Nekem is jó kedvem lett Lefújtam a vázat meg le is lakkoztam egyszer, nagyon durva lesz Meleg van, mindjárt jobban húzott a festék, meg se tudtam folyatni Csak ne szállna annyi por bele... Mondjuk amúgy is visszacsiszolom egyszer a lakkozást. Ja meg a sárvédőt is lefújtam véglegesre, már csak lakkozni kell Az is durva lesz
Csá Motoros testvéreim!
Van nekem egy Aprilia Tuareg 70 cm3 motorom, aminek a gyújtásával lett valami!
Egyszerűen nincs szikra!Valami elektromos Ducati gyújtás van benne, de ez már így volt, akkor is amikor megvettem!Amugy egész jól ment, és csak egyik pillanatról a másikra megált!
Ha valaki tudná,hogy mi a teendő ilyenkor, hogy minek lehet baja vagy ha vkinek volt már Tuareggel ilyen problémája , az legyen szíves és írjon!
E-mail címem:boskobak@freemail.hu
Grat hozzá! ÉS tetszik, hogy mindkét felnit megfordítottad, így tök jól néz ki, mert ha ellenkezőleg van, akkor elég bugyuta szerintem :)
És megy már a letett lábtratóval kanyarodás? :) No jó motorozást vele!
na hát jól látod a dolgokat,megfordult a felni....hátra volt olyan csapágy ami kellett a tengelyhez...előre kellett az agyba egy körgyűrű a csapágy köré...elől 2 távtartó,hátra jó volt a gyári,lánckerék pont jól áll,hátsó féket kellett 2centivel beljebb vinni,elsőféket 3,5centivel kellett kiemelni..ennyi
Szép!
Így sokkal közelebb áll a szívemhez ez a bokorugró :) Amúgy Mito kerekek fordított forgásiránnyal betéve? Fékadapterekkel elöl-hátul? Hja, és a lánckerekek egy síkba kerülnek vele, ha a felnit középre teszed, vagy azza is kellett játszani? Gondolom a tengelyeken távtartókat esztergáltattál. És a tengelyátmérők? Mennyire tértek el? És hogy lett megoldva? Hüvelyt eszetrgáltattál a tengelyre, a csapágy alá, vagy a csapágyat cserélted, és perselyeztetted a fészkét?
nah már vagyok én is
Phisoo - nem tom, hogy mit csinál ez a posta, de még mindig nem kaptam meg
anyám már a héten 2 csomagot is kapott, én meg még mindig nem.....
a beállítást meg még megnézem Trakee leírása alapján, hátha joo lesz
Na mivammáááááááááááááááááááááá?
Most értem haza nemrég gondoltam boldogítom kicsit a jónépet de gondolom nincs senki már
Na mind1 meek akkor csucsukálni ... jo8, szép álmokat mindenkinek! vagyis lassan jó reggelt
Széles utat, nagy sarat!
lakaros-Zalacsány-Hévíz-Keszthely-Vonyarc 180 km Kicsit jókedvemlett
hú azt a 4t végdobot ki tuningolta rá a gépre?
Van nekem egy Aprilia Tuareg 70 cm3 motorom, aminek a gyújtásával lett valami!
Egyszerűen nincs szikra!Valami elektromos Ducati gyújtás van benne, de ez már így volt, akkor is amikor megvettem!Amugy egész jól ment, és csak egyik pillanatról a másikra megált!
Ha valaki tudná,hogy mi a teendő ilyenkor, hogy minek lehet baja vagy ha vkinek volt már Tuareggel ilyen problémája , az legyen szíves és írjon!
E-mail címem:boskobak@freemail.hu
Előre is köszönöm!
És megy már a letett lábtratóval kanyarodás? :) No jó motorozást vele!
Így sokkal közelebb áll a szívemhez ez a bokorugró :) Amúgy Mito kerekek fordított forgásiránnyal betéve? Fékadapterekkel elöl-hátul? Hja, és a lánckerekek egy síkba kerülnek vele, ha a felnit középre teszed, vagy azza is kellett játszani? Gondolom a tengelyeken távtartókat esztergáltattál. És a tengelyátmérők? Mennyire tértek el? És hogy lett megoldva? Hüvelyt eszetrgáltattál a tengelyre, a csapágy alá, vagy a csapágyat cserélted, és perselyeztetted a fészkét?
Phisoo - nem tom, hogy mit csinál ez a posta, de még mindig nem kaptam meg
anyám már a héten 2 csomagot is kapott, én meg még mindig nem.....
a beállítást meg még megnézem Trakee leírása alapján, hátha joo lesz
Na mivammáááááááááááááááááááááá?
Most értem haza nemrég gondoltam boldogítom kicsit a jónépet de gondolom nincs senki már
Na mind1 meek akkor csucsukálni ... jo8, szép álmokat mindenkinek! vagyis lassan jó reggelt
Széles utat, nagy sarat!