Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyit eszik mint egy lada, ez még simán kifizetem, az élmény megér ennyit.
ki birja tankolni?
de a 250es yz pályára való..azé az más,mint motorozgatni vele minden nap
hát igen,megkell nézni mit veszel...
olaszból kel motort venni,ha 50esként akarod nyomni,olcsóbb,mint 1 magyar,és nincs szétbaszva!!
olaszból olcsón jót,mo ról drágán szart éleeht venni..nem mindig igaz,de sok esetben...
Hát had igyon ha akar , az igazi teljesítményhez ez kell
hát ez abaj mert én az apriliámat egy köcsögembertől vettem aki szétcrosszozta a motor agyát is, ahogy megvettem tőle vette meg az yz 250 -et mondhatom na az egy gépállat 5 ösbe gázfröccs és emeli az elejét
Nem lehet meggyőzni, aki régebb óta van itt tudja
400 asba 2 üteműűt ??? túl sokat zabál és a javítása rohadtköltséges
én 2 üteműt max 250-esig de még azse inkább 125 az még kifizethető..
eleinte kicsit kényemetlen ,de megszokja az ember,utána jó..
am meg nehogy aszidd,h a mito megbízhatóbb.sztem az apriliák megbízhatóbbak,monyuk ez attól függ,ha 1 szétnyírt apriliát veszel,ak megbízhatatlan,és ha 1 jó mitot,ak az megbízható lesz..szvl a vásárlásnál nagyon figyelj,mer a magyarországi ien motorok nagy része szétvan nyírva,azé csak idős motor,és mindenki ara veszi,h húzza neki...
Szó jelentése motoros.
De az biztos hogy nagy élmény
Majd én is szeretnék valami speed gépet, vagy ns 400 vagy rg 500 vagy rd 500 , de rg a legszimpatikusabb, bár ns 400nak gyönyörű hangja van
mit is jelent a mazoista??
Attól függ mennyire vagy mazoista
jaja mehetnénk, de ez még odébb van 3 hónappal :D addig remélem meglesz a mito, a mitoval bátrabban bevállalnám az utat !!! bár az nemtudom mennyire kényelmes...
húú te vagy az én emberem
mindenki más irányból megy a talira,mint én..de ak te is erről jönnél,mehetnénk 1ütt!
én szarvason lakok!
anyum meg most meggyes sütit süt....az is isteni...meg ittam egy capuccinot
hehe
Mostmár jöhet, már itthon vagyok, amig bringáztam hétágra sütött a nap, és amikor nem fújt a szél melgem volt, de sajna fújt, az meg kifáraszt
ez is jó
Én múltkor Túrósat csináltam meg almás fahéjasat hát az kuuurva jó lett
attól függ hogy hol süt 7 ágra, nálunk makón a fél égbolt gyönyörű a másik fele meg épp jön, akkora vihar lesz mint az állat
mutter csinált finom capuccinos muffint, ki kér ???
basszameg most is 7 ágra süt a nap
Lassan az lesz hogy szarok rá mennyibe kerül és megveszem azt a rohadt drágát bolban csak tudjak már motorozni...
hát.akkor csak is postsa,mer én szarvason lakok,az meg elég mesze van
maj csinálok képet a dogokról,és mondsz rá vmi árat
lakik valaki makóhoz vagy szegedhez közel akivel majd megehtnémk együtt a talira ????? mert ha meglesz a mito vagy akár megmarad ez a mocim akkor 2 haverommal mennék 400 as fzr, meg 1000 es fzr, + aki még jönne a talira aki közel lakik
ok