Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jujj
nyugi ez is vicc volt... nem kell félnie
tudom h nem komolyan gondoltad én is csak hülyültem de mindent meg lehet beszélni ésszerűen , egyébként meg abban teljesen igazad van h a csaj dönt
baze slick gumival móká lehet 1 sáron átmenni
ha a mi képeink teccenek akkor nagyon köszi bár még csak egy gyengébb gépem van majd ha lesz zseton hozatok egyet haverral amúgy jó lenne 3asban csapatni, csak az a baj, hogy én mindig lemaradnék, főleg, hogy bejáratós

nah de msotmár télleg lépek, bye, jo8 all
széles utat!
na és akkor mi van ha nagy izommajom a fickója? attól még nem supeman... nekem fasza hokiütőm van ... az meg nekem kedvez
Nem vagyok ijedős fajta.... Amúgymeg amennyire én tudom, mindíg a nő dönt, és a haverod esélytelen, ha a csaj koppintja, ettől függetlenül csak vicceltem, nem gondoltam ilyen komolyan a dolgot :P
ááá, haverom nője (haverom: 190 cm 120 kg, 140 el 10x 3x széria) szerintem nem akarod te azta hajtókarxcserét ha meglátod a pasiját csak egy baráti tanács de ha te vállalod a kockázatot... az aerodinamika ugy is neked kedvez
Mondom tessék hozzám irányítani azzal a hajtókarcserével :)
nagyon jóóó nőőőő , olyan husisabb fajta de nem kövér !!! atanyos arca van és aranyos a egész csaj
ááá gondoltam megkérdem hogy jócsaj-e, mert akkor kicserélem én neki szívesen azt a hajtókart, de áá mégsem... Nem hülyülök összevissza....
amúgy kuuurva jók a képek... énisénisénis, amint tudok megyek veletek...
halisztok, egyik csajnak a sulimból ugyanolyan gépe van, várja bele a hajtókarrt meg a dugót és kész is neki, ha be tudja fejezni a jogsit a taliig akkor ketten megyünk, aztán utközbe felvesszük fireballt
Amint kész az enyém akkor majd 3 motort fotózhatunk amúgy tetszenek ezek a gépek... csak olyan furi ez a vékonyka gumma... meg kicsit sima is ... SUPERMOTOOOOO
majd vmi képet dobjál fel,nagyon kíváncsi vagyok rá
nah de én most léptem
bye, jo8 all
szées utat!
fekete hátterű lex mint az első, annak a párja...még nem hoztuk haza majd valoszínű pénteken megyünk érte pestre, csak szoltak a boltbol h kb. fél év után megérkezett végre usa-bol ....élőben egy másik rexben láttam mikor megrendeltük ....de már non várom h virítson a tűzmadáron
nah végre egy jó hír is
és mien?
...megjött a Rexhez az uj hátsólámpa ...
Az se rossz hely
Az ám
Most nem azért mondom, csak ez a motor szebb mint akármelyik gyári.
jaja, köszi Elissa, nekem is teccik a helyszín
ha egyszer kedved lesz, gyere le, és moccozzunk egyet
sztem jó lenne, csinűlni jó sok képet
én is várom a talit
Ez kb 1.5 km e van tőlünk
http://vdani666.extra.hu/pics/...
A hely szép és jó, már csak a motorral van gond
Azért én nem vagyok ám ennyire otthon a kétüteműekben..
De asszem az MVX 250 -es honda is 3 hengeres V motor, nem?
Sztem is joo hely, en meg azt varom h a moccom, megismerkedhessen a tobbivel(tesojaval), eddig csak egyet ismer..a maxiet
Az, nem sok motorral lehet összetéveszteni, mondjuk semelyik másikkal.