basszameg
vmi zétszált a blockomba
először aszittük,h megragatt,főnegely meg se mozdul,de levettem a hengert,ott semi baj,szval vhol a kuplungnál,vagy a váltóba kell keresni a bajt,ott még nem szettem szét..de ak is basszameg ez a geci,ienkor hullik szét,amikor mennék crossozni vele holnap
És szerdán valaki? Mert basszus minden haver szombaton akar menni... Már ott tartok, hogy teszek az egészre, nemmegyek.. Mondjuk, tegnap befutott egy + ember, ha ő jön, akkor még szép, hogy énis :D
Szeva mindenkinek!
Üdv az új kollégának!
Tuareg125 nekem is az utolsó logo-terv tetszik, csak a betűk vhogy nem illenek oda, de nem akarok a kész munkában hibát keresni/találni. Szóval sztem az uccsó a legfrankóbb.
Már válaszoltak páran... Csak vissza kéne olvasni néha... Én is írtam már neked vagy 3-szor, de gyanítom el sem olvastad, mivel nem is válaszoltál rá...
csá mindenki ki tud nekem mondani egy aprilia bontót??? mert nem kapok sehol az etx re vagyis a karbira gumit gumiátömlőt.. hátha bontóba kapnék... vagy egy linket ahonnan tudok rendelni vagy ha valakinek van akkor postán nem e idadná valaki jó áron...:)$
vmi zétszált a blockomba
először aszittük,h megragatt,főnegely meg se mozdul,de levettem a hengert,ott semi baj,szval vhol a kuplungnál,vagy a váltóba kell keresni a bajt,ott még nem szettem szét..de ak is basszameg ez a geci,ienkor hullik szét,amikor mennék crossozni vele holnap