ha a mi képeink teccenek akkor nagyon köszi bár még csak egy gyengébb gépem van majd ha lesz zseton hozatok egyet haverral amúgy jó lenne 3asban csapatni, csak az a baj, hogy én mindig lemaradnék, főleg, hogy bejáratós
nah de msotmár télleg lépek, bye, jo8 all
széles utat!
Nem vagyok ijedős fajta.... Amúgymeg amennyire én tudom, mindíg a nő dönt, és a haverod esélytelen, ha a csaj koppintja, ettől függetlenül csak vicceltem, nem gondoltam ilyen komolyan a dolgot :P
ááá, haverom nője (haverom: 190 cm 120 kg, 140 el 10x 3x széria) szerintem nem akarod te azta hajtókarxcserét ha meglátod a pasiját csak egy baráti tanács de ha te vállalod a kockázatot... az aerodinamika ugy is neked kedvez
halisztok, egyik csajnak a sulimból ugyanolyan gépe van, várja bele a hajtókarrt meg a dugót és kész is neki, ha be tudja fejezni a jogsit a taliig akkor ketten megyünk, aztán utközbe felvesszük fireballt
Amint kész az enyém akkor majd 3 motort fotózhatunk amúgy tetszenek ezek a gépek... csak olyan furi ez a vékonyka gumma... meg kicsit sima is ... SUPERMOTOOOOO
fekete hátterű lex mint az első, annak a párja...még nem hoztuk haza majd valoszínű pénteken megyünk érte pestre, csak szoltak a boltbol h kb. fél év után megérkezett végre usa-bol ....élőben egy másik rexben láttam mikor megrendeltük ....de már non várom h virítson a tűzmadáron
jaja, köszi Elissa, nekem is teccik a helyszín
ha egyszer kedved lesz, gyere le, és moccozzunk egyet
sztem jó lenne, csinűlni jó sok képet
én is várom a talit
nah de msotmár télleg lépek, bye, jo8 all
széles utat!
nah de én most léptem
bye, jo8 all
szées utat!
és mien?
Most nem azért mondom, csak ez a motor szebb mint akármelyik gyári.
ha egyszer kedved lesz, gyere le, és moccozzunk egyet
sztem jó lenne, csinűlni jó sok képet
én is várom a talit
http://vdani666.extra.hu/pics/...
A hely szép és jó, már csak a motorral van gond
De asszem az MVX 250 -es honda is 3 hengeres V motor, nem?