Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Joo reggelt!

Hátttt.... szakadó esőre ébredtem, remélem délutánra jobb lesz az idő.
Occsó pézér merre fele lehet kapni enduro gumit?
Na akkor én sem maradok sokkal tovább... szasztok... jo8
Széles utat!
szóval...
ha jól értem... parillának írok ogy milyen dugo kéne és azok küldik is a szettet??? aztán elviszem a hengert valahova hónolni és belerakom a dugot?? vagy hogy lesz ez ??? én ezt nem vágom...csak méretre kéne, elöször mehgónoltatom aztán hónolás méretei alapján rendelek dugot?? áá ez nekem bonyolult... mondjuk ha arra a 10 esre gondolok amit elkurok a szerelőre az sok pénz.. de ha meg én elbaszom az mégtöbb pénz... na tényleg mentem pá
téleg,van iwiwem,má agy 2napja és má 180imserős maj hnap belépek a tuareg klub ba..cak bevezstek nem?
én is mek,
maj dumálunk
csőcső
vegyél föl msn en,ott a címem az adatlaopn;)
minek új gumiszett?
vannak akcióba dugó szettek , decemberbe pl 12ér volt vertex szett,dugó gyűrűk csapszeg,tűgörgő a parillánál... és nem kel ahoz szerelő,othon is megleht ezt csinálni,ne m1 nagy dolog,én a mitomat is ithon szervizeltem... hengert cseréltem meg minden,1 nap alatt megvolt,este má lőttem neki a városba
na elmentem mert holnap még suli..... szevasztok !!!
széles utat
aha akkor nemtom.. számoljuk össze mennyi pénzembe lenne ez az egész motorfelujítás.,... hónolás,(2000) uj dugo bele(25 ezer), gumigarnitura (8 ezer ft) ez mindjárt 35 rugo és a szerelőt még ki se fizettem az is gondolom 10 körül kér... az má 45... egy 50 es kellene a felujításhoz... és még kapjak pénzt a talira is... nagyon nem fog ez menni ...
na?
aham
hát,a képeket látod,én ien kipufal vok felszerelve.. arow a tejlesítményér felel,a vég kinézet+ fasza hang
nemnem!
a nikasilból aszem 0.1 milit csiszolnak le a hónolásnál,azér van a dugóból a b c d méret...
fúrásnál 25mm t fúrnak asszem
arrow rezo
ewz arrow rezo vagy jolly moto vagy mi?
a véget meg én csináltam,fasza egyéni hanja lett tőle
hónolás az nem egyenlő a fúrással????
hónolás 2ezer huf körül van...
nekem arow rezor,és 1 egyéni végdob,amiről sztem kurvajó hangja van,de maj meghalgatjátok,és eldöntitek
de gondolom gyári dugo kéne bele az meg 25 ezer ft... annyi lóvém nincs egyszerre + még a hónolás is ... az mennyi pénz ???és aztán rájön a szerelő .. ezt mindet 1 hónapban kéne megcsináljam.. sose lene rá pénzem.. ezért félek hogy nem tudnék talira menni..
ilyet kéne venni !!! csak 70 rongy
új dugó bele,hengerhónolás... gafyasztás jóval kisebb lesz,és sokkal jobban fog mennni!
ja,elissa közel van eléggé...
ja egyébként ne marrow rendszer vanaz enyémen de a dob meg a vég arra aprilia racing van írva telenyomtasm gyapottal nyáron .. elég fasza hangja van, azé durva h brembo fékek meg öhlins telok vannak ezen a gépen , és ahhoz képest milyen cuccok vannak rajta a henger egy ratyiság... de ééén kúúúrtam el 700 ft os olajjal !!!!!
elissanak a legjobb ott van 2 köpésnyire sástóó !!!
azé asse rossz
én meg a 3000. és 4000. voltam
20liter benyával a világból kimegyünk
mer ha nem lűjük neki,nem eszik ez oan sokat
nekem is bütykös gumma van hátul..moynu kez endurogumi,oan a bügtykök elrendezése,de jó,me terepen azé fogja a talajt,szépen szántja a kanyarokba a földutat