Látom én az kivülről, hallom is, menni mentem már mellette, nagyon állat, főleg ez úgy néz ki hogy a gyári gixer összefossa magát az állapotától, az utolsó kis csavarig fel van újítva , futómű is ki van cserélve, kerekek is, szóval sokkal könyebb, erősebb is, és még futóműve is jó
Rg-m akkor evett 5 litert ha a zsemét is kiforgattam 25 paci volt, és most visszakapom
Megint megcsinálom, mint már sokszor, le is festem, és eladom mégegyszer
makó szarvas 95 km, makó sástó 230 km , kiszámítottam oda vissza kb 10 a benzinpénz... figy ez attól függ hogy elkel e az aprilia , ha nem kel el, akkor veszek rá első-hátsó aszfaltgumit, meg olajszivattyut és megcsináltatom a blokkját rendesen, + még valahogy az indexeket is be kéne játszani
fireball, megnéztem a térképen, nem o lyan bonyolult eljutni szarvasig, sőt sástóig sem, szóval ha faszául alakulnak a dolgok akkor együtt megyünk, és jövünk is, remélem nem szorulok meg hosszútávon de addig ugyis veszek bele egy olajszivattyut... ha marad az aprilia, de én már a mitoval szeretnék menni ugyhogy szarvasig tök egyszerű az utam onnan meg ketten majd kitaláljuk merre kell menni, vagy ha jön a 2 fzr-es haverom akkor már 4 en leszünk
ott vmi baj van
sztem hónolás+ új dugó.. jaaaa de te vagy,akinek szétvan szálva a blockja... hát,nemcsoda..nekem crosspályán evett 10körül,de ott nem mész gyorsan,és mindig nyélen,powefölött,állandó tőgázas kigyorsítás,csuma fék tőgáz megin..
am hidd ell,a 4t felúítása sokkal drágább..2t nél: dugószett,hajtókar szett,csapágy szimering..és felvan újítva a block...4t nél meg a szelepek,vezérmű lánc minden szar..aé az necces
http://fxp.hu/2t/14magamrol/my...
Én nem akarok 300al száguldozni, az max arra jó hogy ne keljen eltemetni
nekem van, a doboz alján
ronda,fel nem rakom.ép most veszi meg vki
Megint megcsinálom, mint már sokszor, le is festem, és eladom mégegyszer
hát km neked szarvas?
am meg csináld meg inkább az arpiliát,végtére is ez tuareg tali lesz,nem mito tali... meg nem is fzr tali
sztem hónolás+ új dugó.. jaaaa de te vagy,akinek szétvan szálva a blockja... hát,nemcsoda..nekem crosspályán evett 10körül,de ott nem mész gyorsan,és mindig nyélen,powefölött,állandó tőgázas kigyorsítás,csuma fék tőgáz megin..