Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

maxidj a te tuaregod az 50 es ???
milyen kabid lesz?
hali
nah csak mert olyan az órarendem hogy kedden egyik héten 10-12 ig van órám és sztem meg fog esni hogy motorral megyek be ... persze majd ha már jobb idő lesz és a kabát is megvan...
hoppáááááácskaaa hanyadik hozzászólás??? 4444 kicsit...
A csanyik lilafüred fele van, ha a 3 mason jossz akkor a város másik oldala, MAxi pedig a Diósgyőrí stadion melett lakik, Csanyik(Majális Park)-tól 10 percre
a csanyik merre van? mondjuk ha a pesti úton közelítjük Miskócot... jah meg Maxi te merre felé lax?
Qva szád maxi Amikor én mondom menjünk már le a csanyikba a fasza uton akkor nincs kedved, meg nem akarsz sáros lenni, amikor meg nem vagyok ott akkor mész... Am én is kimentem, de engem telibevert az eső....
bakker az italmondonak nem akar lejönni az árlistája...
jajj...
hümm mint abba a nemtommibe, amit meséltek nekem? Asszem képregény volt.. a Csávó összetörte magát, meg minden baj összejött neki,felsóhajtott hogy az életemben semmi sem pozitív, erre hoztak az AIDS tesztjét, hogy + ?
trakee- csak pozitívan
Mármint az fog változni, hogy élek... megt még senki nem élt ugye örökké :)
DE holnap remélem megjön a gyújtásom, és akkor kicsit vígasztalódom....
És hidd el a változás jó....és mindíg vmi váratlanul ujjat hoz...ezt azért mondom mert már velem is estek meg dolgok....trakee....fel a fejjel
hát ha érzelmi...az nem nem jóóóó.....de legyen bármi mi motorosok melletted állunk Én legalább is....
ez lesz az téháickxsz Mert mi történt? ha szabad ilyet kérdezni...
hello all!
nah ma mentem túrázni picit....
előtte Loveimmel vettünk főfúvókát, mivel azt olvastam, hogy a sportlégszűrőhöz nagyobb kell egy 10-essel....beleraktam, aztán kifolyt egy kis olaj amikor otthagytam, hogy járjon picit, de ez nem oan nagy gond épphogy elindultam, elkezdett cseperegni az eső, de ez nem tudott visszatartani megvettem holnapra a kajámat, és elmentem egy enyhébb terepre, csináltam is pár képet, csak kimerült a gép sajna aztán amikor hazaértem, bevittem a motort és elkezdett szakadni az eső, úgyhogy pont megúsztam
Sokak, és a saját legnagyobb sajnálatomra még élek.. csak kicsit megszakadt bennem valami... De nem kell aggódni, előbb-utóbb ez is változni fog!
Hali! Múltkor mondott valaki egy netcímet hogy hol tudok venni power bowdent meg kiloóraspirált.. utángyártottat... csak már nincs meg a címe ... ha tudjátok miről van szó segítsetek már
élünk
éltek még?
na hali
megjöttem
mi a helyzet?
nálunk marhajó idő vansüt a nap,kellemes meleg,nagyon megkísértett a dolog,h mennyek 1-2 csíkot a szimóval
oxa.....az non zsír lenne....
majd megpróbálom