Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a legszarabb :( Olyan hiba, amit csak akkor produkál, amikor megy, mikor nézegeted, semmi :) Hja, és lehet cserélni miatta a vezetékköteget, de ha nincs össze gyorskötözőzve, meg összegányolva, akkor jó esély van rá, hogy ilyen baj nincs.
No meg előfordulhat hogy beszorul a köteg valami mögé, és nem mindig érnek össze, csak úgy rendszertelenül.
Basszus a vége lemaradt
Szóval, én elég hülye vagyok ám az elektromossághoz! De azért próbálok valamit... Szóval először nézd meg a töltést, 6000 -es fordulaton 14 +- 1 V nak kell lennie! Elvileg ha ez stimmel, akkor jó a fesszabályozó. Aztán nézd át az összes vezetéket, és ha van elégedt, sérült veteék/csatlakozó, orvosold! Az is előfordulhat, hogy az izzó lötyög afoglalatban, azért ég ki! Aztán kérdés, emmnyi időnként ég ki? Mert olyan 2-3 e km-enként valamelyik nekem is kiszokott! DE ugye nem autó szintű az elektromos rendszere! Nézd át, össze-vissza kötött részek ne legyenek stb stb..
ugyan kérlek....semmi gond ....
Hy all! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a motoron állandóan kiégnek az izzók, fulladozik, gáz adásra erősödik az izzó fénye, és hogy ez miért van? Én a fesszabályzóra gondolok És ha az nem jó akkor azt hogy lehet kiméretni, vagy cserélni Honnan lehetne szerezni??
nembaj,most nemnagyon fog az agyam iesmire
köszönöm szépen drága elissa
Jah és az eseménynaptáramban is szerepel
Hát ha többet járnál a clubboldalra akkor tudnád....a hírek közt olvashatod jó ideje ...amugy már párszor itt volt a link..de akkor ujra a te kedvedért: www.motor.hungexpo.hu
most lesz a motortkiálítás? nem is tuttam beszélek apámmal,lehet én is elmek
vmi linket léci adtok,h ponosan hol lesz,emg mik lesznek vagy iesmi..beugro menyi nem tudjátok?
mitomén,most tértem észhez,szted másnaposan,meg úgy,h fáj mindenem,meg hnap 2tz-t írunk,és 5körül mek fürdőbe,és még nem tanultam semmit,és motort szerelek???
Én szombaton vagy vasárnap megyek, még nem tudom pontosan.
Akkor józanodj... Moccal mi újság?
Szasztok!!! Nya én pénteken megyek a kiállításra....vki jön még akkor??? .....
Neked volt a fesszabályzós problémád igaz? Ha igen, akkor az biztos, hogy más nem lehet, mert, ha az állórészen ment volna tönkre a tekercs, akkor töltés, meg áramellátás sincs, érted. Nekem volt vicces, lehet már meséltem, de elmondom megint. Nekem szétégett az egész fesszabályzóm, de olyan szinten, hogy átégette a sárvédőt is, mikor leszedtem, potyogtak ki belőle a kokszos alkatrészek... A vicc az egészben, hogy TÖKÉLETES volt a visszatöltés, és az áramellátás...
üdv mindenki
mi a helyzet errefeele?
sikerült naggyából észheztérni,hihhetetlen nagy buli volt tegnap..
trakkee: Írtam 1-2oldallal előrébb egy elektronikus problémámról, ha olvastad kiváncsi lennék a véleményedre
A Tuareg Rally pedig Eduárdnak, Loveimnek és nekem van bocsi ha kihagytam vkit
A Wind az amelyik Elissának, Tuareg125-nek, és nekem van
Ez a tuareg Rally? És melyik a Wind?

Egyébként büszkén jelentem, a sámsonom órája is átfordult, mostmár 30.000 km fölött jár :)
Nekem van javítási útmutatóm rotax 123-as blokkhoz! Ha kell, küldj egy mailt a szakacsmarcell@yahoo.de -re!
császtok múlthéten tesom is ugy járt az etx el mint fire és nem feladta hanem csináltuk és a tengelyből kell marani 3 új csapágy meg olaj azt annyi szoval kereken 1 l olaj kell bele mert csak annyit vettünk de csak ilyen mol os hajtómüolajat amit szimoba jo az nem?
de ez valami automata vagy mi mert 2400 volt a sima meg 1090 :S remélem jolessz ne széles utat
jah maj megcsinálom de ma sajna tanulnom kel
Nem az indexre gondoltam, tudom, hogy nincs kormány, azért írtam, hogy jobban kidolgozhatnád , és azért volt ott utána a smile
köszike de az amire Phisoo gondol az nem a kormány, hanem az index
Hali
Nincs valakinek Aprilia Tuareg Rally 125-höz szervizkönyve