Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de én leszek a 4500 adik
ok
na,írjá má
na ez jóóóó ötlet az én tankom szerintem ilyen 20 liter kötül van... 22 .. nemtom de egy tankal 80-90 es átlagtempóba sztem enni fog olyan 5-6 ot ebben az állapotában is.. hosszútávot szeresse !!! de elötte veszek rá endurogumit vagy aszfaltgumit elöre hátra, ja és 2 db tartalékgyertyát ott hagyok a hátizsákba szal egy telitankal oda sztem elmegy a gép, vissza má nemhiszem
én nem cigizek,meg maj tankolunk,ha kell,de én megtankolom ithon,azzal simán eljutok sástóra,és még kerekezek is 1 csomót sárfón
am meg viszünk kötelet,és maj húzlak
áááh, ha meg lesz csinálva,és sima túratempoba lűjük neki,akk 5körül elmennek a jószágok...maj nem 1kerekezek útközbe
am fasza a cross gummmád a gépen..arow rendszer van a gépen?
ja cigizek ugyhogy amikor meglátom a tankomat, hogy má csak 2 deci van benne és még 20 km-re van a következő város akkor elszívok fél dobozzal a másik felét meg te szívod el ,mert mellettem tolod a tied is
hát nem de az én motoromra kb 10 litert számolok fogyasztásnak ... ha kevesebb akkor jobb, bár most van egy olyan ötletem h megkisebbítem a fuvokámat 147 ről nemtom 120-30 ra, és a power vissza lesz állítva kb 8 ezerre eddig kb 5-6 nál nyiott, ja és a hengerem rendbe lesz téve, így kb olyan 5-6 max 7 es fogyasztással számolok, de ha bejön a tervem akkor beugrunk kurvázni
áááh,nemhinném de maj kiderül,mi lesz,de sztem marhajó kis tali lesz
am perze,h nem 1huzamba nyomjuk le,megálunk időnkét,enni,pisnáli,meg ha cigizel,ak cigizni,és nem károksítom magam
ja bocsi nem szóltam te leszel ott a májer !!!
mit akarsz,kurvázni útközbe vagy minek 40rongy? meg az én motorom is te tankolod,h 15ezer benzonpénzt számolsz?
12550,sportlégszűrő,ful nyitott arrow dob,egyéni végdob,4cm es véggel,brutál nagy hangal
szval ne feélj,h a tiedről nem hiszik el,h nem 50es de nem ell szarni a rendőrtől,nem tud micsinálni...
ELISSA-nak a legjobb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 közel vana találkahelyhez !!!! de ki az ott sopronban??? neki necces lesz de nagyon !!!
fireball az etx-ed 50 esként van használva ? mert engem ha megállítanak a rendőrök nagyot néznek h ekkora motor 50 eskként...
akkor én mit mondjak ??? szegedre nem mertem vele bemennni ez meg majdnem 10 x nagyobb táv mint szeged oda vissza egyhuzamba... de gondolom ugyis megállunk majd kajálni vagy majcsak lesz valahogy, de nemtom nagyon bizonytalan vagyok ezzel a turázással kapcsolatban... nem bizok a motorban egyáltalán !!!! meg legalább 10-15 kell benyára nekem... aztán költöpénz meg mittudomén 40 kéne össze vissza nekem de a motor itt a legnagyobb gondd nem bízom benne !!!!!
http://cgi.ebay.de/pin-aprilia...
végül is csak a link maradt le
Nézdcsak Elissa mit találtam kéne venni...
na,ki is néztem az útvonalat,merre mennyünk maj eduardal
na végre bemértam naggyából 150km nekem az út anyit nem mentem még 1 huzamba,nem szoktam túrázni de csak birni fogja az etx... nemtom túratempoba ,80-100al mennyit eszik... 5körül?
Gyöngyös felett...
Na frissítettem kicsit a térképet hogy vili legyen mindenkinek... remélem sikerül felpattintani...
www.utvonalterv.hu
ti gyorsultok májerkodtok én meg viszek a táskámba 1 szett hengert komplett dugoval együtt odafele 3 x megszorulok visszafele 4 x, aztán ha hidegen inditom csak 2x tartaléknak marad 1
beszarok ezt se ismeri ez a szar,hát mire jó ez... még vmi nagyobb város a közelbe?
Mátrafüred megvan? fölötte a következő kanyar az úto... kb 2-3 Km re északra tőle...