Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de akkor miért csinálja azt, hogy alapjáraton (2500, és persze amikor van is alapjárat.....)pislákol a lámpa? sztem lehet hogy máshogy van neked....vagy én értem félre
Felesleges átkötnöd, mert alapból az akksiról kapja az áramot
hát itt télleg nagy kihalás van......
valaki nem tudja, hogy hogyan lehet a világítást ( a 2 első fényszórót és a hátsó fényszórót) az alapjáratról átkötni az akksira?
naggyon hálás lennék érte....
csak én úgy gondolkoztam, (meg Loveim úgy mondta) hogy a tekercsről, simán leszedni a kábelét, és azt rákötni az akksira....és akkor működne a kulccsal a világítás ( mármint a gyújtás után fordítani és úgy világítana)
nah ha ezek után vki tud segíteni pls szóljon már köszi
mára ennyi
bye all, jo8
széles utat!
hát igen, valószínűleg igazad lehet.....
de nagyon beidegelt....
az az 1 szerencséje volt, hogy már fáztam, mert egy kicsit megáztam
maxi-nem ilyenkor csak játszák a "süketet" direkt csin....ez sajnos elég sűrűn megesik a motorosok körében h leszorítják, meg sz*vóznak ....szégyeljék magukat...
nah szóval......
úgy néz ki, hogy télleg elhagytam a blokkvédőmet....de nekem csak egy vékony műanyag lap volt rajta, úgyhogy, úgy látszik nem tűnt fel, hogy leesett, és átmentem rajta....msot Loveimmel próbáltuk hazafelé megtalálni, de nem sikerült, helyette elkezdett esni a havas eső......egy hülye autós mellettem nyomult az úton, utánameg majnem letolt.....áhh, és süket is lehetett, mert egy évig dudáltam neki.....
jah, amúgy Loveimnek is besült még régebben a motorja, és ha jól emléxem, neki is így nézhet ki a régi 70-es hengerszettje.....
a bejáratás meg még tart...mivel spirálom nincs, így egy tank benzinnel járatom be, meg Repsol oillal
és még 5 liter benya se ment el, pedig egész nap mentem vele
nah most ennyi, majd még később, bye
Jah a min. olajra sosem sajnáljátok a pénzt....
Aloha!De jól sikerült a tegnap estém... Mizu veletek?Maxi- "bejárattad" a gépet?
a szar olajtól..biztos nem volt normális kenés,aztán kedett megragadni...
ja és mindez szar 700 ft-os olajtól lett..
ment faszául a gép aztán olyat csinálz mintha elfogyott volna a benya... aztán alig bírtam lenyomni a berugokart
Alsó csapágy csúnya dolgokat tud tenni
A hengerfejet újpesten nagyon szépen meg tudják csinálni, nekem is megtették, az egész felületéből leszednek és olyan lesz mint az új
hát jó,téleg igaz,h a kopásnál a reszelék ott van,de azé a szar olajól se válnak le 1 centis fémdarabok ,ami oan mély lukakt ütne a dugóba meg a hengerfejbe...
hát jó,az 1 másik dolog,h nem vettem észre,h leesett a hátsó lámpa,meg a denki de ki figyeli azt oankor? de a kipuff eyből feltünt,amikor elhagytam a végdobot
Te ez nagyon gáz! + az egész tömítőfelületen átfújt a motorod!
DE a henger szerintem is megúszhatta a dolgot! Dugó kuka, hónolás Hengerfej meg vagy esztergályos kicsit megcirógatja, vagy veszel egy bontottat, tök mindegy de a tömítőfelületeket is síkoltasd, mert körbe kormos a tömíítőfelülete! + utána kell nézni, minek a darabjai vannak itt.. Könnyen lehet, hogy az alsó hajtókarcsapágyé....
Na ja fire is elhagyta a fél motort osz fel sem tűnt neki csak a következő körben
Nem igazán lehet azt hallani ha leesik egy kis lemez.
te is írtad az előbb hogy "max elkopik"... ami lekopott az hova tűnik? egyrész kimegy és a többi?
1 Miért menne át rajta?
2 Miért lenne bejáratva?
3 Miért is ne lehetne ilyen a szar olajtól?
Mutatnék neked ilyen dugót, de most nincs itt fényképező.
Kiesett vízleeresztő csavar, és elég gyorsan megragadt, kalapácsal kellett kiverni belőle a dugót, teljesen szétolvadt
szar olajtól mitől lesz ien benne? sztem semitől.. itt láccik,h vmit benyírt,az olajtól max elkopik,bekoxosodik megragad meg ien finomságok....
nekem a a szimn volt gyürütörés,eléggé szétvert midnent,polirozás,öszeraktam új gyürüvel,még ment..csak annyira megnyrtam,h 1× megragatt
utána má csak babetta tejjesítmény volt,ak meglett fúrva
maxi
sztem,ha menet közbe leesik,az azt hallod,meg érzed is ,a átmész rajta hátsó kerékkel
mennyit járatsz? loveim dugója van benne? me az má bevan járatva
Nem kell ehhez beszívni valamit, elég ha szar olajat raksz bele, vagy túlmelegszik(nincs elég hűtővíz pl)
hello all!
nem, nincs baja a motornak, csak ha minedn igaz akkor ottmaradt a blokkvédő lemezem.....ha nem maradt ott, az már akkor gáz, mert akkor leesett útközben, és eltűnt
nah megyek is veretni picit, minél hamarabb be akarom járatni
majd este jövök, és akkor még addigra szólok neki, hogy mi is van...
bye all!
széles utat!
vaze euard,az kopatt az érésből
és szépen ment így?
elggé szétvan verve,sztem hónolás+új dugó,hengerfejet meg kijavíttatni...de mi lett vele? beszívott vmit? vagy gyürü törés,tügörgőtörés?
szép hangja volt a mocimnak sose zörgött se semmai hasonló, nekem azt mondták hogy a dugot lehet hogy meg tudják menteni mert picit megcsiszolják vagy mi....