Hihi veszem a benzinkúton :) Olyan nagy zöldfényes építmény :D Mondjuk mindíg röhögök a minőségi üzemanyag KEDVEZ ÁRON feliraton :D
Egyébkéntmeg úgy, hogy rekord félévet zártam, rekord ösztöndíjjal, meg engem sosem kellett félteni, motorra mindíg volt keret :)
trakee kérdése volt....bár lehet h ő nem erre gondolt de én csak ezt ismerem....fire te meg olvass vissza...lehetnél figyelmesebb...hol járnak a gondolataid?
komlett beszámoló
na sztem térjünk visza a motorokhoz..
hé,1 hete nem motoroztam.. sőtt,má 9nap oan furcsa... lehet hnap kész lesz a szimó,mek gyakorolni,elfelejtettem má 1kerekezni
A tantra egy gyakorlat, amely során a gyakorló valamilyen misztikus rituálé által próbál transzcendentális extázist elérni. Maga a tantra szó azt jelenti, hogy "kiterjedni".
levettem ma azt a block védő műanyagot,amire anynira éheztetek pár hónapja ,me anynira bevolt rakódva sárral,h alig birtam kiszedni ezek az olaszok mindenre ráírjá,h aprilia? minden kis alkatérzen ott van,h aprilia
Egyébkéntmeg úgy, hogy rekord félévet zártam, rekord ösztöndíjjal, meg engem sosem kellett félteni, motorra mindíg volt keret :)
mindenki bemutatja,amit tud
szedjünk,ki mit tud,ami egyéni,érdekes
fireball-1kerék
elissa-tánc
többiek?
hát,jóvan,de levan halva a gép park.. de ha én 1kerekezek,te meg táncolsz
komlett beszámoló
na sztem térjünk visza a motorokhoz..
hé,1 hete nem motoroztam.. sőtt,má 9nap oan furcsa... lehet hnap kész lesz a szimó,mek gyakorolni,elfelejtettem má 1kerekezni
de am 160as polini ami 154ccm