téleg,te indítasz maj,beálsz a pálya közepére fürdőruciba,aztán indítasz
mekkora flash ek leszünk,elbbaromkodunk majd..minyá megnézem ezt a sársót,h hány km re van tőlem
euard,ak csk megyünk 1ütt talira,legalább nem 1edül kel mennem,úgy nem lett vna jó..lejösz ide hozáma,ztán 1ütt go tovább
loveim, de ha én is fullra tuningolnám gépecskémet akkor lehet h ez is vinné a mittomén.... 160-at kb vagy öbbet, de hiába megy 70 es tuninggal 120 at sokkal kevesebb lesz az élettartama... főtengely hajtókar csapágyak hamarabb szétmennek (GONDOLOM ÉN ) azé kiálnék gyorsulni najó nem májerkodok, mert nincs mire az én mocim az ne mvalami profi gép, sajnos elöző tulaja nagyon megnyírta a crosspályán , aszitte h ez egy 125 ös yz vagy ktm
na itt vok,de ahogy szokott lenni,amikor jövök,ak mindneki megy
látom téma ez sport élgszűrő..nekem is az van,így vettem a mocit,áht sztem felfogja a koszt ugyanúgy,mint a sima,csak hamarabb koszoksodik,de 2perc alatt kimosom gázolajba,és má tiszta is
am nekem 135körül megy a gép,euard,neked nem csoda h csak 120at ment,az a henger és dugó elég csúnya...
Vasas?
az nem a Főtéren van? meg nem ott van az A+Euro suli is? mer ha igen, akkor az tőlünk egy köpésre van, és leugorhatok, meglesheted a vasat, meg megismerkedhetünk
nah de asszem nekem is enyi, mára, majd holnap
nah bye, jo8 all
Széles utat!
Oke de sajna az nem mostanában lesz majd ha már összepattintom a gépet majd szólok mert ugye addig elfelejtem és akko ledumáljuk hogy hogy legyen... mondjuk pénteken megyek miskolcra igaz nem motorral... a Vasas műv központba mert ott táncolok...
na látod te is írtad +40% légáramlás... ez csak úgy lehetséges ha az a szűrő rész amin átáramlik a levegő az sokkal nagyobb lyukú tehát kevesebb kosz akad meg rajta...
igen a Stadionnál lakom.....
télleg 50es a vasam
és sztem jóval jobb let a légszűrővel....ez nem annyira a végsebességen látszik, hanem a gyorsuláson, sztem ezerszer jobban gyorsul így.....és 1-2dl benyával eszik többet, nem jelentős.....
de ha jössz errefelé Tuareg125, akkor pls szólj vhogy.....
ha gondolod megadom a számom, és ha ráérsz és megcsörgetsz mehetünk csapatni egyet
sportlégszűrővel csak óvatosan, egy autószerelő ismerősöm nem nagyon ajánlotta... talán a drágábbak közül 1-2 őt... ennek ugye az a lényege hogy több levegőt tud szívni a motor, kisebb az ellenállása... ez azt jelenti hogy amin a levegő átáramlik az nem túl sok port és szemetet fog meg így az átmegy a karbin és mars be a hengerbe... sűrűn kell olajozni ezeket... szóval lehet jobban megy tőle kicsit (az olcsóbbaktól szinte egyálltalán) de hamarabb kopik a motor ha telemegy getvával... de lehet nem így van nekem valami ilyesmit mondott
most az enyémnek 120 a vége sportlégszűrővel erősebb is lenne és jobban is menne pl 130 körül?? ja egyébként most kb 9-10 et eszik sportlégszűrővel mennyit enne?
nemtom mér olvastam sársónak mindig..de ezt se találja az a hülye távolság meghatározó,mien város közelébe van ?