elissának boldog nónapot..
életrekapott az oldal,vmi bekakkat,me nem nyílt meg..
na,vki tud vmi helyet,ahova feltom tenni a flie okat?havenrak elkültem a vidit,neki tecett,aszonyga nem vok normális
hát.nemtom én nenm vok ien nagy művész,amikor felújtás volt,lefestettem feketére oszt cső
hova lehet fájlokat feltölteni,feltenném a vidiket,h sztem jót röhögnétek,h látnátok micsinálok a vízbe szimóval
Szasztok! Jó képek Tuareg125 és fireball a tieid is...én nem azt mondtam h nem tecc a sámson feketén...csak olyan egyhangu...sztem jol mutatna benne egy kis piros nonfiguratív...jobban menne a szerelésedhet de ez csak az én véleményem ...én tutka feldobnám vmivel ....amugy mizu veletek tuaregesek?
hú miet csapattunk ma is ma kijjebb jött a víz 1 kicsit... de úgyláccik,műxik a szigetelés,me a block ált félig víz alatt ment,kipuff vízalatt bugyborékolt,de ment ,nem volt semi baj
nekem meg még lesz egy angolom(5 éves gyerek értelmi szintjével megáldott tanárral), meg egy közgáz , amit gyűlölök, szóval ennek a napnak az ég világon semmi értelme
aki korán kell... HÜLYE (én is motorügyben intézkedem, persze suliból így sajnos ki fog maradni egy kevés, de hát 4 gyakorlati infó órám lenne, és nem lesz ártam a suliban , a fasz fog 4 órát egy rohadt kis helyen dögleni amikor még gép sincs , inkább sétálgatok kint...)
Na minnyá lököm a képeket csak válogatok...
Jah és elkezdtem piszkálni a gépet hogy mi lehet a baja és addig szarakodtam vele míg megjavult... Na erre varrjatok gombot...
útálom a pulcsikat , nekem van egy ilyen szélzseki szerűségem az jó olyan -5 fokig, utánna meg van neki egy bélése(pulcsi szerűség) az meg jó kb -30ig, de ez csak hangulattól függ, mert már beszélgettem kint haverokkal -10fokban, pólóban is, és úgy röhögtem rajtuk hogy vacognak kabátban
életrekapott az oldal,vmi bekakkat,me nem nyílt meg..
na,vki tud vmi helyet,ahova feltom tenni a flie okat?havenrak elkültem a vidit,neki tecett,aszonyga nem vok normális
hova lehet fájlokat feltölteni,feltenném a vidiket,h sztem jót röhögnétek,h látnátok micsinálok a vízbe szimóval
Jah és elkezdtem piszkálni a gépet hogy mi lehet a baja és addig szarakodtam vele míg megjavult... Na erre varrjatok gombot...