nah jovan megérdemlem igazad van Trakee oda akartam írni, de aztán vhogy mégsem írtam, de akkor utolag potlom
Elissa - nagyon szép a motorod, és te is nagyon csini vagy
ma beszéltem a csávóval...
monta ,h a blockfélbe bekakkant vmi persely és megfordult..tehát kell hozzá: blockfél,új csapágyak,lendkerék,tömítések,szimeringek..kb ennyi...és mindezt ingyen csinálja szval nayon rendes csávó..monta szerdára kész lesz..csak soka dolga és nincs id elmenni az új blockfélér... vki aki jobban ott van alkatrsz árakba,meg szerelő árakba,1 normál szerelőnél az a szerelés meg alkatrészek mennyi lenne?
Próbáld krómtisztítóval, ilyen prevent gyármányú tubus! amúgy szerintem az Elissanak nem volt rozsdás... De mindíg meglepődöm, a papám "76-os sámsonjának alu a ráfja, és hihi sose rohad :)
Megjegyzem Maxi kell, hogy kapj egy IrgumBurgumot, mert nem úgy írtad, hogy "nagyon szép a motorod, és milyen csinos a tulajdonosa" Márminthogy Elissának nem ezt írtad....
ÁÁh... már mindent próbáltam, de egyszerűen annyi por a tetőtérben, hogy azt lehetetlen mind eltakarítani... A plafonon, a falakon, a földön, mindenhol. Úgy a legjobb, ha kinyitom az ablakokat, és kifele fújok, akkor nem száll bele annyi. Lehet az uccsó lakkozásra elviszem faterhoz a cuccokat, neki van fényezőműhelye
csak mondom,h 4t végdob van rajta