Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk ez érdekes, mert ha belekerült valami, akkor a hengernek is sérülnie kellett volna, de azon nem látok hibát.
Hengerről ha nem jött le a bevonat akkor az még bőven jó, a hengerfejet meg elviszed műhelybe és kb 3Ft ból megcsinálják szépre. Dugót meg persze cseréled.
Te jó Isten... Valami nagyon belekerült a hengeredbe... Nincs furcsa hangja a motornak?
Háááát, attól függ, mit kapok cserébe...
szerintetek mennyire van meghalva a hengercuccom ??
olyan 4000 ig jó ... "89 es 125 ös windhez...
minek kell visszamenni? elcseszett valamit?
sziasztok, le lett véve a hengerfejem... mit szóltok hozzá ???? azoka reszelékszerűségek azok rá vannak olvadva !!!
hello all!
nah elhoztam a vasat, és úgy néz ki hogy holnap megyek vissza....
a spirálra még nem mondott semmit, meg a bowdenre se, de holnap még rákérdezek egyszer..... remélem sikerül segíteni.....bár egy árat azért mondhatnál még, hogy mennyi a max amit adnál ezekért, mert akkor azt is megmondom még.....
nah nekem asszem mára ennyi, majd akkor holnap
bye, jo8 all
széles utat!
Hát nincs az a nagy tömeg... Maxi meg van már a gép? megkérdezted nekem a cuccot?
Háj
Mizu erre?
cső
én is csak viccből mondom mindig
de azé szójjá,ha arany tömbökre bukkansz,segítek kibányászni
jah de phisoo azért remélem értesítessz ha megtaláltad az aranybányát
vágjuk a témát phisoo ...engem pl. sosem foglalkoztat mások fizuja....sztem mindenki "kapirgáljon" csak a saját udvarán
De mondom, hogy csak poénból mondtam, teeeee.... Fogalmam sincs, hogy mennyi ott a bérezést, csak annyit tudok, hogy nem rossz
Elissa: nyugodtan megbeszélhetjük, nem fogok megharagudni senkire, múltkor csak nagyon hülye voltam...
Reméljük h minden klappol és este már mehetsz a gépezetért....
hello all!
nah, ha minden igaz, ma megyek a motorért......
remélem télleg melesz, mert már mennék csapatni.
most ennyi, majd még estefelé jövök
széles utat
Sziasztok moccos társak! Sztem inkább ne feszegessük h phisoo majd mennyit fog keresni ....ez rá tartozik...és ha nem köti az orrotokra kis kíváncsi-fáncsik sztem teljesen megérthető... Tudom h off de ma este megyek Honda minimeetre...lex sok szép csilli-villi verda...és a hidegben kicsit pótolja a moccos gurulást számomra ...meg ma megyek egy névnapi zsúrba is/keresztfiamé/...nya nektek meg Széles és biztonságos utat!!!
hát te montad,h otkörül keresel maj..jajj akk 130at én annak is örülnék ám
Ki mondta hogy annyit keresek??? Csak poénból mondtam, nem hinném, hogy annyit fogok keresni, sajnos...
140ezres fizetéssel nicns semmid?
eliszod az egészet?
Szerintem a futóművet nézd át alaposan mert az a drágább dolog.
Na jóccakát mindenkinek... Széles utat Tuaregesek!
Na jóvan hagyjatok, nincs semmim, nem vagyok milliomos (sajnos)...
okés
na én mek németet tanulni
csőcső
frászt... ma sztem nem ma azért már nem ártana kialudni magam...