Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hihi jó volt a mai Tihanykarika :) Újabb 140 km :D
Köszönöm! Szóval semmi szekszuálisos tartalom? hümm akkor minek kellettek lányok? :D Amúgy valami dobozra volt ez írva :)
Hihi veszem a benzinkúton :) Olyan nagy zöldfényes építmény :D Mondjuk mindíg röhögök a minőségi üzemanyag KEDVEZ ÁRON feliraton :D
Egyébkéntmeg úgy, hogy rekord félévet zártam, rekord ösztöndíjjal, meg engem sosem kellett félteni, motorra mindíg volt keret :)
Nyomatékosabb mint egy 125ös, sokkal, elmegy egészen alacsony fordulaton is, és fordulaton kb úgy megy mint egy rx 125.
de amúgy most mit tud azal a 180as hengerrel? oan,mint 1 japán crossgép?
Hát igen
szeben hangzik úgy fölkerekítve
hát volt erről is szó,h elissa táncol
mindenki bemutatja,amit tud
szedjünk,ki mit tud,ami egyéni,érdekes
fireball-1kerék
elissa-tánc
többiek?
180asnak szoksá nevezni, de a fasz tudja már mekkora, asszem 176
a tánc most hogy jön ide?héé.... nya léptem .....jo éjt...by by
nem baj,h felvíliágosítottad a népet
hát,jóvan,de levan halva a gép park.. de ha én 1kerekezek,te meg táncolsz
el ne felejtsd....mert hogy mutatod be a talin a showt
jol van nya igazad van....abba hagyom csak probáltam megfelelő infoval szolgálni....rem nem tul nagy gond
trakee kérdése volt....bár lehet h ő nem erre gondolt de én csak ezt ismerem....fire te meg olvass vissza...lehetnél figyelmesebb...hol járnak a gondolataid?

komlett beszámoló
na sztem térjünk visza a motorokhoz..
hé,1 hete nem motoroztam.. sőtt,má 9nap oan furcsa... lehet hnap kész lesz a szimó,mek gyakorolni,elfelejtettem má 1kerekezni
bővebben itt akit érdekel: http://www.tantra.hu/2006/01/0...
de am ez hogy jött most ide,én nem értem
és évekig kell tanulni míg elsajátítja az ember...hogy alkalmazni tudja...
és a budhisták körében elterjedt....én ugy hallottam
hoppá ,elissa a értelmező szótár
A tantra egy gyakorlat, amely során a gyakorló valamilyen misztikus rituálé által próbál transzcendentális extázist elérni. Maga a tantra szó azt jelenti, hogy "kiterjedni".
levettem ma azt a block védő műanyagot,amire anynira éheztetek pár hónapja ,me anynira bevolt rakódva sárral,h alig birtam kiszedni ezek az olaszok mindenre ráírjá,h aprilia? minden kis alkatérzen ott van,h aprilia
honnan van ennyi benzined? nekem is adhatnál
mámmint 160km/h nál
de am 160as polini ami 154ccm