de nekem meglett:d tudod mit csinálj ? haverom is ezt csinálta és meglett a biciklije, menj olyan városrészre ahol a cigányok laknak, és minden kapun nézzél be ha tudsz és valahol ugyis meglesz a bicikli aztán egyszerű rugd be az ajtot és viperával csapd orba az illetőt :d
én tudok segíteni mert szoktunk arra mocc+autokat..tényleg jó parádsasvár...van egy kis gockartpálya is...meg szupi az ut is....tourinformban dolgoztam ugyh én is tok anyagot kérni ha köll...
szerezni kellene egy részletes térképet a környékről hogy tudjuk esetleg tervezni egy kisebb körtúrát ott a környéken... ha valaki tud ebben segíteni az szóljon
Hello!
Írtam a Mátrai motorosoknak hogy mondjanak már valamit Sástóról mégiscsak ők vannak a legözelebb és ezt kaptuk:
Hello.Nem rossz a döntésetek,Sáston tőbbszőr volt már hogy motorosok eljőttek és az itt lévő campingbe megszáltak.Élég szép a környék mint turázás,és főként motorozás szempontjábol!Érdemes ellátogatni erre,Párádsásvárig érdemes elmotorozni vagy még egy kicsit tovább is!Jo idő esetén nagyon sok motorossal találkoztok majd,pl.:Mátrafüred,Mátraháza,Parádsasváron a parkoloba.Motorozás szempontjábol elég jo az ut és elég kanyargos is.Ha még esetleg valami kérdésed lenne irj.
Széles utat nektek is!
nekem sajna nem.....pedig az azért ne lenne rossz......
amúgy az a furcsa, hogy nicsn alapjáratom amikor meleg a motorja....hidegen meg világítás nélkül, 1500
Bejáratás legalább 500-1000 km!!!!! Különben ne csodálkozz, ha megakad! És semmi teliáz, erőltetés, alacsony, magas fordulaton járatás, szépen, fokozatosan emeld a fordulatot, és akkor szépéen bejáratódik!
Az elektromos rendszert meg ne kötögesd, mert úgyis gányolás, és szívás lesza vége! Ha pislákol a lámpa, vidd el ilyen elekrtonikás fazonhoz! Pláne, hogy nem kizárt, hogy rossza töltés, vagy a fesszabályozó!
Egyébként nem is értem, most hogy belegondolok, a 125-ösnél ráadott gyújtással minden elektromosság megy nem? Legalábbis az AF-1 -en igen!
hááát.mit monyak róla?
160-170körül megy,hangja szinte mindnek más...enyémbe szar volt a dug,ezé csak 150et ment,és oan 10ezertől lett ereje 12ig lehtett forgatni...
Csákány...
voltam ma korizni ééééés ennnyi..
Kéne már az a kibaszott madzag a motorra mert tegap is nyóócágra sütött a nap és nem tudtam motorozni
Széles utat....
fireball mondd már meg a mitonak pár tulajdonságát, pl , hogy milyen tartományba van ereje meg mennyit megnt végbe meg milyen hangja volt ha huztad neki meg ilyenek mert én is mitot szeretnék venni
szevasztok !! puszi csajok vagy is elissa !! nem tudjátok elképzelni hoyma mi törnét vbelem !!! elmesaélem: elmentem egy bulizohelyre egy pouncival, lezártama binyiglit faszán minden.... jönnék kifele nézem bicikli sehoil....jkapásból elmentem a rnendőrségre !!! mondom nem nagy haverook dee ha baj van akkor talán segítenek !! na felvették a jegyzőkönyvet minden bizbaszást... m,ég jó hogy newm szondáztattak meg.. pedig alig bírtam álni a lábvamon... na elmentünk szétnézni a városba h hátha ledobták a biciklit... többi rendőrautónak is szoltak h keessenek egy fekete y vázas biciklit elöl faszav astag szürke teloval....na 5 percel utána jön a rendőrautó hogy megtaláltak egy hasoinló biciklit...odamegyek aztán tényleg azt volt ott !! buzi gyereket felívtam amelyik szokott baszkodni a biciklimel.. . ráadásul féltékeny is a csajra amelyikkel én voltam...szalk felhívtam a kölköt és baszott felvenni a teléefont, de holnap reggel az lesza adolgom hogy elmegyek hozzá és ahogy kinyitjja aa kaput lerugom aza arcát !!!
2500as alapjárat?
csavard le min 1500ra,hova pörög anynira alapjáraton?
nekem a mitomba 900as alapjárat volt kurvahangos motor volt,arow dob meg minden,de alapjáraton,mint 1 babetta,oan hank volt
Írtam a Mátrai motorosoknak hogy mondjanak már valamit Sástóról mégiscsak ők vannak a legözelebb és ezt kaptuk:
Hello.Nem rossz a döntésetek,Sáston tőbbszőr volt már hogy motorosok eljőttek és az itt lévő campingbe megszáltak.Élég szép a környék mint turázás,és főként motorozás szempontjábol!Érdemes ellátogatni erre,Párádsásvárig érdemes elmotorozni vagy még egy kicsit tovább is!Jo idő esetén nagyon sok motorossal találkoztok majd,pl.:Mátrafüred,Mátraháza,Parádsasváron a parkoloba.Motorozás szempontjábol elég jo az ut és elég kanyargos is.Ha még esetleg valami kérdésed lenne irj.
Széles utat nektek is!
amúgy az a furcsa, hogy nicsn alapjáratom amikor meleg a motorja....hidegen meg világítás nélkül, 1500
Az elektromos rendszert meg ne kötögesd, mert úgyis gányolás, és szívás lesza vége! Ha pislákol a lámpa, vidd el ilyen elekrtonikás fazonhoz! Pláne, hogy nem kizárt, hogy rossza töltés, vagy a fesszabályozó!
Egyébként nem is értem, most hogy belegondolok, a 125-ösnél ráadott gyújtással minden elektromosság megy nem? Legalábbis az AF-1 -en igen!
160-170körül megy,hangja szinte mindnek más...enyémbe szar volt a dug,ezé csak 150et ment,és oan 10ezertől lett ereje 12ig lehtett forgatni...
én is voltam tegnap este korizni debrecenbe
voltam ma korizni ééééés ennnyi..
Kéne már az a kibaszott madzag a motorra mert tegap is nyóócágra sütött a nap és nem tudtam motorozni
Széles utat....
csavard le min 1500ra,hova pörög anynira alapjáraton?
nekem a mitomba 900as alapjárat volt kurvahangos motor volt,arow dob meg minden,de alapjáraton,mint 1 babetta,oan hank volt