Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rőggelt én csak csézek
Ja, meg egyébként nem csak a cs-t csípem, hanem pl az RPG-ket nagyon:Diablo 1-2, Sacred, stb...
Sajnos eléggé úgy néz ki... 15 fok a minimum, de inkább 25, ami jó lenne...
A képek közül nekem az első jön be nagyon: egyszerű, de mégis nagyszerű...
nekem is koyo csapágyak vannak az etx be,a srác monta,akitől vettem a gépet,h fasz cspaágyak,ott tette be a szemem elöbb őket...
jó én a cod ot se nyomom
és hány fokba festhesz?csak tavasszal?
jóéjszakát mindenkinek PÁ ratatanyakatokba
Koyo
Nagyon jó márka , van olyan mint az SKF ha nem jobb.
Japán autókba ezeket teszik.Tapasztalaból mondom(autószerelő vónék).
Nem minden a név.Ha nincs mögötte semmi, akkor mit sem ér.
hééé ebben van valami....ezért volt olyan ismerős a kép...akkor most hogy is van ez
hihi valld be, az elsőt a Shabi MTX éről mintáztad, a KTM idomokkal :P (alias "kecske" ahogy Elissa ismerheti :P )
Hihi azért a Mikuni se sámli név a szakmába.. meg a kehini.. és valljuk be, a dellorto csak olasz tucattermék, nem egy drága darab lehetett anno.. az összes olasz motoron azvan... Ettől függetlenül jó

megjegyzem még a BVF nek is voltak jó darabrai :) Csak nagy volt a gyártási szórás :) (aki nemtudja, mi az a BVF: keletnémet porlasztógyár, ez volt a simsonon, MZ-n, trabanton...)
csak a felirat nem tetszik hozzá az uccsón....ez majdnem lemaradt....sztem az nem passzol hozzá
nekem akkor 1,2,ucco
Estét!Nekem is Brembo...bibiiii...biiiii ...amugy az első és uccso rajz tetszik szerény személyemnek
a tuareg rallyn igen öhlins cucc van meg brembo alapból asszem.... nekünk a winden fasztudja meg grimeca fék
hát 1000 emberből 900 biztos azt mondja hogyx dellorto mint a mukumicsoda
Egy márka , mint a mikuni vagy keihin
na na maga a fogalom hogy dell"orto
Sok mocinan van ilyen karbi, nem jelent túl sokat...
lehet hogy gyári nemtom... de vagány vagyok me gyári tuning ha gyári a gyári
sziasztok keresek még mindig etx hez berugokart ha valaki tud szoljon légyszi. Köszi
Nekem is Öhlins rugóstagom van hátul, meg Brembo fékeim, és Dell"Orto karbim... úgyhogy nem vagy vagány... Nem lehet hogy ezek gyárilag vannak rajta??? A Dell"Orto karbi az gyári minden Tuaregen az biztos, a többit nem tudom.
Neked kár akármit is írni, mert el se olvasod...
sziasztok légyszi aki szaki irjon hogy melyik a legjobb csapágy??? mert van kecskeméten egy bolt ott akarok főtengelyhez a 3 csapágyat venni
http://www.nikkel.hu/default.a...
és nem tom hogy melyik csapágy márkaa a jó nem az a lényeg nekem hogy 100 000 km et elmenjen hanem hogy sokáig birja azért csörgés meg szétmenés nélkül én koyora gondoltam egyéb vélemények??
az utolsó a legfaszább !!!! ja és trakee 34 es dellorto karbi