hát ez abaj mert én az apriliámat egy köcsögembertől vettem aki szétcrosszozta a motor agyát is, ahogy megvettem tőle vette meg az yz 250 -et mondhatom na az egy gépállat 5 ösbe gázfröccs és emeli az elejét
eleinte kicsit kényemetlen ,de megszokja az ember,utána jó..
am meg nehogy aszidd,h a mito megbízhatóbb.sztem az apriliák megbízhatóbbak,monyuk ez attól függ,ha 1 szétnyírt apriliát veszel,ak megbízhatatlan,és ha 1 jó mitot,ak az megbízható lesz..szvl a vásárlásnál nagyon figyelj,mer a magyarországi ien motorok nagy része szétvan nyírva,azé csak idős motor,és mindenki ara veszi,h húzza neki...
De az biztos hogy nagy élmény
Majd én is szeretnék valami speed gépet, vagy ns 400 vagy rg 500 vagy rd 500 , de rg a legszimpatikusabb, bár ns 400nak gyönyörű hangja van
jaja mehetnénk, de ez még odébb van 3 hónappal :D addig remélem meglesz a mito, a mitoval bátrabban bevállalnám az utat !!! bár az nemtudom mennyire kényelmes...
lakik valaki makóhoz vagy szegedhez közel akivel majd megehtnémk együtt a talira ????? mert ha meglesz a mito vagy akár megmarad ez a mocim akkor 2 haverommal mennék 400 as fzr, meg 1000 es fzr, + aki még jönne a talira aki közel lakik
de a 250es yz pályára való..azé az más,mint motorozgatni vele minden nap
olaszból kel motort venni,ha 50esként akarod nyomni,olcsóbb,mint 1 magyar,és nincs szétbaszva!!
olaszból olcsón jót,mo ról drágán szart éleeht venni..nem mindig igaz,de sok esetben...
én 2 üteműt max 250-esig de még azse inkább 125 az még kifizethető..
am meg nehogy aszidd,h a mito megbízhatóbb.sztem az apriliák megbízhatóbbak,monyuk ez attól függ,ha 1 szétnyírt apriliát veszel,ak megbízhatatlan,és ha 1 jó mitot,ak az megbízható lesz..szvl a vásárlásnál nagyon figyelj,mer a magyarországi ien motorok nagy része szétvan nyírva,azé csak idős motor,és mindenki ara veszi,h húzza neki...
Majd én is szeretnék valami speed gépet, vagy ns 400 vagy rg 500 vagy rd 500 , de rg a legszimpatikusabb, bár ns 400nak gyönyörű hangja van
mindenki más irányból megy a talira,mint én..de ak te is erről jönnél,mehetnénk 1ütt!
én szarvason lakok!
Lassan az lesz hogy szarok rá mennyibe kerül és megveszem azt a rohadt drágát bolban csak tudjak már motorozni...
maj csinálok képet a dogokról,és mondsz rá vmi árat