Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem hittem azt,h 4t
csak mondom,h 4t végdob van rajta
nah jovan megérdemlem igazad van Trakee oda akartam írni, de aztán vhogy mégsem írtam, de akkor utolag potlom
Elissa - nagyon szép a motorod, és te is nagyon csini vagy
Én is azt hittem hogy 4T a moci a kipufogó miatt.De nem az.
Nagyon szép motor.
szép paci
neked is vmi 4t végtod van rá tuningolva a mocira?
ma beszéltem a csávóval...
monta ,h a blockfélbe bekakkant vmi persely és megfordult..tehát kell hozzá: blockfél,új csapágyak,lendkerék,tömítések,szimeringek..kb ennyi...és mindezt ingyen csinálja szval nayon rendes csávó..monta szerdára kész lesz..csak soka dolga és nincs id elmenni az új blockfélér... vki aki jobban ott van alkatrsz árakba,meg szerelő árakba,1 normál szerelőnél az a szerelés meg alkatrészek mennyi lenne?
Próbáld krómtisztítóval, ilyen prevent gyármányú tubus! amúgy szerintem az Elissanak nem volt rozsdás... De mindíg meglepődöm, a papám "76-os sámsonjának alu a ráfja, és hihi sose rohad :)

Megjegyzem Maxi kell, hogy kapj egy IrgumBurgumot, mert nem úgy írtad, hogy "nagyon szép a motorod, és milyen csinos a tulajdonosa" Márminthogy Elissának nem ezt írtad....
ja és amit kihagytam..... nagyon szép motorod van ám
te Elissa mivel políroztad le a felnit? mondd már el a titkot lécci, emr az enyém tök rozsdás, és meg kéne akk nekem is csinálnom
hihi .....hát ööö izé....gyere el ...de bikiniben csk nyáron és páromnak a rexet
Az enyémet is lemosod? Persze bikinibe Énmeg aszisztálok, jó?
Nya én meg most políroztam fel a felnieimet ...csilli-villi 1000rel ...lemosattam a drágát...már csak a cillitre vár h átkenjem ....
Nya hello moccos társak ....mizu?Hogy állsz phisoo- a festéssel?maxi-verda?fire-tiéddel mi van már?tuareg125-jó buli volt?
hú haljátok,este 8kor indultam haza a fürdőből,és végül most értem haza
elbeszélgttünk az időt
lehet levagy tiltva
tuareg mi?
Szoktam lenni.
Álltalábanminden nap, este fele. Meg amikor időm engedi.
te, Balu01, figyelj már msnen nem szoktál lenni? csak mer naon kéne a fesszab leírásod lécci-lécci
Gilera RC 350 4T motorja Rotax gyártmány?
Szerinten az. Csak megerősíteni szeretném az igazam.
Szasztok!Üdv az uj tagoknak ...mennyi moccost láttam az utakon
Üdv a köreinkben!
ÁÁh... már mindent próbáltam, de egyszerűen annyi por a tetőtérben, hogy azt lehetetlen mind eltakarítani... A plafonon, a falakon, a földön, mindenhol. Úgy a legjobb, ha kinyitom az ablakokat, és kifele fújok, akkor nem száll bele annyi. Lehet az uccsó lakkozásra elviszem faterhoz a cuccokat, neki van fényezőműhelye
Hát sajnos nincs képem
nekem egy 125ccmes tuaregem van
piros
majd ha minden jól megy ma lesz képem
Győr-moson-sopron megyei vagyok
üdv új tag
tölcsd ki az adatlapod,v írjál it vmit magadról,motorodról,meg vmi képet is ,ha van,h képbe legyünk ki vagy
üdv minden tuaregesnek Arnold