Hogy lenne már fullos, ha nem indul be? Attól, hogy lóg a hajtókar, alapjába véve még könnyedén kellene menni a motornak, mert amikor már olyan hangja van, mint egy traktornak, akkor lóg mondjuk 1 mm-t! És ha így meghajtják, szétesik az alsó tűgörgők, azok felmennek a felömlőkön a hengerbe, és jóesetbe csak a dugatyúdat teszik tönkre! Mondom, nekem is volt ilyen, csak én nem meghajtottam, hanem valahogy haza kellett menni sárvárról! Lassan mentem, benzinkúton megálltam, kuplung behúz, leáll, és többet nem indult el!
Hát annyit mondanék még hogy én mentem vele és kegyetlenűl húzott, kompresszió is van benne rendesen, csak hát volt a hajtókar kotyogás, kb saccoltak neki egy 2 hetet a rendesen használta volna akkor kacc akkor is.
Erő van benne.
Oksa kösz
De én úgy vélem hogy ha kiveszi a hajtókart elviszi megcsinálják raknak egy gyári hajtókart akkor semmi baja nem lessz, mert a blokk többi alkatrésze fullos
Hát szerintem attól még be kellene indulnia, de azt ajánlom haverodnak, hogy minnél előbb javíttassa meg, mert hamarosan nem csak a hajtókarnak lesz baja... Ne várja meg míg magával sodorja a többi alkatrészt!
hali
Havernak is van egy ugyanolyan Aprilia Tuareg Rally-ja mint nekem, azzal a külömbséggel hogy neki kivolt a hajtókar.
Kivitte meghuzatta elég szépen, másnap mikor kiment vele rá egy 30 órára elmondása szerint amikor behúzta a kuplungot megált a mocija, tolta utána beindult és utána semmi.
Azóta nem megy neki
Én arra tippelek hogy a hajtókar miatt nem indul be mert az kuva szar volt benne rendesen "kotyogott" már
És hát a kérdés az lenne hogy ha már naon szar benne a hajtókar akkor be sem indul?
na feltettem a vidiket,de én nemértek a honlap szerkeztéshez.. úgyhogy ha vki tudja, hogy lehet belnkelni a file okat,megcsinálná? vagy ,lépjetek be www.extra.hu
felh:aprilia_etx
jelszó:fire1
alap
é nséztcrssoztam az agyam
marhajó volt,akkor vízbe mentem,h a block félig vízalatt volt a karbi ajját srolta néha,de nem ált meg
nemsoká mek pokolgép koncira
Erő van benne.
De én úgy vélem hogy ha kiveszi a hajtókart elviszi megcsinálják raknak egy gyári hajtókart akkor semmi baja nem lessz, mert a blokk többi alkatrésze fullos
Havernak is van egy ugyanolyan Aprilia Tuareg Rally-ja mint nekem, azzal a külömbséggel hogy neki kivolt a hajtókar.
Kivitte meghuzatta elég szépen, másnap mikor kiment vele rá egy 30 órára elmondása szerint amikor behúzta a kuplungot megált a mocija, tolta utána beindult és utána semmi.
Azóta nem megy neki
Én arra tippelek hogy a hajtókar miatt nem indul be mert az kuva szar volt benne rendesen "kotyogott" már
És hát a kérdés az lenne hogy ha már naon szar benne a hajtókar akkor be sem indul?
köcce szép haver pénztárcája? én kpartam elötte,és ennyire ázott meg csak a pénztárcáj a dzsekije zsebébe..
elissa,videokat nem nézted?
www.extra.hu
felh:aprilia_etx
jelszó:fire1
minyá teszek föl vidike is ,ha lesz kedvem
é nséztcrssoztam az agyam
marhajó volt,akkor vízbe mentem,h a block félig vízalatt volt a karbi ajját srolta néha,de nem ált meg
nemsoká mek pokolgép koncira
Bocsi hogy megkésve de én is boldog nőnapot kívánok!
szép az idő
úh mek is ártércrossozni a szimóval
fájlokat www.extra.hu ra tudod feltölteni, 1gb ot lehet.