Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

140 de benne van 190 be + még ami mostjön
mennyiér vetted?
nekem van 1 viszajelző led a műszerfalon,ami ha kevés a benzin,világít
de én mindig tom,menyi zacc van a gépbe...
mondom az én mocim az egy romhalmaz örülök ha el tudom adni
jaja igy igaz...de pl. nekem ha tele a tank akkor kuszik fel feléig a mérce ...
nájsz
nekem csak kilométeróra és digitális óra van meg egy hőfokmérő van, de az egész műszerfalbol nem müxik a napi km számláló, a digit óra az üres lámpa, szóval csaka km óra mxik és az összekm számláló, de a km óráról is le van törve a mutató
a kiloóra meg a ford számmérő közt kell lennie ... az egyik a hőfok a másik a benyaszint...
nekem nincs is semmilyen féle benyaszintmérő mé volt hozzá gyárilag ???? akkor inkább kuton kiszámolom mennyi olaj kell bele és én keverem
Hát igen, de ha mondjuk menetközben meg meghal a szivattyú, akkor az neked is szivattyú...
Neked nem műxik a benyaszint mérő? sosem tudom mennyi lötty van benne... mondjuk nekem folyamatosan a tartalék van nyitva mert a másik eltömődöt... még mielőtt vettem...
azé kéne az olajszivattyu h ne kevergessem állandoan a benyát
mert most megyek hosszabb távra akkor csak ugy beleöntöm az olajat és kész vagy mi? az ugy nem zura különolajzással nem kell aggodnom h van e kenése már ha jól van beállítva
Rendben van.Várom.
400 Eur az RS 125 re.... háát asszem ilyet se veszek :D
De ez tetszik! Meg a gianelli rendszer rá :) Az arrow anyira nem mozgat meg :)
Én azt tudom, hogy az ETX-embe 10 litert már tankoltam és még fért volna bele bőven. A tartalék 2 liter, az biztos. Az olajszivattyút meg mért erőlteted annyira? Ha nem használod, akkor egy hibalehetőség kilőve
Igen, és papírvékony.
j óaddig oké,h jolly rendszer,de akk is mindenhol jön ki a kipuff
bazki jól látom,h oan 400rongy rá 1 rendszer?
dehogy bántom a sámsonom :P DE akkorse4m világít a lámpa, csak ha megy a motor!
nem rosz,de nekem teccik,hogy mindenfele rezodobok mennek,aztán 1ik lent,másik fön jön ki..
ne báncsd a szimót,a szimó új fasza ahogy van!
Most az utolsó képekhez képest annyi a különbség hogy vannak rajta idomok, azok is hófehérek.
Arról sajna nincs, de már kész van.
Most a cr 500at fogják megcsinálni rendesen, az egy szép nagy dög
ti nem tudjátok hogy hány literes a tankom ?? és amikor tartalékra kell állítani, az hány liter ????
hallod ez kurvajóóó 400 as tök profin néz ki a váz meg minden összerakás, a végeredményről nincs kép ????