Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

basszameg
vmi zétszált a blockomba
először aszittük,h megragatt,főnegely meg se mozdul,de levettem a hengert,ott semi baj,szval vhol a kuplungnál,vagy a váltóba kell keresni a bajt,ott még nem szettem szét..de ak is basszameg ez a geci,ienkor hullik szét,amikor mennék crossozni vele holnap
Jónak láccccik az a hely
Szadán van Gödöllő és Veresegyház között van Szada de a pálya Szada és Mogyoród között van. Nem messze a Hungaroringtől.
És szerdán valaki? Mert basszus minden haver szombaton akar menni... Már ott tartok, hogy teszek az egészre, nemmegyek.. Mondjuk, tegnap befutott egy + ember, ha ő jön, akkor még szép, hogy énis :D
ugyan olyan polisport kézvédőm van...
szép gépek hol van ez a pálya???
Szadai Pálya:
akkor jot saraskodtatok....az első képet már mentettem is gyorsan
csak vmi kis tacskó volt, en elmentem, maxi meg megállt, vagy 300 méter mulva fordultam meg hogy jöjjön már...
Fejemet ne nézétek.
hihi...megkergettek a vérebek titeket? ...tudom h nem vicces..
Hy all, befutottam, maxival kinéztünk egy kis terepre, volt minden, kutyás üldözés, saras hülyéskedés. Minjá nyomok képeket.
Szeva mindenkinek!
Üdv az új kollégának!
Tuareg125 nekem is az utolsó logo-terv tetszik, csak a betűk vhogy nem illenek oda, de nem akarok a kész munkában hibát keresni/találni. Szóval sztem az uccsó a legfrankóbb.
Már válaszoltak páran... Csak vissza kéne olvasni néha... Én is írtam már neked vagy 3-szor, de gyanítom el sem olvastad, mivel nem is válaszoltál rá...
csá mindenki ki tud nekem mondani egy aprilia bontót??? mert nem kapok sehol az etx re vagyis a karbira gumit gumiátömlőt.. hátha bontóba kapnék... vagy egy linket ahonnan tudok rendelni vagy ha valakinek van akkor postán nem e idadná valaki jó áron...:)$
http://www.motor.hungexpo.hu/2007k_kiallitas.php...nem tudom mért nem jo linket tett be..ez lex az
Budapest Motor Kiállítás: http://freedom.power-network.h...
milyen kiállításról van szó:) tegnapi üzimre válaszoltok hogy melyik legjobb csapágy koyot már hallottam énis azt akarok..
Zsír...én is kabit+nacit+csizmit akarok venni...
Én pénteken megyek..... Ha esetleg nem tok venni kabátot akkor maradok szombatra és megyek az üzletbe...
igen jövő7en lex..feb.28-márc.4-ig....valaki jön pénteken?mert én lehet akkor menek...
Az csak jövő héten lesz nem??? Amúgy én valszeg szombaton vagy vasárnap.
Nagyrészt én is...
Aloha tuaregesek! ...ti melyik nap mentek a kiállításra?