Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam se ment tegnap az oldal... Balu, Ducati energia, de a biztonság kedvéért csinálok róla képet holnap. Amúgy kész vagyok már mindennel, csak a tank van hátra, de ezzel meg annyit szívok, hogy már fel fogom gyújtani lassan...
Na szasztok !
Nekem sem ment az oldal... Mondjuk nem is nagyon van semmi új ami említésre méltó mert a múltkori tekergés óta nem mentem vele... Csak gondoltam írok hogy élek még...
Remélem Fire téved egy kuuuurva nagyot (vagy akitől hallotta) és nem lesz rossz idő ... már megszoktam ezt a tavaszt.
Na széles utat mindenkinek , meg jó supermotosítást! A mienk viccesen nézne ki szerintem...
nekünk se ment,vmi központi hiba...
nem kell 1 fasza pirelli gumi?
Nem tudom csak nálam-e, de most sikerült belépni tegnap este óta.
Valami gond volt a szerverrel biztos.
Meg kellene nézni milyen típusú a feszszabályozód.(Ducati Energia ......... ? )
De ha tudsz fényképet küldeni az is jó .
Gyújtsd fel a kakis gummádat, nem látod, hogy nem érdekel senkit?
Régebben már írtam, biztos nem olvastad, valami szétmarta a fesszabályzómat, de olyan szinten, hogy még a sárvédőn is lett egy nagy luk... Azért gondolom, hogy szétmarta valami, mert a sárvédőn látszik, hogy folyt rajta valami, és megmarta. Nah mindegy, ezért kéne egy új, de most nincs időm rá, hogy hegesszek egy újat úgyhogy, ha gondolod, és érdekelne, és szépen megkérnélek( ), csinálnál nekem egyet? Persze nem ingyen, kiokulálunk valami árat neki Na?
kopott az az első gumi,cseréld ki..
nekem van 1 eladó pont
Azért nem veszek gyári supermotot, mert nekem jobban tetszik a saját kezem álltal megépített motor.Persze ehhez kell egy alap motor amit átalakíthatsz.
Nekem ez :egyrészt kihívás , másrészt meg öröm ha jól néz ki,és jól megy.
Szerelés része nem gond , autószerelőként.Az alkatrséz keresés idom, felni ,miegymás sajnos időt igényel.De megéri.
Nem lesz még 1 ilyen motor,egyedi lesz a maga nemében.
De ha kész elmondhatod , hogy te építetted.
Ha versenyeznék akkor vennék gyárit.
Igen Én csináltam.
Remekül működik már jó ideje
Örülök is neki
Megsporoltam több mint 3 tízezrest
Neked mi a baj géppel ?
ááh
most csak kicsibe jáccunk,125 2t.. 50es papírral..am olcsón meglesz a cucc nekem...max 20ból kijön a supermotosítás,nagyon fain terveim vannak,de nem mondom el,maj látjátok..oan csinálok vele,amit még soha se láttam 1 motoron se,sztem rohatt jó lesz..na maj ha lesz vmi fejlemény sm ügyben szólok
na kinek kopott az első kereke? van egy 99os tökéletes pirelli gummám elado..baráti áron
Balu, te voltál az, aki csinált magának fesszabályzót? Mert nekem is kéne, megegyezhetnénk (feltéve, ha te voltál az).
Sziasztok! Mizu errefelé? Nagyon kihalt a fórum........ Nekem is volt szerencsém menni egy Kawasaki KX250-el tegnap, lehet h lecserélem a gépet Nagyon vad, nameg egész hétvégén crossoztunk
hy mé nem vesztek egy 600 as gépet ami supermoto? olcsobban kijönnétek 200-300 é kapni
öcsém ez hihtetlen nem bírok má írni... nem jár ide senki má? me ak én se fogok...
naaaaaaa,kinek kopott az első kerekee?
minenki supermotot épít? az a fasza monnyuk én úgy alakom,h lesz cross sett is,elöl hátul cross gummákkal,szval én azé nem adom fel a cross szakágat se..de nyáron csak vmi fasza supermotoval kéne kerekezgetni este a főuccán
Ez a supermoto ötlet nálam is megvan.
Csak előtte 350cm3-ből akarok 500cm3-it .Némi henger furat növelés és egy másik vezérműtengely kell.
Így a 33 LE-ből lesz 55 LE.
Utána 17-es Akront felni előre .Másik hátsó sárvédő elem,és ülés.Másik fejidom.
Ja és persze gumik.
Nem elveszett ötlet a supermoto építés,csak költséges.
Rakok fel képet, hogy milyen is lesza motorom majd.
van 17es kereked hozzá előre?
nem tucc 17es felnit,vagy első agyat?
A változatosság kedvéért és is supermotot akarok az enyémből, már régóta Egyébként már kész van minden, csak a tank van hátra, azon épp szárad a gitt Hétvégén befejezem, de sajnos csak jövő hétvégén kezdem el összerakni, mert nincs pénzem csapágyakra... Meg amúgy is kell még egy csomó minden Alig várom
jaaaa,és van 1 eladó enduro gummmám,full ujj,őőőőőő kb 200km et ment vagy 150et? nemtom,légeny,full új pirelli enduro gumma,csak nekem nincs szökségem rá...nem kel vkinek?
ezt a képet találtam,amin naggyából láccik a gumma,de ha érdekel vkit,lefényképezem normálisan
héééj,nincs vkinek 1 felesleges tuareg első kerék agya,meg egy 17colos felni beküllőzletlenül?me vevő lennék az iesmire
nemtudjátok mi van ezel a k va msn el?
hát,nekem a küllős teccik jobban..fasza a tied is.. de én ha csinálom,fűzött kerékkel fogom...
gyurié is kurva jól néz ki, de nekem is jobban bejön a küllős, de az sokkal több meló... meg pénz ha szépet is akarsz