nah csak mert olyan az órarendem hogy kedden egyik héten 10-12 ig van órám és sztem meg fog esni hogy motorral megyek be ... persze majd ha már jobb idő lesz és a kabát is megvan...
A csanyik lilafüred fele van, ha a 3 mason jossz akkor a város másik oldala, MAxi pedig a Diósgyőrí stadion melett lakik, Csanyik(Majális Park)-tól 10 percre
Qva szád maxi Amikor én mondom menjünk már le a csanyikba a fasza uton akkor nincs kedved, meg nem akarsz sáros lenni, amikor meg nem vagyok ott akkor mész... Am én is kimentem, de engem telibevert az eső....
hümm mint abba a nemtommibe, amit meséltek nekem? Asszem képregény volt.. a Csávó összetörte magát, meg minden baj összejött neki,felsóhajtott hogy az életemben semmi sem pozitív, erre hoztak az AIDS tesztjét, hogy + ?
hello all!
nah ma mentem túrázni picit....
előtte Loveimmel vettünk főfúvókát, mivel azt olvastam, hogy a sportlégszűrőhöz nagyobb kell egy 10-essel....beleraktam, aztán kifolyt egy kis olaj amikor otthagytam, hogy járjon picit, de ez nem oan nagy gond épphogy elindultam, elkezdett cseperegni az eső, de ez nem tudott visszatartani megvettem holnapra a kajámat, és elmentem egy enyhébb terepre, csináltam is pár képet, csak kimerült a gép sajna aztán amikor hazaértem, bevittem a motort és elkezdett szakadni az eső, úgyhogy pont megúsztam
Hali! Múltkor mondott valaki egy netcímet hogy hol tudok venni power bowdent meg kiloóraspirált.. utángyártottat... csak már nincs meg a címe ... ha tudjátok miről van szó segítsetek már
DE holnap remélem megjön a gyújtásom, és akkor kicsit vígasztalódom....
nah ma mentem túrázni picit....
előtte Loveimmel vettünk főfúvókát, mivel azt olvastam, hogy a sportlégszűrőhöz nagyobb kell egy 10-essel....beleraktam, aztán kifolyt egy kis olaj amikor otthagytam, hogy járjon picit, de ez nem oan nagy gond épphogy elindultam, elkezdett cseperegni az eső, de ez nem tudott visszatartani megvettem holnapra a kajámat, és elmentem egy enyhébb terepre, csináltam is pár képet, csak kimerült a gép sajna aztán amikor hazaértem, bevittem a motort és elkezdett szakadni az eső, úgyhogy pont megúsztam
megjöttem
mi a helyzet?
nálunk marhajó idő vansüt a nap,kellemes meleg,nagyon megkísértett a dolog,h mennyek 1-2 csíkot a szimóval