na ez jóóóó ötlet az én tankom szerintem ilyen 20 liter kötül van... 22 .. nemtom de egy tankal 80-90 es átlagtempóba sztem enni fog olyan 5-6 ot ebben az állapotában is.. hosszútávot szeresse !!! de elötte veszek rá endurogumit vagy aszfaltgumit elöre hátra, ja és 2 db tartalékgyertyát ott hagyok a hátizsákba szal egy telitankal oda sztem elmegy a gép, vissza má nemhiszem
én nem cigizek,meg maj tankolunk,ha kell,de én megtankolom ithon,azzal simán eljutok sástóra,és még kerekezek is 1 csomót sárfón
am meg viszünk kötelet,és maj húzlak
áááh, ha meg lesz csinálva,és sima túratempoba lűjük neki,akk 5körül elmennek a jószágok...maj nem 1kerekezek útközbe
am fasza a cross gummmád a gépen..arow rendszer van a gépen?
ja cigizek ugyhogy amikor meglátom a tankomat, hogy má csak 2 deci van benne és még 20 km-re van a következő város akkor elszívok fél dobozzal a másik felét meg te szívod el ,mert mellettem tolod a tied is
hát nem de az én motoromra kb 10 litert számolok fogyasztásnak ... ha kevesebb akkor jobb, bár most van egy olyan ötletem h megkisebbítem a fuvokámat 147 ről nemtom 120-30 ra, és a power vissza lesz állítva kb 8 ezerre eddig kb 5-6 nál nyiott, ja és a hengerem rendbe lesz téve, így kb olyan 5-6 max 7 es fogyasztással számolok, de ha bejön a tervem akkor beugrunk kurvázni
12550,sportlégszűrő,ful nyitott arrow dob,egyéni végdob,4cm es véggel,brutál nagy hangal
szval ne feélj,h a tiedről nem hiszik el,h nem 50es de nem ell szarni a rendőrtől,nem tud micsinálni...
ELISSA-nak a legjobb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 közel vana találkahelyhez !!!! de ki az ott sopronban??? neki necces lesz de nagyon !!!
akkor én mit mondjak ??? szegedre nem mertem vele bemennni ez meg majdnem 10 x nagyobb táv mint szeged oda vissza egyhuzamba... de gondolom ugyis megállunk majd kajálni vagy majcsak lesz valahogy, de nemtom nagyon bizonytalan vagyok ezzel a turázással kapcsolatban... nem bizok a motorban egyáltalán !!!! meg legalább 10-15 kell benyára nekem... aztán költöpénz meg mittudomén 40 kéne össze vissza nekem de a motor itt a legnagyobb gondd nem bízom benne !!!!!
na végre bemértam naggyából 150km nekem az út anyit nem mentem még 1 huzamba,nem szoktam túrázni de csak birni fogja az etx... nemtom túratempoba ,80-100al mennyit eszik... 5körül?
www.utvonalterv.hu
ti gyorsultok májerkodtok én meg viszek a táskámba 1 szett hengert komplett dugoval együtt odafele 3 x megszorulok visszafele 4 x, aztán ha hidegen inditom csak 2x tartaléknak marad 1
am meg viszünk kötelet,és maj húzlak
am fasza a cross gummmád a gépen..arow rendszer van a gépen?
szval ne feélj,h a tiedről nem hiszik el,h nem 50es de nem ell szarni a rendőrtől,nem tud micsinálni...
végül is csak a link maradt le
ti gyorsultok májerkodtok én meg viszek a táskámba 1 szett hengert komplett dugoval együtt odafele 3 x megszorulok visszafele 4 x, aztán ha hidegen inditom csak 2x tartaléknak marad 1