Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah
én maradok akkor a 15wattnál
ennek má mindegy mert az elöző gazdája befujta kazánszürkével majd azt csinálom hogy kialufóliázom a lámpák belsejét
de ha sokkal nagyobb a teljesítménye akkor légetheti a lámpa belsőről a tükröző felületet... unokatesóm így járt a trabival...
nemtom, de megnézem h ami az enyémbe van hanyas.. de egyébként ez is 12 v-os ugyhogy csak jóóó
és az nem égeti szét a foglalatod?
nekem is kéne vmi erősebb izzó....
de jól néz ki, és aza fő hogy egyedi
Mi a bánatnak az a sok színes izzó ? elmúlt már karácsony
nemtom törött trabantbol loptam ki de megnézem: NARVA 12V 60/55 W H4 E15
én is H-m-ben lakom..és 60ba jártam suleeba
hány wattos az a halogén izzó?
Ápr 14-15 Sástó , mátra kemping
ha lenne tali az mikor lenne???, mert ha szerencsém van és sikerül eladni a gépet akkor veszek egy fasza mitot, és azzal is elmehetek majd ??
csináltam egy fasza halogén izzot , úgy lesz a mocimon a világítás ha visszakerül a szerelőtöl, hogy kék helyzetjelzők ,mint maxidj-nek a halogén izzo az piros lesz és a másik izzo meg zöld
ja és lemrgesítem :D nagyon fasza lesz
esetleg nincs olajszivatyud rotax 123-hoz ??? mert én keverem az enyémbe...
hát... én makón lakom szeged alatt 30 km, sástó kb hány km makótol??? mert még mire felmegyek meg minden de akkor nem egyedül mennéék fel az tuti, meg 50 esként is van használva a gép szóvcal nagyon cinkes lenne felmenni, ja meg nem győzném benzinnel...
Érdekel az index és a tükör is.Irj egy árat.Amugy én Heves Megyében lakom Hatvantól 20 km-re.Ha esetleg messze vagy postán keresztül.
dehogynem jösz talira!
mi se vagyunk oan májerek nehogy aszidd má
meg nem azé emgyünk,h keménykedjünk,ki tud jobban 1kerekezni vagy iesmi...
cső
nekem van tuareghez gyári ingexem,ha kel megüzleteljetjük,nekem csak a polcon a doboz alján indexel meg végülis még tükröm is van,zt se haszánlom most pl 1 sincs a motoron,mer levettem,de 1et azé viszarakok,ha mek hoszab túrára vagy vmi... dr van 2 tükör,szval esetleg ha kell az is van
én nem megyek talira mert 1 / nem bízok a motorba annyira h elinduljak hosszútávon vele 2 - nem vagyok annyira májer mint tik h egykerék meg minden , szal ha próblkozok maxy az árokba kötök ki :d
Aki nem tud úszni, ne másszon fára, mert elüti a villamos. Mi ebbôl a tanulság? Senki ne igyon mosatlan gyümölcslevet!

most találtam
azé ált én is 2keréken mek na jó nem mindig
hú,hegyvidék? azz ott endurozunk!!! nem az úton megyünk,hanem terepen!
elissa tudom h talira mennénk, de belegondoltam h mi lenne ha sielni mennénk
Szevasztok.Kénne egy kis segitség.Reggel mentem dolgozni és egy kutyus elém szaladt(szegényt telibe kaptam de tul élte meg én is.A kezemet kellet röngenezni de nincs eltörve)A motoromról letört a bal oldali vissza pilantó meg az index.Nem tudtok véletlenül egy jó boltot vagy bontót.A motorom amugy egy tuareg 125.rotax127-es blokkal.Elöre is kösszi.
ki mondta h síelni megyünk? ...motorosbandázni....gurulgatni...fire- egykerekezni ....dumálgatni
ez mind szép és jó csak nem tudok síelni akkroát taknyolnék egy kanyarbah ogy 3 fát kialáznék a helyéről enyhe 90 kg-mal