a suleenak tök jo elkerített parkoloja volt...és azért ott nem annyira féltettem a mocct...meg minden szünetben kinéztem rá....képzeljétek nem akarták elhinni h az enyém....csak ugy hittek nekem h megmutattam a forgalmit ...mondjuk a tanárok nem kétellkedtek ...maxi-szuperbiztos védelmi rendsze=egy hermetikusan lezárt burkot kell köré távirányítós mikrochippes rendszerrel tenni...majd láthatatlanná tehető funkciót beaktivizálni....vagy olyat ami virtuálissá teszi a mocct....jol megviccelné a lopósokat ...nya asszem csöppet elszabadult a fantázyám
Remélem igazad van, a sulim környéke egy lepratelep, itthon a mocimat ott merem hagyni a garázsnál kulcsal a zárban, és elmegyek ebédelni, és nem fogják ellopni
fire- a parillát én is néztem már de ott nem találtam olyat ami teccene....trakee-kac kac ...divatcsizmám van 2....egy vadító bőr...meg egy csatos...nekem most enduros köll ...szoval divattanácsra nix szükségem...mert már rég kialakult az egyéniségem...és nem veszek meg olyat ami csak 2honapig lex menő...
Szerencsére nekem a suliban van egy ilyen kerítéssel elkerített rész, tanári parkoló címen, oda be lehet rakni bringát motort , elég biztonságos hely, kint meg nem hagynám mert sok a barom aki csak úgy hobbiból meghúzza stb, meg itt van a moszkva tér
Ne haragudj Elissa, de sajnos a divatholmikban nem vagyok otthon :P De ha nagyon ragaszkodsz hozá, megkérdezem a nővérem a kedvedért, biztos tud segíteni :)
hello all!
na most én is írok kicsit....
ma suli után elmentem Loveimmel csapatni kicsit, eléggé jó volt, csak nekem ugye külön infó van.....aztán msot meg eljöttem motorral, a suli előtt 2 lánccal (bicikli lánc) kikötöttem, meg egy kis lakatot tettem az első tárcsafék tárcsájára....csak a tanksapka maradt ott kószán.....attól félek, hogy valakinek eszébe jut és megajándékoz egy kis cukorral a tankba.....és 3órát lesz kint egyedül a vas.....és mindössze eccer tudok majd kimenni ránézni...
jah és befelé jövet, 2 "nem bizalom gerjesztő ember" be is szólt.....úgyhogy nagyon rajtam van a fosás mi lesz....
nah msot ennyi, majd még a szünet után írok történt e vmi, meg majd ha hazaérek azután is, hogy elmeséljem mi volt.....bár remélem nem lesz mit mesélni
nah most ennyi
bye
széles utat!
De ez szerintem nem is jó utcára, bár fasz tudja
Van b10 ecs az kicsit jobb mint az es de nem drágább max 100Ftal , az eg meg 1800az unixban, az nekem eddig bevált.
nya ugy látom megvannak nálatok is az elvonási tünetek....hát nekem is ez volt míg felujjítattam a gépsárkányt...Hát remélem hamar megoldodnak a gondjaitok...és a talira már mindenki zsír verdával jön ...nem tudtok vmi jó oldalt ahol fasza csizmik vannak?Mert én nem non találtam olyat amik teccenének...
Ha már itt tartunk, én meg 4 hónapja nem motoroztam..... És még meddig nem fogok, most is szétba** az ideg, mert hideg van és nem lehet festeni...
Gyertyából meg, ha nagyon profit akartok, akkor Denso Iridium-Racing... Iridium 0,4 mm vékony középelektróda, speciális U kialakítású 0,8 mm vékony platina testelektróda...100% racing gyertya, nagyon szép nagy szikrát ad, jobb a motor járása tőle, szebb alapjárat, dehát ezt 15000-ért el is várja az ember ... Link 1 Link 2
Nah, majd később jövök még, széles utakat!
Nagyvason asszem 2 e Ft/ db :) De nekem van tartalék a fiókba bibbiiii :P Rs -ekbe meg NGK BR10 EG a belevaló, az még drágább :) Amúgy ezek tűelektródás gyergyák, télre jobb, ha egy 9-eset, vagy 8-asat teszel bele! És nem EG-t
na mek kaja