx en...de ha gyurinak így teccik,ak ő ienre csinálja vagy csinálta
Véletlenül a 125-ös kipufogóvezérlő elektronikájáról nincs ilyen szép rajzod? Az is ducati energia, gondoltam, hátha sikerült megszerezni azt is, és ha meg is tudod valósítani, tudok rá vevőt :)
meg szorult a blokja(fötngej) + sok alkatrészt adok váz,kerekek,idom,blok,(egész motor) sok mindent
SÜRGÖSEN ELADÓ tel:06707019643
csak az első agy kell,a többi lomot idene hozd,me elnyalom a nyalókát mire ideérsz a cuccal
na senki se tud nekem 1 tuareg első agyat?