Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öcsém ennyit motoroztok
bezzeg én sokkal kevesebbet..nekem nem fussa...
hihi nekem 200 km sikeredett :) De most kicsit el vagyok pilledve :) Elszoktam azért az ilyen etapoktól :D
söööör?
Szasztok!Ma sördültem egyet keresztfiamékkal az utcában
cső emberek..
helyzuet?
még mindig nem tökéletes a szimóm gáz fék má király,de most más az akadályozó tényező.. nincs erő benne alul,viszont mocskosul pörög..gondolom nagy eőgyújtása van..de jön le 4kor haver és megnézi
Az is símán belefér! Csak vigyél hozzá jó nagy tölcsért!
Egyébként nagyon jó motor!
SV 650? Az király,akkor nézem már a Tuareg 600-at is
Persze hogy jó motor. .
Simán belefér az A.korlátozottba.
mi ez a punny?
6666
simán belefér,sztem még legláisan..
mért ne férne? havernak sv 650 van ak papirokkal
4 ütem,nagy tank,dakar kinézet....áá marha jó!
Sziasztok! Huhh gyerekek,a Tuareg 350 de tetszik,szerintetek belefér az A korl.-ba?
mien gyorrs vok figyelitek?
még abban a percben válaszolok,ahogy írtok
pont mindig ak frissítek ,ahogy írtok
mtx embe 4000/db a főtengelycsapágy, de ez állítólag speckó, de biztos hogy a gyári!
most tette föl?
Videókban van egy Tuareg videó... nemtom ki csinálta de írtam hogy csatlakozzon hozzánk...
egy ell,két ess
Köszi ellisa
fogyasztás okés,az mit takar ? 100km/? liter kb?
sziasztok, enyémbe (rotax 123 szürke) mennyibe van 1 koyo csapágy vagy hányas csapágyak kellenek bele és hány db?
Szépjóestét! Mizu errefelé? Nálam folynak az események keményen..... Tegnap egy barom kikanyarodott elém és majdnem oldalba vertem Ma meg nyitva volt egy kapu kiszaladt egy kutya elém és elütöttem.... Cseppet megdobta a gépet, alig birtam megfogni, szerencse h ott volt egy hosszú sövény aztán az megfogott A Murphi az hogy semmi védőcucc csak sisak + haver ott ült mögöttem, úgyhogy asszem kerülget a balszerencse
hát simán....kira volt nagyon...és a cordura tesztelve: nem fáztam egyáltalán a szelet sem engedte be...szoval okés minden...és a fogyásztás is okés...csak ne lett volna akkora szél
Volt, aki javítatta! Apol! Hogy milyene redménnyel, majd kiderül!