Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fire! Ugy néz ki, hogy egy korúak vagyunk De MAxidj is
nem tom mért tette be 2*
hát sztem ez mindenkinél másképp van...ua. csak helyettesítsd be a csajt pasira....bármikor lepattinthat egy pasi is...ha őneki másik bige kell...de én inkább ebbe nem folyok bele....
hát sztem ez mindenkinél másképp van...ua. csak helyettesítsd be a csajt pasira....bármikor lepattinthat egy pasi is...ha őneki másik bige kell...de én inkább ebbe nem folyok bele....

szimó csapágy adatokat nem vágod? főtengelyhez vmi hatezer vmenynis
a most nézem,te is 20fölött,szinte mindenki ien huszon éves,én kisfiú leszek ott a talin
A Makrancoshölgy is nőnemű :P Nemtudtad? :P
na mivan má ,csajokról beszéltek a motorok helyett
hááát :) Ezt speciel a telefonom tudta :D Mert kilestem anno a könyvtárban az adatot, de nem volt más nálam, csak a telo, abba van felírva :)
De amúgy tök sokmindent megjegyzem a motorral kapcsolatban... Szóval ne kérdezd meg, igen, tudom, hogy 6206 -os a főtengelycsapágy, 6005-ös a kiegyensúlyozótengely kuplung felőlije.... :D
ááá szerintem minden a csajon múlik, ha neked van egy pasid és ott a láthatáron egy másik pasi... ha te azt mondomd a pasidnak hogy viszlát aés a másik pasival akarsz lenni az exednek semi beleszolása h te mit csináltál...
te 1 lexikon vagy?
az is lehet,meg ez a kopott henger,ez is sokat számít
No ezt a baromságot verd kia fejedből!
Amúgy a VHSB 34 LD adatai: Főfuvi: 155, tűsfúvóka 266DP Alapjárati: 36 keverékszabályozó csavar H571 3 fordulattal kicsavarva (EUROTAXA adat a kicsavarást ne vedd készpénznek!)
részben igaz csak a csaj döntös dolog...ez fordítva is ugyanu műkszik...sztem 50-50%
de lehet h azé is eszik ennyit mert fuldoklik a kajában
micsoda megoldások
erről se hallotam még,de végülis nem hangzik hülyeségnek,csak hangoljátok be jól a karbit,,mer sok múlik rajta
nem is csodal,h kis kajára van álítva..
az lesz hogy a főfúvoka be lesz forrasztva és ki lesz furva... vagy valami hasonló.. nemtom
vhogy csak megoldod a dolgokat,meglehet csinálni mindent olcsón
mondom a kaja teljesen el van véve a karbitól !!! és így is 10 et zabál
na,én megmontam,h lap..méghozzá azér lap,mer az 1 siktolattyós karbi!!! látod vdani666!! én montam,h az síktolattyús,csak te nem hittél nekem
am sztem azé van viszavéve fullra a kaja,mivel apaból kb 28as karbi van rajta,csak rátették a 34est,és azon viszakellett venni,mer túl sokat kapna..am azé is leeht,h töbet eszik,me oan nagy buzi karbi van rajta
nekem 26os kis karbikám van,kb fele akkora mint a te nagy álat mordály karbid
nem... neki A1-es a tuarege...de ja hozok egy csajt ha minden jól megy... de ha ő nem megy valoszínű hogy én sem, pedig szeretnék, de ez méhg attol is függ hogy lesz e ppénzem felujításra meg mindenre, szal bonyolult még előre gondolkodni
na,eduard,hozol még 1 tuareges csajt?
125ös géppel nyomja,125/50be ahogy kell?
Mivan? A tű a súbertű! Legalulra van állítva, azt mondod? Vagy mi van elvéve?
ja apopo karbi... ahogy letekerem a tetejét aza nemtommi ami fel le mozog ahogy huzom a gázt az ilyen lapos, kb 1 centi vastag, alatta meg a tű, de a síbernél teljesen vissza van véve a kaja
Bezzeg tőlem :