Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma nem lesz ilyen ... lassan vissza kell állnom az éjfél-1 közé mindjárt jön a szorgalmi időszak...
Na széles utat!
mára enyi
csőcső
tuareg 125!még 2óra 37perc
de nem jól értelmezik a helyzetet!
mi motoroznátok,csak nem tuttok,me nincs mivel... én meg,nem motorozok,pedig itt a szimó a ház elött,még benzin is van benne,meg ott az etx a garázsba,szintén műxik,csak oldalba rugom és má megy is,de mégse mentem 1ikel se 3napja....ezt tessék értékelni
nekem van 2,legalább 1 mindig műxik
én is itt vagyok nyugi... és én sem motoztam már 3 hete
akkor most én mondom hogy kb 1,5 hónapja nem motoroztam mert azóta szerelőnél van a mocim
jóéjt mindenkinek széles utat
na,sehun senki?
monuyk még nincs 3óra,h befuson tuareg 125
hé,mit szóltok hozzá,h csütörtök óta nem motoroztam? tesztelem magam,meg készítem a téli no motor időszakra és most úgy érzem,h letok álni,szval most nem ülök rá a szimóra,főleg nem az etx re,me ak megin rákattannék
meg ez smot jot tesz a pénztárcának is ,most épp pénzt gyűjtök..de ha minden igaz,szezonra öszetok kaparni oan 60-70ezret,amiből csak elleszek
oh,mi a gyík törtnét?
enyit akartam,h köszi elissa ,honnan tuttad,h én verseny körülményekhez hasonlóan motorozok?
oh,köszi elissa versenyjavascript:smile(document.frmmsg.body,"03");document.f rmmsg.body.focus()
javascript:smile(document.frmmsg.body,"03 ");document.frmmsg.body.focus()gyertya ?? honnan tuttad,h én verseny körülményekhez hasonlóan motorozok?
a H8 -as foglalatú izzókról nem tudtok valamit?
mert most találtam, és sztem méretre akkora lehet mint ami nekem kéne....igaz, wattban 3*annyi kb.....
semmit nem ér szentem...én 890ért szoktam venni b10es-t....semmi különbség nincs...
de mibe látszik meg hogy versenygyertya van a mocimba micsinál tőle a gép?
és menyi 1 oan gyertya?
127-eshez is
a 123 as szürkéhez NGK B-10 EG a gyári asszem
135-140
na msot mek 1 kicsit,megírom a fizika tz re a puskát
neked mennyit megy az etx-ed ???
én kisvárosi vagyok itt csak 30 ezer ember laki, és nincs unix szegedre meg azé nem megyek be
Elmész unixba és qadnak neked rögtön akármit.
ghu az enyémbe gyári gyertya 2800 ft, de ezt rendlni lehet a boltokban
hát igen,az olajon nem kell spórolni...
am én is 140ér vettem a gépet,az enyém ful patent,új főtengely csapágyak,dugóba oan 2-3ezer kb,pöcröc a gép,meg kaptam 1 csoim alkatrészt hozzá
én nagyon megvok elégedve vele
cssak 1 új gyertya kéne bele
mien kell bele,és mennyibe adják?ki tudja?
most hiába vagyok pipa a mocimra... mert én kúrtam el ... jobban mint gyurcsány szóval nem kéne így beszéljek a motoromról mert amig normális olaj volt benne akkro amikor odahuztam emelte magát
inkább felgyujtom én erre a szardarabra nem fogok többet költeni max 15 de ennyit is mondott kb a szerelő mondjuk a multkor is azt mondta h 20 és 30 lett belőle
Ez a móka most 30 lesz kb.