Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

maxi & loveim nagyon zsírak lettek a képek...ez egy tök jó helyszín...legalább is nekem tecc ...huuu de várom már h én is fotozhassam a gépeiteket...
Estét!

Hát igen....vagány gumi.....Én azzal vettem még tavaj a mocit, és még nem volt rá pézem hogy ujjat vegyek...meg amúgy is még lehet füstölni!
Most gondolkozunk mind a 2en az enduro gumin
ez terepre egy picit gyenge......elkapar mindenhol
Ez egy NS 400? És Mr 2T -é? Állat!

Amúgy a VHSB, amit Eduárd mutatott is síktolattyús, ha kívülről nem is látszik, de a tolattyúja sík!
Szépjóestét!! MAxi ahogy elnézem jókis cross gumi van fönn hátul mind a kettőtöknek
na cask a képek maradtak le
hello all!
nah Loveimmel voltunk csapatni kicsit, és elvittük a fényképezőt is
jó volt nagyon, 1-2 izgalommal körítve, de hát az mindig kell
havernak is ien van,és síktolattyús..de am meg fél perc alatt megnézi eruart,dsa lecsavarja a tetejét,és kiveszi a shuber tuskós és láccik,h mivan
Síktolattyús? amiket én láttam azok nem így néztek ki
hát,gyárilag sztam 28as karbi van rajta,nemtom minek ien nagy rá,lehet azé is sokat eszik
ja köszi hónapok óta kivi vagyok már erre, kösz !!!
az 1 dellorto 34 es síktolattyús karbi,ha jól látom
mien cucc kell a gépedhez?
nemtom de nekem is dellorto van csak nemtom hanyas, de azt tudomh 147 es főfúvóka van benne nem tudjátok hogy hanyas a karbim??
Nem Tudja valameikőtők véletlenül hogy 28as delorto karbiba mekkora a gyári főfúvóka?
ÁÁÁÁ már 2 hete csak Simsonnal motorozok mer nem képesek küldeni az alkatrészt
Mondjuk még azon is hideg van!!
dugócsere után túra tempoba sima 5liter/100..mondom,maj 80al megyünk,és semmi 1kerék
elissa félre ne értsd, jóó helky az ,csak az h 10 et eszik a dögöm az nem vicces de jóó hely a mátra !!! amugy hali
mien 1× e írt mindenki
Hello
én sztem márc 3-án megyek szombaton... csak még nem tudom kivel mert tesómék nem jönnek...
ok
köszi
feb.28 - márc.4. de itt meg tod nézni: http://www.motor.hungexpo.hu/2007k_kiallitas.php
mikor lesz pontosan a moc kiálítás?
lehet öszefutunk