Szép napot srácok! én remélem h nem lex abbol a rossz időből semmi... fire fire-mint vészmadár majd egykerózik a simoval és szárnyakat ragasztunk a kezére hátha felröppen...beletankolunk egy red bull-t
hát ez mind szép és jó,anyi a baj ,h s50es block van benne,ami belső szimeringes
szval blockhúzás
am meg csak szólok,h úgy készüljetek ,h jön vizsza a pöcs idő
hja és Fire a telet ne emlegesd, mert kinyírlak :P Nem vészmadárkodunk! Olyan jó volt mais! Kivettem a termobélést a nadrágomból, meg vékony pulcsi is elégvolt :P
S 51-es blokkba ki lehet cserélnia szimmeringeket a blokk széthúzása nélkül is! Csak a bal oldali deklit kell levenni, meg a primer fogaskereket. és a generátor részét! Lehet, hogy már maga ki is lökte a régi szimmeringeket, mert azt szokta tenni :) Én így toltam azt is olyan 13-14 km-t :D Remélem holnap jólviselkedik, mert robesztúra lesz :D lehet, Tihanyig :)
hello!
nah volna ismételtren 1 kérdésem, a változatosság kedvéért
nem tudja valaki véletlenül,hogy mennyibe kerülhet a karbinak a pontos belövése? mármint a fúvóka is, meg a beállítás is.....
YYYYYeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssss Nem melózom az ünnepek alatt, csak jövő hét hétfőtől A vázat ma befejeztem, nagyon durva lett, de még fel is polírozom Holnap folytatom, és ha minden jól megy szombaton vagy vasárnap már el is kezdem összerakni Miután elmentem csapágyakért...
hát jó lenne má,me ez így kűzdelem 1 keréken... de oan,h hidegen viszont van erő,ak nem hörög meg semmmi..ak tudok vele kerekezni..de ha kész lesz az etx,kipróbálom má azzal is a kereket
na,én is attam 1 kis érzést magamnak,kerekeztem párat a szimóval csaak az a baj,h szimeringes de nincs kedv szétrántani a blockot..viszont így szar kerekezni.... nincs erő,csak nagy fordulaton,aztán majnem max fordulaton kell kerekezni
amikor megjön az erő,ak má majnem maxon pörög,aztán ügyesen kell jáccani,h abba a kis tartományba legyen... de még ak is lehörög vmikor
szval blockhúzás
am meg csak szólok,h úgy készüljetek ,h jön vizsza a pöcs idő
Ghost Rider
Másfél óra mulva leszek
jelölj meg még1x
vidd el szerelőhöz,oszt megcsináljanemhiszem,h oan nagy pénz lenne
nagyon cool képek lettek Elissa
szval gyorsan csináld meg a mocit,a festést főleg,h utána má ne tudjon befojásoolni az időp,és készs legyen a paci
de Balu lécci vmi msn címet adjál már meg mer én felvettelek és azóta nem voltál fent
nekem cross bukóm van
nah volna ismételtren 1 kérdésem, a változatosság kedvéért
nem tudja valaki véletlenül,hogy mennyibe kerülhet a karbinak a pontos belövése? mármint a fúvóka is, meg a beállítás is.....
amikor megjön az erő,ak má majnem maxon pörög,aztán ügyesen kell jáccani,h abba a kis tartományba legyen... de még ak is lehörög vmikor
Sikerült összereakni a vezérlést?
Önindítóval mi a helyzet?