Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a húgod a képen?? Aranyos kislány...
Szépjóestét!! Mik a helyzetek errefelé????? Rég jártam itt.... kb 10 oldalt kellett vissza olvasnom. A talira az Ápr. 14-15 tuti????
sziasztok, éjjen van 3 érdeklődő a motoromra 2 nap alatt azért ez teljesítmény a köbön csak az a baj h még mindig szerelőnél van
köszi Elissa az angyalkát
nem lett baja a moccnak, úgy néz ki
nah, de msot megyek, pancsizni, és alukálni
bár lehet, hogy tanulok is picit, de nem hiszem
akkor bye, jo8 all
széles utat!
hát még nem tom mennyit szánok rá...jelenleg egy 20-asra gondoltam...néztem a linket...de ezek se olyanok amiet szeretnék...sztem én is megyek a kiállításra és lehet h ott találok vmi jót...
szted emléxek én vmire is ? vagy 8-10éve voltam ott ak még nem hinném,h volt akármien lámpa is
hehe na én nem arra lakom :P
Hanem ha tudod hol van a közlekedési lámpa, attól kb 80-100 m az erdő fele
tőlem is messze van pest..170km kb...
oh,vonyarcvashegy,voltam ott régen a máv os üdülőbe nyaralni
nemnem én Vonyarci vagyok :) Ami a szomszéd falu kb :) De télleg tök jó hely :)
Csak basszus pest 3 óra.. meg 3,5... nem mintha vágynék oda, de ma szóltak, hogy kolibeirítkozás ma, meg holnap.. szóval holnap hajnalban kénytelen leszek felbuszozni :(
csak adsz nekem is 1 jegyet
jé most nézem,h te keszthelyi vagy..az jó hely
ott van hévíz közel
Ha apa szerez nekem jegyet, akkor én tuti :D De szerintem szerda-csütörtök magasságában...
Remélem szerez vagy 4-5 jegyet nekem :D mint tavaly, meg elötte... hihi
Motrt me legjobb garázsba tárolni :P
Énis mindíg idegbeteg voltam, mikor ott ment a röplabda, meg a kosár mellette.... De legalább zárt volt a suliudvar. És az apriliat már ritkán piszkálták... a simsont még gyakran találtam sebességbe, meg megfordított indexekkel, levett gyertyapipával, az apriliat sose....
Mondjuk volt olyan osztálytársam, aki fél év után hitetlenkedett, hogy az télleg a tied?
motorkiállításra leeht én is mek szombaton
csak megismertek nem? vagy tegyek föl képet?
na itt a kép,ezen láccódik a fejemm
am nincs oldala a motorkiálításnak,h kb mire lehet számítani?
fene... pedig már láttam lelki szemeim elött, ahogy bugyirózsaszín fodros szoknyába, meg hasonló csizmába odelibbensz az apriliahoz, felpattansz, és elsuhansz :P
vagy 10 km a suli
de Tuareg 125 mien taliról van szó?
http://www.kelomotor.hu/csizma...
Amúgy Elissa mennyit szánsz csukára? Én a helyedben a motorkiállításon néznék szét ott szoktak adni kedvezményeket. Haver is az interwheelen vett csizmát és alkudott egy 10 est asszem így csak 40 volt Én majd ott szeretnék venni kabátot ha lesz valami jó. Pláne ha szombati napon többen jönnek a fórumozók özül akkor egy rögtönzött motor nélküli talit meg lehet beszélni
me hány km a suli?
nah mégiscsak volt szünet....
lekopogom, de eddig talán nem nyúltak hozzá, és már csak 3/4órát kell kibírnia utána go home
lelépek picit hamarabb, hadd lássák szüleim, hogy mien jó is most a vas megcsinálva
ha nem fog előttem vacakolni 1 autós se, akkor vagy 5-10perc mulva hazaérek és még bejáratós vagyi félgázzal csapom neki
nézd a dolgok jó oldalát!a block védőlemezed biztos nem fogják lelopni
és addig megebédeltél?
az jó lenne, köszke
de valahogy nem bízom ebben a környékben......és ráadásul még szünet se volt, és lehet, hogy nem is lesz
ráadásul, ha vmi lesz a moccal akkor nagyot szívok.....
Kellet járatni egyhelyben egy órát
hár majd oda küldök egy angyalkát aki vigyáz rá ...csak nem lex tán semmi baja...
jah, picit jó lenne
nem sűrűn aggódnék érte soha
de msot nem van oan.....
úgyhogy félek is