Nekem tökéletes, ahol most lakom, és örökölni fogom ezt a buzi nagy házat, ha édesanyám már nem lesz (adja a jó ég, hogy minimum 120 évig éljen). Tehát nem kell bérletet fizetnem, és valahol el kell kezdenem ezt is, mert az sem mindegy, hogy 21 évesen lesz ilyen motorom, vagy 40 évesen...
Elhiszem, de ennyi pénz csak nagyon-nagyon sokára tudnék összegyűjteni a jelenlegi keresetemből, és a részletfizetés pedig megoldás lenne erre. Én nem félek tőle, meg attól sem, hogy elveszik, mert nem fogják.
Tudom, tudom, de ennyit be tudok vállalni, az biztos, még a motor fenntartása mellett is. Melóhelyem nagy valószínűséggel mindig lesz, azért 30000-et remélem keresek majd egy hónapba Ha meg ne adj Isten, mondjuk huzamosabb ideig ne lenne melóm, akkor természetesen van tartalékom, amiből tudnám egy pár hónapig fizetni. Kicsit szerencsés is vagyok, mert itthon édesanyám nem fogad el egy forintot sem, akárhányszor akarnék beleadni valamibe, tehát más gondom nem nagyon van, hála a jó Istennek...
Vigyázz a hitellel! Mert ha nem bírod fizetni, a motor nem fedezi a bankfelé fizetendő összeget, elveszik a motort, és nyújtják, hogy még ennyit fizetsz! És ha nem, a végén a gatyád is elperelik!
Ja, és még annyi, hogy a trafót, meg a gyújtáselektronikát felejtsd el, mert ezek olyan alkatrészei a motornak, hogy ha jók, akkor megy a motor, ha pedig rosszak, akkor meg be sem indul egyáltalán...
Akkor nagy valószínűséggel gyújtásprobléma lesz a háttérben! NGK B10EG a gyárilag előírt gyertya bele, kb 2-2500 Ft. De nézd át a gyertyakábelt, pipát is, és -ahogy trakee is mondta- a főtengelyszimeringet is (akkor is csinálhat ilyet).
Amúgy lehet el kell kezdenem a nagy A jogsit... Utánakérdeztem az SXV kölcsönének, nemhogy munkáltatói, már kezes sem kell hozzá, megadom a motort fedezetnek. Kezdőrészlet 10%, ami jelen esetben 180000 Ft, utána 10 évig kb 15000 Ft havonta. Ennyit simán be tudok vállalni. Az én tervem pedig, mivel hogy 10 évig nem akarnám használni úgysem, mondjuk 5 év alatt összegyűjtök annyi pénzt, hogy kifizetem a maradékot, még maradna is, eladom a régit, és veszek egy újat
itt a csodagép
nem voltam tejjesen megelégdve,volt 1 is baj vele,nagy volt a gyeretyahézag,aztán durrogot,nem pörgött ki,lelőte a kipuff végét meg ienek ,aztán öszéb nyomtam,ak jó lett,csak oan érdekes az egész,alig birtam kerekezni,a fék mintha ragadna v nemtom...meg oan furcsán jön kerékre..áh nemtom mi van vele
Hello!
Na többet nem hagyom hogy bárki is a gépemhez nyúljon... Mire hazajöttem valaki tönkrebaszta az egerem gonbjait... nem veszi a jelet... csak a mozgást, a gombokat nem... tegnap este meg még semmi baja nem volt... még szerencse hogy a billentyűzethez adtak de ez meg csak 3 gombos... na mind1
bocsi az off témáért...
Láttam lesz Miskolcon motorkiállítás Márc 15-17 asszem de nem tuti mert csak futólag láttam a plakátot... Maxi? Loveim? még valaki?
cső nekem eladó a mocim ha kell alkatrésznek, dugó meg hajtokart fel kell ujjítani a dugo az 12 székkutason (legjobb hely) a felujítás meg kb 10 ugyanott és már megy ismint a veszettegér az ára 160 ezer ft
Akkor nagy valószínűséggel gyújtásprobléma lesz a háttérben! NGK B10EG a gyárilag előírt gyertya bele, kb 2-2500 Ft. De nézd át a gyertyakábelt, pipát is, és -ahogy trakee is mondta- a főtengelyszimeringet is (akkor is csinálhat ilyet).
Amúgy lehet el kell kezdenem a nagy A jogsit... Utánakérdeztem az SXV kölcsönének, nemhogy munkáltatói, már kezes sem kell hozzá, megadom a motort fedezetnek. Kezdőrészlet 10%, ami jelen esetben 180000 Ft, utána 10 évig kb 15000 Ft havonta. Ennyit simán be tudok vállalni. Az én tervem pedig, mivel hogy 10 évig nem akarnám használni úgysem, mondjuk 5 év alatt összegyűjtök annyi pénzt, hogy kifizetem a maradékot, még maradna is, eladom a régit, és veszek egy újat
nem voltam tejjesen megelégdve,volt 1 is baj vele,nagy volt a gyeretyahézag,aztán durrogot,nem pörgött ki,lelőte a kipuff végét meg ienek ,aztán öszéb nyomtam,ak jó lett,csak oan érdekes az egész,alig birtam kerekezni,a fék mintha ragadna v nemtom...meg oan furcsán jön kerékre..áh nemtom mi van vele
Na többet nem hagyom hogy bárki is a gépemhez nyúljon... Mire hazajöttem valaki tönkrebaszta az egerem gonbjait... nem veszi a jelet... csak a mozgást, a gombokat nem... tegnap este meg még semmi baja nem volt... még szerencse hogy a billentyűzethez adtak de ez meg csak 3 gombos... na mind1
bocsi az off témáért...
Láttam lesz Miskolcon motorkiállítás Márc 15-17 asszem de nem tuti mert csak futólag láttam a plakátot... Maxi? Loveim? még valaki?
A powert meg húzd ki a helyéről a hengerből és pucold ki.