Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja tőlem meg 1.2 km e
elissának boldog nónapot..
életrekapott az oldal,vmi bekakkat,me nem nyílt meg..
na,vki tud vmi helyet,ahova feltom tenni a flie okat?havenrak elkültem a vidit,neki tecett,aszonyga nem vok normális
magamra hagytok nőnapkor?árválkodom egyedül a topicban...
nya sehol senki?...
hát majd megnézzük ha feltöltötted
akció közben csak video készült megyek mint a barom a blockig érő vízbe meg ienek
hát.nemtom én nenm vok ien nagy művész,amikor felújtás volt,lefestettem feketére oszt cső
hova lehet fájlokat feltölteni,feltenném a vidiket,h sztem jót röhögnétek,h látnátok micsinálok a vízbe szimóval
Szasztok! Jó képek Tuareg125 és fireball a tieid is...én nem azt mondtam h nem tecc a sámson feketén...csak olyan egyhangu...sztem jol mutatna benne egy kis piros nonfiguratív...jobban menne a szerelésedhet de ez csak az én véleményem ...én tutka feldobnám vmivel ....amugy mizu veletek tuaregesek?
hú miet csapattunk ma is ma kijjebb jött a víz 1 kicsit... de úgyláccik,műxik a szigetelés,me a block ált félig víz alatt ment,kipuff vízalatt bugyborékolt,de ment ,nem volt semi baj
jó,tőlem mg vagy 200km ra van iesmi táj
nekem meg még lesz egy angolom(5 éves gyerek értelmi szintjével megáldott tanárral), meg egy közgáz , amit gyűlölök, szóval ennek a napnak az ég világon semmi értelme
hehe..én csak 3 info val kezdek...utánna töri,föci, utánnna meg vizsga (asszem prezentáció)
aki korán kell... HÜLYE (én is motorügyben intézkedem, persze suliból így sajnos ki fog maradni egy kevés, de hát 4 gyakorlati infó órám lenne, és nem lesz ártam a suliban , a fasz fog 4 órát egy rohadt kis helyen dögleni amikor még gép sincs , inkább sétálgatok kint...)
hehe 2 dik széria 4 dik kép, ugyan ott van mint amikor múltkor mondtátok maxinak hogy menyyen fel arrra dombra.
na igen ez tőlem 40-50 Km re van... szóval én sem ezt látom ha kinézek az ablakon
szép helyeken moccozol... bezzegg itt az alföldön nincsennek ien szép tájak,itt csak ártér van
Na ennyi ami így hirtelen talán jobb lett... most nem nagyon törödtem a "művészi" részével csak kép legyen
tökre ismerős...
Hát abból a szempontból jó hogy csajokon nincs végre olyan sok cucc , de én akkor is útálom, nekem max 20 fok az ideális, utánna már melegem van
Na minnyá lököm a képeket csak válogatok...
Jah és elkezdtem piszkálni a gépet hogy mi lehet a baja és addig szarakodtam vele míg megjavult... Na erre varrjatok gombot...
én azé szeretem,ha meleg van nyáron motorral le a strandra(itt van km 300méter a házunktól ),fürdés,aztán motorozás
útálom a pulcsikat , nekem van egy ilyen szélzseki szerűségem az jó olyan -5 fokig, utánna meg van neki egy bélése(pulcsi szerűség) az meg jó kb -30ig, de ez csak hangulattól függ, mert már beszélgettem kint haverokkal -10fokban, pólóban is, és úgy röhögtem rajtuk hogy vacognak kabátban