Ma 122km ertm moccoztam olyan jo volt szedni a kanyarokat csak ne lett volna annyi barom az utakon 3*kényszerítettek intenzív fékezésre...szemét emberek kifordultak elém...ha gyorsabban megyek asszem nem állok meg...de lényeg h szupi volt a napsütésben zugatni jah és Lajszi-probálkozz esetleg italmondo.hu
cső!
Kérlek segítsetek!
Megfőtt a Tuaregemben a gyújtó trafó!
Ha vki tudná, hogy hol lehet ilyet vanni, az legyen szives és szóljon
E-mail:boskobak@freemail.hu
vagy ha teló számot tudtok, az is jó lenne
Az attól függ... Két csapágy úgy 1500-2000 Ft/ db tól úgy 6-8 e / db ig, márkától, meg sokmindentől függően, szimmering darabja 200-500 Ft között, a lendkerék passz, bontstól függ, blokkfél tualjdonképpen elég gyakorta előfordul, hogy a váltótengely csapágya kifordul, (pl nekem is javították) de ha azt nézzük, a blokkfél elég stabil alkatrész, szóval szetrintem reálisan hulladékárba lenne, gyakorlatilag tuti nem....
trakee mit mondasz a listára,amit leírtam kicsit lejjebb? szted menyi lene,ha nem garanciális lenne a gép? jó mi,20éves motorra teljes körű garanciám van
hú haljtok,emgcsinálam ma a szimót,me eléggé leépült a sarazástól..oan hihtetlen jó lett,h én se akarom még most se elhinni megcsináltam a féket,me ragadt, a sárvédőt,a szetendelt a gázkart ,és minden jó lett.komolyan,ien jó még sose volt.. ja mwg belőttem a karbit,úgy veszi a fordulatot,mint az etx.. új jön kerékre is 2es e,h majnem eldobtam,hozá kel szokni még... de magyon jó lett.. oan vele ekrekezi,mint az ety el,h oan hirtelen reagál a gázra meg a fék re is.. váá tök jóóó hnap mek gyakorolni!
bontóba keresd...
Kérlek segítsetek!
Megfőtt a Tuaregemben a gyújtó trafó!
Ha vki tudná, hogy hol lehet ilyet vanni, az legyen szives és szóljon
E-mail:boskobak@freemail.hu
vagy ha teló számot tudtok, az is jó lenne
Köszi előre is
Szóval zsal motorozni, aki csak teheti
mek minyá gyakorolni,má hónapok óta nem gyakoroltam nem is nagyon megy a kerék most nade teszünk róla most délután
Itt is süt a nap 1000el...