Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aham..meg az alkatrész.. na mind1,ak nem lenne olcsó dolog de ingyen megcsinálja ,szval nincs nagy baj..
naa,ami elissánk újra motorra ült
hú az drága játék...
bontóba keresd...
szuerintem egy 12-15 e -et biztos munkadíjra! De lehet, hogy 20! És akkor még mindíg nem óradíjba számolta....
Ma 122km ertm moccoztam olyan jo volt szedni a kanyarokat csak ne lett volna annyi barom az utakon 3*kényszerítettek intenzív fékezésre...szemét emberek kifordultak elém...ha gyorsabban megyek asszem nem állok meg...de lényeg h szupi volt a napsütésben zugatni jah és Lajszi-probálkozz esetleg italmondo.hu
l
cső!
Kérlek segítsetek!
Megfőtt a Tuaregemben a gyújtó trafó!
Ha vki tudná, hogy hol lehet ilyet vanni, az legyen szives és szóljon
E-mail:boskobak@freemail.hu
vagy ha teló számot tudtok, az is jó lenne

Köszi előre is
Nagyon szép az ídő.
Szóval zsal motorozni, aki csak teheti
fasza az idő emberek
mek minyá gyakorolni,má hónapok óta nem gyakoroltam nem is nagyon megy a kerék most nade teszünk róla most délután
Neked is!
Itt is süt a nap 1000el...
Szép napsütéses reggelt
bye
aham..hát mind1,végülis ingyen csinálja a srác..csak iv vok,h menyibe lenne,ha normálisan 1 szerelőnél lenne..és 1 ien beavatkozásér menyit kér el 1 szerelő?
További szép estét..huppanok
Az attól függ... Két csapágy úgy 1500-2000 Ft/ db tól úgy 6-8 e / db ig, márkától, meg sokmindentől függően, szimmering darabja 200-500 Ft között, a lendkerék passz, bontstól függ, blokkfél tualjdonképpen elég gyakorta előfordul, hogy a váltótengely csapágya kifordul, (pl nekem is javították) de ha azt nézzük, a blokkfél elég stabil alkatrész, szóval szetrintem reálisan hulladékárba lenne, gyakorlatilag tuti nem....
trakee mit mondasz a listára,amit leírtam kicsit lejjebb? szted menyi lene,ha nem garanciális lenne a gép? jó mi,20éves motorra teljes körű garanciám van
No örülök neki! Meg cse4réljetek benn főtengelycsapágyakat is, ha már szét van szedve, meg úgyis biztos azok is kopottak már!
kösze nemsokára remélem meg lex rá a matrica is...
Amugy trakee szétszedtük a span blokkját szerencséje volt, csak a hajtókar szar + a dugó, lehetett volna szarabb is a szitu
Pöpecül néz ki a géped elissa
... ez van....majd lex rá jobb rendszer egyszer....csak haverék menyjenek olaszba
kösze Balu
hát oan 4t dob kinézete van
jah nem tudom mien vég...haver csin rá és tarkee-kösze a kedves szavakat maxinak is ...
hú haljtok,emgcsinálam ma a szimót,me eléggé leépült a sarazástól..oan hihtetlen jó lett,h én se akarom még most se elhinni megcsináltam a féket,me ragadt, a sárvédőt,a szetendelt a gázkart ,és minden jó lett.komolyan,ien jó még sose volt.. ja mwg belőttem a karbit,úgy veszi a fordulatot,mint az etx.. új jön kerékre is 2es e,h majnem eldobtam,hozá kel szokni még... de magyon jó lett.. oan vele ekrekezi,mint az ety el,h oan hirtelen reagál a gázra meg a fék re is.. váá tök jóóó hnap mek gyakorolni!