szóval...
ha jól értem... parillának írok ogy milyen dugo kéne és azok küldik is a szettet??? aztán elviszem a hengert valahova hónolni és belerakom a dugot?? vagy hogy lesz ez ??? én ezt nem vágom...csak méretre kéne, elöször mehgónoltatom aztán hónolás méretei alapján rendelek dugot?? áá ez nekem bonyolult... mondjuk ha arra a 10 esre gondolok amit elkurok a szerelőre az sok pénz.. de ha meg én elbaszom az mégtöbb pénz... na tényleg mentem pá
minek új gumiszett?
vannak akcióba dugó szettek , decemberbe pl 12ér volt vertex szett,dugó gyűrűk csapszeg,tűgörgő a parillánál... és nem kel ahoz szerelő,othon is megleht ezt csinálni,ne m1 nagy dolog,én a mitomat is ithon szervizeltem... hengert cseréltem meg minden,1 nap alatt megvolt,este má lőttem neki a városba
aha akkor nemtom.. számoljuk össze mennyi pénzembe lenne ez az egész motorfelujítás.,... hónolás,(2000) uj dugo bele(25 ezer), gumigarnitura (8 ezer ft) ez mindjárt 35 rugo és a szerelőt még ki se fizettem az is gondolom 10 körül kér... az má 45... egy 50 es kellene a felujításhoz... és még kapjak pénzt a talira is... nagyon nem fog ez menni ...
de gondolom gyári dugo kéne bele az meg 25 ezer ft... annyi lóvém nincs egyszerre + még a hónolás is ... az mennyi pénz ???és aztán rájön a szerelő .. ezt mindet 1 hónapban kéne megcsináljam.. sose lene rá pénzem.. ezért félek hogy nem tudnék talira menni..
ja egyébként ne marrow rendszer vanaz enyémen de a dob meg a vég arra aprilia racing van írva telenyomtasm gyapottal nyáron .. elég fasza hangja van, azé durva h brembo fékek meg öhlins telok vannak ezen a gépen , és ahhoz képest milyen cuccok vannak rajta a henger egy ratyiság... de ééén kúúúrtam el 700 ft os olajjal !!!!!
20liter benyával a világból kimegyünk
mer ha nem lűjük neki,nem eszik ez oan sokat
nekem is bütykös gumma van hátul..moynu kez endurogumi,oan a bügtykök elrendezése,de jó,me terepen azé fogja a talajt,szépen szántja a kanyarokba a földutat
Hátttt.... szakadó esőre ébredtem, remélem délutánra jobb lesz az idő.
Occsó pézér merre fele lehet kapni enduro gumit?