Estét!Látom nektek volt időtök moccozni fire- ....tuareg125-szinte gondoltam én h te nem mész ma suliba loveim- tessék orvosolni a gép baját....maxi-te neked meg jó gurulgatást....
Szasztok!
Na de jót gurultam ma
Miskolc - lillafüred - bükkszentkereszt - lillafüred - szentlélek - ómassa - aztán haza, jah meg beugrottam egy mocos üzletbe tesómnak cuccot nézni és mivel pont munkájuk volt így beugrottam még keresztúrra is megnézni mi a helyzet (tűzoltó).
Szóval elég takaros kis nap volt igaz hogy suliba indultam de valahogy nem fordult balra a kormány... [O03 Jah meg megdöglött a fényképezőm... ilyen fura színű képet csinál és elmossa a képet ha nem mozgatos akkor is... nem tom miért van na mind1 de ahogy a szervizeket ismerem vehetek újat mert a javítás álltalában annyiban van hogy kicsivel többért újat adnak... de remélem megjavul...
Jah meg hívott haver hogy tud szerezni FOX cross gatyát 5000 ért... így holnap veszünk sztem egyet na majd tolok fel képeket is csak most haver sürget hogy jááááccunk mááár....
Na majd mégjövök BYE
nah én is megszívtam....
kitoltam, mondom megyek egy kört ebben a szép időben....erre nem indult a vas.....tologattam meg minden és semmi....kivettem a gyertyát és láttam, hogy fekete, és vmi darabkás az alja, mintha vmi homok lenne, olajjal keveredve de hála az égnek volt itthon másik gyertya és beraktam, aztán meg pöcc röff el is mentem egy 25km es úra, azt amikor hazaértem hallottam h vminek naon szar hangja van...néztem, és a gyertya ki volt lazulva szal meghúztam és go tovább
Loveim, akkor szombaton nem is jössz moccal suliba?
tudodmijön :P Nálunk igenis szép idő, kiírva felhőkből az égre, hogy "jó motorozást trakee!" hja, és übercsini szőke lányok integetnek, amerre csak megyek a napsütésben :P
nah, valakinek volt multkor egy problemája, hogy nem pörgött neki, nah nekem detto ez van most, 3-4 ezernek durrog meg minden, felhivtam a palit akitől a gyujtóelektronikát vettem, mondta hogy merjek ellenálást itt-ott, minden rendben volt mindehol, de nem naon vágja a szikrákat, uh holnap postán megy vissza neki, és ha minden jól megy 3-4 nap mulva megint mehetek,tönkretenni
Na sztem lehet elugrok Lillafüredre vagy majd ahogy adja ... kipróbálom a kabátot... telefonon elér aki akar asszem iwiw-en meg van adva...
Elissa remélem feltöltötted tegnap az akksit, mert ha nem akkor bánhatod
Na majd jövök BYE (viszem a fényképezőt azért)
Reggelt!
Megit sikerült elaludnom... de még lesz órám amire be kellene mennem mert ha megcsinálom a rajzot akkor többet nem kell menni... mondjuk eddig sem voltam... Úgyhogy mivel egész jó az idő így lehet motorra pattanok és GO mondjuk a végén elképzelhető hogy nem érek oda majd jelentkezek
Na de jót gurultam ma
Miskolc - lillafüred - bükkszentkereszt - lillafüred - szentlélek - ómassa - aztán haza, jah meg beugrottam egy mocos üzletbe tesómnak cuccot nézni és mivel pont munkájuk volt így beugrottam még keresztúrra is megnézni mi a helyzet (tűzoltó).
Szóval elég takaros kis nap volt igaz hogy suliba indultam de valahogy nem fordult balra a kormány... [O03 Jah meg megdöglött a fényképezőm... ilyen fura színű képet csinál és elmossa a képet ha nem mozgatos akkor is... nem tom miért van na mind1 de ahogy a szervizeket ismerem vehetek újat mert a javítás álltalában annyiban van hogy kicsivel többért újat adnak... de remélem megjavul...
Jah meg hívott haver hogy tud szerezni FOX cross gatyát 5000 ért... így holnap veszünk sztem egyet na majd tolok fel képeket is csak most haver sürget hogy jááááccunk mááár....
Na majd mégjövök BYE
kitoltam, mondom megyek egy kört ebben a szép időben....erre nem indult a vas.....tologattam meg minden és semmi....kivettem a gyertyát és láttam, hogy fekete, és vmi darabkás az alja, mintha vmi homok lenne, olajjal keveredve de hála az égnek volt itthon másik gyertya és beraktam, aztán meg pöcc röff el is mentem egy 25km es úra, azt amikor hazaértem hallottam h vminek naon szar hangja van...néztem, és a gyertya ki volt lazulva szal meghúztam és go tovább
Loveim, akkor szombaton nem is jössz moccal suliba?
engem monyuk nem anynira zavar,csak mélyebb lesz a víz,amibe állok
szimócross
ui: benzin és levegő ellátás tökéletes
na én mek szimócrossozni maj csinálok képeket
Inkább a szerpentin.
Jó motorozást mindenkinek.
Az indítómotor szabadonfutójáról tudtok-e valamit? Mi lehet az oka, hogy nem akarja a jót?
Elissa remélem feltöltötted tegnap az akksit, mert ha nem akkor bánhatod
Na majd jövök BYE (viszem a fényképezőt azért)
Megit sikerült elaludnom... de még lesz órám amire be kellene mennem mert ha megcsinálom a rajzot akkor többet nem kell menni... mondjuk eddig sem voltam... Úgyhogy mivel egész jó az idő így lehet motorra pattanok és GO mondjuk a végén elképzelhető hogy nem érek oda majd jelentkezek