Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak akkor kell fűzött ha mész terepre is....
jjóóóó,tudom,h nem úgy megy,h kimek crossozni,este meg supermotozok..én úgy gondoltam,h nyáron sm ezés,télen meg fel a cross szett,és cross...nem akarom én naponta cserélgetni
de én küllős kerékkel akarom,nekem az új jobban teccik,sztem az igazi sm küllős kerékkel van
azt csak hiszed....kell külön lánc is,sok sok dolog,2-3 órás meló mire át pakolod a kerekeket...
már megvannak a tervek..lezs cross sett,meg sm sett is..aztán lehet váltogatni,kedvtől,és időjárástól függően
hát jah ami nem jó az nem jó és csere....
a főtengelycsapágyak 6206 -os csapágyak, vagy C3, vagy C4 kell bele, éskét darab! Amúgy meg ami lóg, az csere!
supermoto jóóó
hy enyémbe milyn csapágyak kellenek? rotax 123 szürke és hány db koyo ok ?
hát ti tudjátok ...
én is azt akarok mtxből
hh supermoto?
vá ezzel a hülye szimóval is mindig van vmi baj..most pl durrog ,meg nemtom...rem csak gyerrtya baja van...
etx ből meg valszeg supermotot csinálok
kékfeketedt-italmondo.hu-n nézted már?fire- az jó ... huuu basszus ma haver kihozta a cr 250 azta hogy az mekkora kira gép...ugy szedi a lapot h csak na...ahhhh....meg a hangja....huuuu...de teccik...remélem majd tesztelhetem is ...tényleg ma bekerült a mocc vissza a rexbe .... csak még hangolni kell...
mi ez az atom punny?
pls
valakiiii mindenki moccozik? ha tud valaxi rotax 127 eshez milyen hengertalp és hengerfej tömítéskell légyszi szóljon vagy küldjön egy linket köszziii
hú én se tom,h mekora a mérete,de sztem azt úgy lehet kapni,h hengerfej tömítés rotax 127es blovkohoz,nem úgy,h mérre alapján...
na,mentem pestre
üdv
Sziasztok !Segitsetek légyszi h az etx-hengerfejéhez milyen v mekkora tömités kell,asszem rotax 127 a blokk mert az oldalára van irva h rave és fekete a blokk.Ehez kellene nekem hengerfej tömités de sehol nem találok.Fireball Italmondo.hu-n tudod melyik a jo?
nagy a punny..
hú,micsoda fejlemények
szereztem 1 új hengert a szimóra,kb 500km van benne,friss fúrás új dugó minden...felraktam,elöbb ipróbáltam,hihtetlen módon megy ezzel a lánckerékkel...2esbe még úgy jön kerékre ,h ráhúzom a gázt marhajó,hnap maj próbálkozok vele,h mien
mek pertre am hnap
Csak midnenki óvatosan motorozzon! Alsópáhoknál egy K5-ös gixer volt az árokban.... A srác valószínűleg megúszta.... de csak óvatosan midnenki!
kommandózni mész? csak óvatosan lopakodó üzemmódot használj 00125 .....
Szasztok fire...hihi
Szasztok!
Na ma elmentünk túrázni... most volt Miskolcon a "népek tavasza" emléktúra aztán cserkész haverom hívott hogy nincs e kedvem velük tartani, mondom még szép hogy megyek... igaz hogy tegnapelőtt leamortizáltam a lábfejem egy kis korizással de azért elmegyek mondom nem is bántam meg... Tök jól esett egy kis mászkálás a természetben (15Km, többre nem volt idő mert vissza kellett érniük a koszorúzásra ide a városba) Na szóval tök jó volt igaz hogy most kicsit begyulladt a lábam de nem érdekel majd meggyógyul Na de hogy valami motorozással kapcsolatosat is írjak , rengeteg motorost láttam egy KTM ott egykerózott ahol a túránk átvezetett az úton meg mikor a célbaértünk ott is az úton rengetegen mentek felfelé Lillafürednek 10 járműből 3 motoros volt... Én is akarok már egy nagyobb gépet... úgyogy megvan már mire gyűjtök most... Remélem 1-2 éven belül sikerül szerválni valami nagyobbacskát ... V2 természetesen
Jah most meg még lehet megyünk Miskolcra paintballozni... alapár nélkül csak golyó áron lehet játszani ha előre bejelentkezel de csak ma és mivel egyik ismerősömék mennek így hívtak minket is , szóval lehet lesz még ma este egy kis kommandózás
További szép napot mindenkinek!
Széles utat!
hát,a szimóval nemigen érek el felszállási sebességet
akkora buzinagy lánckerék van hátul... 1kerék miatt..
nya a fantáziám szárnyra kapott.... miket nem írok....